Jennifer Lawrence at mosterd en tonijn voordat hij deze acteurs kuste

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence at mosterd en tonijn voordat hij deze acteurs kuste
Jennifer Lawrence at mosterd en tonijn voordat hij deze acteurs kuste
Anonim

Don't Look Up is een enorme hit op Netflix, en Jennifer Lawrence is een belangrijke reden waarom. Lawrence en Leonardo DiCaprio verdienden miljoenen voor de film, en gezien het gesprek rond de film, was het elke cent waard.

Lawrence maakte de film na een lange pauze, en ze is officieel terug en groter dan ooit. Tijdens haar carrière heeft Lawrence het allemaal gedaan, inclusief kussen en meer intieme scènes, waarvan sommige wat vloeibare moed vereisten. Eerder in haar carrière had ze echter veel minder last van alles, en een paar artiesten kregen de dupe van Lawrence die een slechte adem had.

Laten we eens luisteren naar wat de actrice te zeggen heeft over het kussen van enkele medesterren.

Jennifer Lawrence is een ster op de A-lijst

Als een van de beste actrices van vandaag, is Jennifer Lawrence een artiest die miljoenen filmfans kennen. De actrice heeft het allemaal al gezien en gedaan, en het feit dat ze nog zo jong is laat alleen maar zien hoeveel talent ze altijd heeft gehad.

Lawrence was niet meteen een succes in het bedrijf, maar zelfs op jonge leeftijd kreeg ze een aantal solide rollen. Uiteindelijk zou ze de kans krijgen om in meerdere franchises op het grote scherm te schitteren, en dit speelde een grote rol bij het wereldwijde publiek dat zag wat ze kon doen.

Na verloop van tijd zou Lawrence haar bekendheid koppelen aan lovende kritieken en een van Hollywood's grootste sterren worden. Ze heeft de meest prestigieuze prijzen in de branche gewonnen, heeft films tot kassasucces gebracht en heeft zelfs andere artiesten geïnspireerd om hun eigen acteerspel te bedenken.

Het was een geweldige rit voor Lawrence, en ze heeft nog steeds genoeg tijd om door te gaan met het maken van een plons met filmfans.

Tijdens haar carrière heeft de actrice een aantal liefdesbelangen gehad waarmee ze op het scherm heeft gewerkt.

Jennifer Lawrence had veel liefdesinteresses op het scherm

Zoals het geval is met veel sterren, is Jennifer Lawrence gekoppeld aan een aantal andere artiesten die als liefdesbelangen in haar films hebben gediend. Gedurende deze tijd heeft de actrice met het beste van het beste gewerkt, terwijl ze de wereld liet zien dat ze een klasse apart is.

Sterren als Bradley Cooper, Liam Hemsworth, Chris Pratt en Christian Bale hebben allemaal de liefdesbelangen van Lawrence op het grote scherm gespeeld. Ze hebben niet alleen de kans gekregen om met de ster te werken, maar sommigen waren ook opgetogen over hoe getalenteerd ze is.

"Er is een subtiele en spontane chemie tussen ons. We begrijpen elkaar heel goed, ondanks ons leeftijdsverschil, en ik ben altijd onder de indruk geweest van haar artistieke volwassenheid. Ze heeft ook deze ongelooflijke [kwaliteit] om te zijn op het moment dat ze haar scènes doet, en dat is een geweldig cadeau als je met zo'n goede actrice werkt", zegt Bradley Cooper.

Dankzij het feit dat hij een aantal liefdesbelangen op het scherm heeft, heeft Lawrence de lippen gesloten met veel van hen. Het blijkt dat er enkelen zijn geweest die de volle kracht van een ongelukkige ademtocht hebben gevoeld.

Ze at tonijn voordat ze Josh Hutcherson & Liam Hemsworth kuste

Dus, aan wie gaf Jennifer Lawrence een serieuze stinkende adem voor kusscènes? Het bleek dat haar kussende partners uit de Hunger Games-films de toorn van tonijn en mosterd voelden.

"Toen ik Josh en Liam moest kussen in The Hunger Games, dacht ik: 'Who cares?' en ik zou mosterd en tonijn eten, "zei de actrice.

Dit was echter in tegenstelling tot haar tijd met Christian Bale op American Hustle.

En toen deed ik American Hustle met Christian Bale en ik dacht: 'Oh damn,' en ik was echt clean en at heel veel pepermuntjes."

Het is altijd interessant om te horen hoe artiesten elkaar zoenen benaderen. Het is duidelijk dat er momenten zijn waarop ze meegaand zijn, maar op andere momenten geven ze niets om hun adem.

Een soortgelijk verhaal ontstond jaren geleden op de set van Brooklyn Nine-Nine.

Volgens BuzzFeed "hadden Melissa Fumero en Andy Samberg een wedstrijd om te zien wie "de meest stinkende adem" kon hebben voordat ze de eerste kus van Jake en Amy filmden - ze aten vleugels en geroosterde knoflook."

Dit is natuurlijk niet altijd het geval, maar het is nog steeds grappig om na te denken over de moeite die die twee deden om elkaar uit te schelden.

De volgende keer dat je de Hunger Games-franchise een horloge geeft, onthoud dan dat Jennifer Lawrence een vervelende adem had tijdens die kusscènes. Het maakt ze misschien een beetje grappiger.

Aanbevolen: