Dit is hoeveel Sarah Shahi nu waard is nadat ze een Netflix-ster is geworden

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Sarah Shahi nu waard is nadat ze een Netflix-ster is geworden
Dit is hoeveel Sarah Shahi nu waard is nadat ze een Netflix-ster is geworden
Anonim

Fans kunnen absoluut geen genoeg krijgen van het nieuwe Netflix drama Sex/Life. De stomende serie draait om Billie van Sarah Shahi die een affaire begint met haar voormalige geliefde, gespeeld door het echte vriendje Adam Demos. De rol is zeker een afwijking van al het andere dat fans Shahi tijdens haar carrière hebben zien spelen. En hoewel de show slecht werd ontvangen door critici, prezen kijkers de actrice voor haar optreden in de serie.

Inderdaad, de show heeft duidelijk gemaakt dat Shahi een behoorlijk acteerbereik heeft. In het verleden speelde ze een gijzelingsonderhandelaar, advocaat en een privédetective. En hoewel Shahi enige erkenning kreeg voor haar eerdere uitvoeringen, is het de moeite waard om erop te wijzen dat Sex/Life de eerste hoofdrol van de actrice in een serie vertegenwoordigt. En zoals verwacht, was er enige interesse in hoeveel de show heeft bijgedragen aan het vermogen van de actrice.

Sarah Shahi had verschillende memorabele rollen gespeeld voor seks/leven

Zoals de meeste acteurs begon Shahi met kleine tv-rollen toen ze voor het eerst naar Hollywood kwam. Zo maakte ze korte optredens in shows als Boston Public, Spin City en City Guy. Rond dezelfde tijd boekte ze ook een niet-gecrediteerde rol in de film Dr. T & the Women met Richard Gere.

Kort daarna kreeg Shahi ook haar eerste vaste rol. Het was voor de rol van de 20-jarige Jenny in de hitserie Alias. Shahi bleef het hele eerste seizoen in de show. Na haar stint in Alias boekte Shahi ook een terugkerende rol in het tienerdrama Dawson's Creek. Door de jaren heen maakte ze ook gastoptredens in shows zoals Frasier, Coupling, ER, The Sopranos en Supernatural. Tegelijkertijd nam Shahi ook rollen op zich in verschillende films, waaronder Bullet to the Head met Sylvester Stallone en Rush Hour 3.

Ondertussen, een paar jaar na Alias, boekte Shahi nog een vaste rol in de voor een Emmy genomineerde serie The L Word. Tijdens de show ontwikkelde ze snel een hechte vriendschap met co-ster Kate Moennig, wiens karakter Shahi's liefdesbelang was. "Elke keer dat we liefdesscènes hadden, zorgden we er echt voor om de ander in onze blokkering te verbergen", vertelde ze aan Vogue. “We waren zussen. Dat zijn we nog steeds.”

Later werd Shahi ook gecast in het misdaaddrama Person of Interest. En deze keer heeft haar eerdere werk haar in wezen de rol opgeleverd. "Ik heb geen auditie gedaan", vertelde de actrice aan TV Goodness. "Jonah [Nolan] en Greg [Plageman] zeiden dat ze al fans van me waren toen ik bij Alias zat en ze wilden me altijd dit soort rollen zien spelen." En hoewel Shahi zeker geen probleem had met het boeken van rollen, had de actrice moeite om in aanmerking te komen voor personages die ze haar hele carrière al wilde spelen.

Sarah Shahi was al heel lang op zoek naar een rol als Billie

Er was een tijd in haar carrière dat Shahi zeker het gevoel had dat ze al in een hokje zat in de branche. "Iedereen probeerde me altijd in te huren om de stoere meid te zijn en betaalde me om mijn kleren aan te houden", onthulde de actrice tijdens een toespraak in de Watch With Us-podcast. Op een bepaald moment in haar carrière besloot Shahi ook een gok te wagen. Hoezeer ze ook wist dat ze de baan nodig had, de actrice koos ervoor om in plaats daarvan een rol af te wijzen die ze niet leuk vond.

“Er was een moment dat ik er een jaar over deed om super kieskeurig te zijn over wat ik ging doen. Het was heel eng omdat het gemakkelijk is om een baan aan te nemen, alleen omdat het geld er is”, onthulde Shahi tijdens een interview met Schön! tijdschrift. Ik kreeg aanbiedingen van dingen waar ik gewoonlijk aanbiedingen in kreeg, en ze maakten me niet meer gelukkig. Ik wees projecten en dollartekens links en rechts af - tot groot ongenoegen van de mensen om me heen!” De verhuizing voelde misschien goed qua carrière, maar het stelde zeker, maar het bracht ook enkele financiële uitdagingen met zich mee.“Ik had niet veel geld, en het was een beetje eng, maar ik bleef maar denken, toen de tijd rijp was, hoopte ik dat het universum voor me zou zorgen. Ik dacht dat het hopelijk allemaal goed zou komen.'

Na een tijdje kwam Sex/Life ter sprake en het was precies waar Shahi naar op zoek was. "Ik wilde al een tijdje een beetje riskant zijn en huilen en emotionele kwetsbaarheid tonen."

Hier is Sarah Shahi's nettowaarde vandaag

Volgens schattingen is het vermogen van Shahi nu naar verluidt $ 3,12 miljoen. Salariscijfers voor de Sex/Life-cast van Netflix zijn nog niet bekend. Het tarief van de streaminggigant voor talent varieert sterk tussen shows en films. Tegelijkertijd beta alt Netflix gevestigd talent ook veel meer dan andere acteurs.

In het geval van de Sex/Life-cast is het mogelijk dat hun tarieven vergelijkbaar zijn met die van acteurs in andere Netflix-series. Bovendien is het waarschijnlijk dat Shahi, Demo's en andere reguliere castleden hogere salarissen kunnen bedingen na het besluit van Netflix om de show voor een tweede seizoen te verlengen.

Op dit moment heeft Netflix nog niet bekendgemaakt wanneer het van plan is om het tweede seizoen van Sex/Life uit te brengen. Dat gezegd hebbende, kunnen fans Shahi ook verwachten in de aankomende DC-film Black Adam met Dwayne Johnson.

Aanbevolen: