Welke andere films heeft 'Hocus Pocus 2'-regisseur Anne Fletcher gemaakt?

Inhoudsopgave:

Welke andere films heeft 'Hocus Pocus 2'-regisseur Anne Fletcher gemaakt?
Welke andere films heeft 'Hocus Pocus 2'-regisseur Anne Fletcher gemaakt?
Anonim

Anne Fletcher is een van de meest succesvolle vrouwelijke regisseurs in Hollywood. Ze regisseerde hits als 27 Jurken, Step Up en The Proposal. The Proposal is waarschijnlijk haar beroemdste film (wie kan Betty White die zingt in het bos vergeten en Sandra Bullock die erop danst). Maar ze is veel meer dan een beroemde Hollywood-regisseur.

Ze maakt al jaren deel uit van de entertainmentindustrie, maar voordat ze films begon te regisseren, choreografeerde en danste ze erin. Ze begon eind jaren 90 te dansen voor het grote scherm. Met veel hard werken en een beetje hulp van vrienden in de branche heeft ze zich opgewerkt tot waar ze nu is. Laten we eens kijken naar alle films die Anne heeft geregisseerd en wat we kunnen verwachten van haar nieuwe film, Hocus Pocus 2.

7 Anne Fletcher begon als danseres

Anne groeide op in Detroit, Michigan en begon haar carrière als danseres. Toen ze 12 jaar oud was, volgde ze haar eerste dansles aan de Turning Pointe School of the Performing Arts en sindsdien danst ze. Volgens StarQuest Dance: Toen ze vijftien was, danste ze al professioneel. Ze bewees dat ze een harde werker was en studeerde in 1984 cum laude af aan de Lake Shore High School. Kort na haar afstuderen nam ze haar talenten mee naar Los Angeles, waar ze haar leven als professionele danseres bleef voortzetten, zowel op het scherm als op het veld als een Laker. Meisje.”

6 ‘Step Up’ was de eerste film die Anne Fletcher ooit regisseerde

Het is logisch dat Annes regiedebuut een dansfilm zou zijn. Volgens IMDb gaat Step Up over "Tyler Gage [die] de kans van zijn leven krijgt nadat hij een school voor podiumkunsten heeft vernield, waardoor hij de kans krijgt om een studiebeurs te verdienen en te dansen met een opkomende danseres, Nora. Haar vriend, Adam Shankman, (die ook choreograaf en regisseur is) hoorde over de film en vroeg haar om deze te regisseren. Daarna werd ze verliefd op regisseren en regisseerde ze een aantal populaire films die fans vandaag de dag nog steeds bekijken.

5 Anne Fletcher regisseerde '27 Dresses' en 'The Proposal'

27 Jurken en The Proposal zijn twee van de meest populaire romcoms van de 21e eeuw. Ook al zijn ze meer dan tien jaar geleden gemaakt, ze spelen nog steeds de hele tijd op tv, vooral The Proposal. Het heeft een sterrencast, waaronder Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson en Betty White. Maar wat de film zo grappig en geweldig maakte, is de regie van Anne. Ze heeft laten zien dat ze een talent heeft om mensen aan het lachen te maken en sindsdien regisseerde ze drie andere komedies.

4 Anne Fletcher heeft sindsdien drie andere komedies geregisseerd

Sinds The Proposal in 2009 uitkwam, regisseerde Anne drie andere komische films. Ze regisseerde The Guilt Trip, Hot Pursuit en Dumplin'. Hoewel The Guilt Trip en Hot Pursuit niet zo succesvol waren, kreeg Dumplin' uiteindelijk goede recensies. Volgens IMDb gaat de film over een "plus-size tienerdochter van een voormalige schoonheidskoningin [die] zich aanmeldt voor de Miss Teen Bluebonnet-verkiezing van haar moeder als een protest dat escaleert wanneer andere deelnemers haar voetsporen volgen, wat een revolutie teweegbrengt in de optocht en hun kleine Texaanse stad.” Fans houden ervan hoe eerlijk en inspirerend het is.

3 Anne Fletcher choreografeerde tonnen andere films

Voordat Anne regisseur werd, was ze choreograaf voor veel speelfilms, waaronder bekroonde. Ze was de choreograaf voor Bring It On, The Wedding Planner, Catwoman, The Pacifier, Ice Princess, The 40-Year-Old Virgin, Hairspray en vele anderen. Ze heeft ook in veel films gedanst, waaronder The Mask, Casper, George of the Jungle, Scream 2 en zelfs Titanic. Ze heeft bewezen dat je alles kunt worden, waar je ook begint - ze worstelde in haar vroege jaren als danseres, maar nu regisseert ze films op het grote scherm.

2 Anne Fletcher heeft ook een paar afleveringen van tv-shows geregisseerd

Sinds Anne in 2018 de Netflix-hit Dumplin' regisseerde, heeft ze een paar afleveringen van tv-shows geregisseerd. Ze regisseerde afleveringen voor Step Up: High Water, AJ and the Queen, Love, Victor, This Is Us en Varsity Blues. Ze regisseerde slechts één aflevering voor bijna allemaal, behalve voor This Is Us. Ze regisseerde vier afleveringen voor de dramashow en maakte deel uit van de serie van 2019 tot 2021.

1 ‘Hocus Pocus 2’ wordt de zevende speelfilm van Anne Fletcher

Adam Shankman zou oorspronkelijk het vervolg op de klassieke film Hocus Pocus regisseren, maar hij vroeg zijn vriend om het van hem over te nemen. Hij regisseert momenteel Disenchanted, dus hij kan Hocus Pocus 2 niet meer regisseren en vertrouwt erop dat Anne er iets geweldigs van zal maken. Adam vertelde The Hollywood Reporter: "Hoezeer ik ook diepbedroefd ben dat ik mijn vrienden Bette, Sarah Jessica en Kathy niet kan regisseren in wat zeker een groot evenement voor Disney+ zal zijn vanwege planningsconflicten, ik kon 't zou niet blijer zijn om de teugels over te dragen aan Anne [Fletcher], die met haar eerdere werk zoveel gelach en vreugde in het leven van mensen heeft gebracht. Hocus Pocus 2 komt dit najaar uit, met in de hoofdrol de originele cast, en het heeft vermoedelijk een vergelijkbaar plot als de originele film, maar hopelijk voldoet het aan de tijdloze klassieker.

Aanbevolen: