Alles wat we weten over de 'Guardians Of The Galaxy Holiday Special

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de 'Guardians Of The Galaxy Holiday Special
Alles wat we weten over de 'Guardians Of The Galaxy Holiday Special
Anonim

De MCU is 's werelds grootste en meest succesvolle filmfranchise en sinds zijn debuut in 2008 heeft niets hem meer in de weg gestaan. Iron Man was de held waarmee het allemaal begon in Phase One, en sindsdien hebben we drie volledige fasen gezien. In de toekomst zou de franchise klassieke komische momenten kunnen gebruiken voor Phase Four.

The Guardians of the Galaxy hebben grote veranderingen op komst, maar dat betekent niet dat ze vooraf geen plezier zullen hebben. Later dit jaar komt The Guardians of the Galaxy Holiday Special naar Disney Plus, en fans willen graag wat meer weten over de special.

Laten we eens kijken naar enkele schaarse details die bekend zijn over het aanstaande Phase Four-project.

The Guardians Of The Galaxy zijn MCU-pijlers

Marvel is erin geslaagd om homeruns te slaan met personages en teams die maar weinigen hadden kunnen zien veranderen in box office-krachtpatsers. De Guardians of the Galaxy zijn hier misschien wel het beste voorbeeld van, aangezien ze van in de mainstream onbekendheid gingen naar enkele van de beroemdste helden die er zijn.

2014 was het jaar waarin Guardians of the Galaxy in de bioscoop verscheen, en filmmaker James Gunn leidde het project met lof en honderden miljoenen aan de kassa. In een oogwenk was het ragtag-team een sensatie, en een tweede film was snel in de maak.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 kwam uit in 2018 en het was ook een enorme hit. Het team zou vervolgens in zowel Infinity War als Endgame verschijnen, en op dit moment is het onmogelijk om je een MCU voor te stellen zonder hen in de plooi.

Fase 4 is officieel van start gegaan en op dit moment staan er een heleboel projecten op stapel voor de toekomst. Een zo'n project is The Guardians of the Galaxy Holiday Special, dat Gunn gaat bemannen. Hij ha alt wat inspiratie uit de Star Wars Holiday Special voor deze, wat betekent dat fans een wilde rit zullen maken wanneer deze later in 2022 debuteert.

Een grote vraag van fans is natuurlijk de timing van de special en waar deze plaatsvindt op de MCU-tijdlijn.

De vakantiespecial speelt zich af tussen 'Thor 4' en 'Guardians Vol 3'

Nu de Heilige Tijdlijn niet meer bestaat en de dingen een beetje in beweging zijn, letten fans goed op wanneer evenementen plaatsvinden. Gelukkig heeft James Gunn enig licht geworpen op de timing van de Holiday Special en zijn plaats op de chaotische tijdlijn van de MCU.

Volgens de regisseur vindt de Holiday Special plaats tussen Thor: Love and Thunder en Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Fans van het Guardians-team kunnen zich maar beter schrap zetten, want het team zal dit jaar in Thor 4 en de Holiday Special verschijnen, terwijl ze zich voorbereiden op een solo-run op het grote scherm in 2023.

Vanwege de timing van wanneer de special plaatsvindt, zullen fans enthousiast zijn om te weten dat de special een rol zal spelen bij het bieden van context voor de volgende Guardians-film.

The Holiday Special is een voorloper voor 'Guardians Vol 3'

Volgens Gunn: "Het is in de canon, het gaat over de Guardians, je gaat dingen leren die je moet leren voor Volume 3, en het is geweldig, ik ben er erg blij mee."

Het goede aan de film die als voorloper dient, is dat Gunn en co. kan aan de special werken terwijl hij wordt aangesloten op Guardians 3.

"Ik ga het tegelijkertijd met de film filmen. Ik gebruik veel van dezelfde sets, uiteraard dezelfde acteurs, dus we filmen tegelijkertijd met de film, maar het zal moeten worden bewerkt en eerder klaar, " onthulde hij.

Omdat de MCU zo met elkaar verbonden is, voedt alles zich tot op zekere hoogte met elkaar. Deze special, hoewel schijnbaar dwaas van aard, zal enkele gevolgen hebben voor de volgende Guardians-film, wat betekent dat fans ervoor moeten zorgen dat ze afstemmen en essentiële context krijgen voor de volgende aflevering in de trilogie.

Voor nu weten we geen specifieke verhaallijn, maar als de Star Wars Holiday Special en Gunn's affiniteit met danssequenties aanwijzingen zijn, dan zouden we onze favoriete personages minstens één keer een zet kunnen zien breken. Misschien kunnen Star-Lord en Groot het publiek laten zien wie de slimste moves in de groep heeft.

2022 zit al vol met geweldige Marvel-content, en het afronden van deze special zou de kers op de taart moeten zijn van een geweldig jaar voor MCU-fans.

Aanbevolen: