Het moment dat het 'Game Of Thrones'-personage van Jaime Lannister ruïneerde

Inhoudsopgave:

Het moment dat het 'Game Of Thrones'-personage van Jaime Lannister ruïneerde
Het moment dat het 'Game Of Thrones'-personage van Jaime Lannister ruïneerde
Anonim

Voor velen blijft Game of Thrones een pijnlijk onderwerp waar moeilijk over te praten is. De eens zo machtige serie viel op zijn kop en uit de gratie bij de meerderheid dankzij een aantal verschrikkelijke beslissingen. Laten we het zo zeggen, sommige fans hebben gevraagd om een volledige herschrijving van het laatste seizoen van de show. Misschien geeft niemand meer om de show, maar sommigen zullen de komende spin-off van House of the Dragon bekijken.

Een van de slechtste beslissingen die de show nam, was terugtrekken uit de transformatie van een personage en ervoor kiezen om ze terug te brengen naar wie ze waren. Het was een moment dat een populair personage en de show voor velen verpestte.

Laten we eens luisteren naar wat mensen te zeggen hadden over dit beruchte moment.

'Game Of Thrones' was een enorme show

Op zijn hoogtepunt was Game of Thrones anders dan al het andere op televisie. Afgezien van het feit dat het een geweldige show was die miljoenen mensen moesten kijken, was het een fenomeen dat de basis legde voor een bloeiende franchise voor kleine schermen die zijn concurrentie in de nabije toekomst had kunnen verpletteren met tal van spin-offs.

Bij het schieten op alle cilinders kwam niets in de buurt van de hype die deze show had. Zelfs als je het niet hebt gekeken, kende je een heleboel mensen die dat wel deden, en je hebt waarschijnlijk de zin gehoord: "De winter komt eraan" of je weet niets, Jon Snow, "een keer of vier.

De show was al vroeg sterk, maar toen het bronmateriaal opdroogde, begon de kwaliteit van de serie te dalen. De fans bleven echter trouw en volhardden tot het einde. Helaas crashte de show en brandde, en hoewel er nog steeds een spin-off naar HBO komt, is de overgrote meerderheid van de mensen er niet zo enthousiast over als ze ooit waren.

Game of Thrones heeft veel goed gedaan, inclusief de manier waarop het hoofdpersonages ontwikkelde. Een personage dat een bijzonder opmerkelijke transformatie had ondergaan, was de Kingslayer zelf, Jaime Lannister.

Jaime Lannister had geweldige karakterontwikkeling

Als je het eerste deel van Game of Thrones hebt doorgebracht met een hekel aan Jaime Lannister, dan ben je niet de enige. Alles aan het personage was verschrikkelijk, en dit werd prachtig neergezet door Nikolaj Coster-Waldau.

Jaime had veel gebreken, waarvan hij er enkele met trots droeg. Hoewel hij in veel opzichten verschrikkelijk was, brengt Jaime veel van zijn tijd door in Westeros, terwijl hij van zijn plaats wordt geslagen en daarbij vernederd wordt. Meer dan de meeste andere personages in de show, ondergaat Jaime een complete en totale transformatie, en zijn karakterontwikkeling was een van de beste elementen die de show te bieden had.

Toen het laatste seizoen van de serie begon, was er hoop dat Jaime zijn nieuwe pad zou vervolgen, maar op een moment dat fans nog steeds boos maakt, gooit Jaime 7 seizoenen aan ontwikkeling weg, allemaal met dank aan de schrijvers die zijn gestopt de bal op een diepgaande manier.

Jaime Lannister-personage werd binnen 5 minuten weggegooid

Tot op heden was een van de meest frustrerende aspecten van Game of Thrones de beslissing die de schrijvers namen om Jaime terug te sturen naar King's Landing om bij Cersei te zijn, waardoor zijn karakterontwikkeling tijdens het laatste seizoen van de show effectief werd weggegooid. Het komt uit het niets, en het liet een zure smaak achter in de mond van fans die van zijn karakter gingen houden.

"Jaime Lannister gaat terug naar Cersei. 8 seizoenen van karakterontwikkeling, uit het raam in 5 minuten. Het doet nog steeds pijn om over na te denken", schreef een gebruiker.

In wat zich een aantal seizoenen had opgebouwd, kwamen Jaime en Brienne eindelijk met elkaar verder, en in een oogwenk was Jaime op weg terug naar Westeros, omdat goed schrijven gewoon niet meer belangrijk was.

Een andere gebruiker breidde dit uit en schreef: "Maar om de prachtige, ingewikkelde dynamiek die ze tussen Jaime en Brienne hebben opgebouwd, zo meesterlijk geacteerd door beide artiesten, te nemen en het zo in een vuile vuilcontainer te gooien … waarvoor? Wat? werd daarmee gewonnen?Wat is er verloren gegaan? Een van de mooiste verlossings- / antimisbruikplots in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Jaime en Brienne waren zo'n krachtig verhaal en ze bliezen het gewoon voor niets op, f helemaal NIETS."

Nu, er zijn mensen die zullen zeggen dat Jaime gebrekkig is en dat dit karakter voor hem was, en dat is een geldig punt. Het slechte schrijven van de show had zijn overhaaste beslissing echter wat beter kunnen afhandelen.

Uiteindelijk verdienden Jaime, Brienne en de fans allemaal beter dan wat ze kregen in seizoen 8 van Game of Thrones.

Aanbevolen: