Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 10 Review: 'Out With A Bang

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 10 Review: 'Out With A Bang
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 10 Review: 'Out With A Bang
Anonim

Het is de laatste aflevering van Netflix' derde seizoen van Too Hot to Handle, en onze singles wachten met spanning op een winnaar die wordt gekroond. Maar de kwestie van het prijzengeld blijft bestaan als Holly en Nathan terugkeren uit de privésuite. Als het stel de slaapkamer binnenloopt om met de andere gasten af te spreken, onthult Lana dat de test voor Nathan was om in praktijk te brengen wat hij geleerd had van zijn een-op-een workshop.

Lana geeft echter toe dat ze niet had verwacht dat het probleem Holly zou zijn in plaats van Nathan. Zoals kijkers aan het einde van aflevering 9 zagen, begon Holly Nathan in de privésuite te verleiden, champagne uit zijn maag te drinken en schrijlings op hem te zitten. Dus, Lana, was het stel berucht omdat het slecht was, eindelijk goed?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 10: 'Out With A Bang'

De eerlijkheid stroomt als Nathan en Holly op hun eerste date gaan

De groep houdt de adem in terwijl Lana onthult dat Holly en Nathan… geslaagd zijn! De bende verheugt zich en het prijzengeld schiet omhoog van een miezerige $ 0 tot $ 90, 000. Als beloning voor hun onbaatzuchtigheid en terughoudendheid vertelt Lana Holly en Nathan dat ze op een date gaan.

Gebruikmakend van wat ze tijdens haar verblijf op de retraite heeft geleerd, nodigt Georgia Stevan uit voor een praatje, in de hoop volledig transparant met hem te zijn. Verwijzend naar hun eerste gesprek waarin Georgia Stev vertelde dat ze wil dat ze allebei anderen leren kennen, geeft ze toe dat ze opener en eerlijker tegen hem had moeten zijn, wat suggereert dat dit hun situatie misschien had geholpen in plaats van de dingen open te laten tussen hen. Stevan accepteert haar verontschuldigingen en merkt op hoe ze gegroeid zijn vanaf het moment dat ze de villa binnenkwamen tot waar ze nu zitten. Het paar omhelst elkaar, trots op zichzelf en hun nieuwe vriendschap.

Na een bootritje blazen Nathan en Holly champagne op het strand en bespreken hun reis. Beiden onthullen aan de ander hun aarzeling ten aanzien van betrokkenheid, en herbeleven de onrust veroorzaakt door relaties uit het verleden. Nathan bekent dat de laatste paar dagen van de retraite hem hebben geholpen te beseffen dat het oké is om je hart op je arm te dragen.

Kijkend in Holly's ogen, de zon die gloeit achter haar door de wind geveegde zwarte haar, zegt Nathan: "Ik hou echt van je." Holly beantwoordt het sentiment en zegt hetzelfde, en het paar deelt een kus na het ontvangen van een welverdiend groen licht.

Een laatste workshop helpt de gasten afscheid te nemen van hun oude zelf

Gekleed van top tot teen in het wit, gaat de groep naar het strand voor een laatste ontmoeting met mindfulness-coach, Brenden Durell. Achter elk individu is een handtrommel geplaatst die volgens Brenden de hartslag van elke persoon vertegenwoordigt. Vervolgens vraagt hij de groep na te denken over wie ze waren toen ze de villa binnengingen en wie ze zijn geworden toen ze zich voorbereiden om te vertrekken.

De gasten uiten hun dankbaarheid voor de retraite, elk in staat om hun fouten uit het verleden te lokaliseren en hoe Lana's methoden hen in staat hebben gesteld om die oordelen te ontgroeien. Nadat hij zich verdiept heeft in hun vooruitgang, spoort Brenden de singles aan om hun successen in één woord samen te vatten: Vrijheid, Terughoudendheid, Geduld, Onzelfzuchtigheid, Communicatie, Genegenheid, Wijsheid, Moed, Moed, Onafhankelijkheid, Kwetsbaarheid, Openheid.

Door hun woorden aan vuurwerk te binden (en vuurwerk dat de laatste aflevering weer aan de eerste koppelt), kijken de singles vol ontzag toe hoe hun woorden het universum in vliegen, uiteenspattend in wolken van kleurrijke, sprankelende lichten.

Lana kondigt de finalisten aan

Lana verzamelt haar gasten nog een laatste keer in de cabana en bereidt zich voor om de 3 finalisten bekend te maken. Ze merkt op dat finalist worden meer te maken heeft met persoonlijke groei dan met zich aan haar regels te houden.

De eerste finalist is Georgië. Georgia, het 'it'-meisje van het seizoen, begon haar reis en begon relaties aan te gaan waar ze niet zeker van was. Naarmate de tijd verstreek, leerde Georgia echter hoe belangrijk het is om eerlijk te zijn tegen zichzelf en anderen, waardoor ze een gevoel van vertrouwen heeft gekregen dat haar in staat heeft gesteld om zinvolle connecties te maken.

Verrassend voor de meesten is Nathan de tweede aangekondigde finalist. Terwijl Nathan aanvankelijk worstelde met het opgeven van zijn seksuele begeerte, bleef zijn loyaliteit bij Holly, wat resulteerde in liefde en emotionele volwassenheid.

De derde finalist, kondigt Lana aan, is Harry… en Beaux! Het eerste koppel in de geschiedenis van Too Hot to Handle dat genomineerd werd als finalist. Lana neemt nota van hun groei als paar, waarbij ze de nadruk legt op emotionele verbondenheid en zichzelf toestaat zich voor elkaar open te stellen en samen een sterke relatie te vormen.

En de winnaar van te heet om seizoen 3 aan te kunnen is…

Na de finalisten bekend te hebben gemaakt, heeft Lana nog een laatste verzoek van de villa: de overgebleven singles mogen stemmen op een winnaar. Wisselend tussen de persoonlijke groei van alle genomineerden, beraadslaagt de rest van de villa. Elke genomineerde heeft zijn groei anders laten zien, wat een extreem moeilijke beslissing maakte.

Zodra alle stemmen zijn uitgebracht, roept Lana haar gasten naar het strand. Op de derde plaats, kondigt Lana aan, staat Georgië. Hoewel ze niet heeft gewonnen, lacht Georgia alleen maar omdat ze liefde heeft gevonden in haar 'THTH'-familie en in zichzelf. Nu is het tussen Nathan en Barry (Beaux en Harry). En de winnaar van Too Hot to Handle seizoen 3 is… Harry en Beaux!

Harry en Beaux omarmen 'THTH' seizoen 3
Harry en Beaux omarmen 'THTH' seizoen 3

Een seizoen met veel primeurs, het derde seizoen wordt afgesloten met het eerste winnende koppel. En na een slopende maand van onthouding - of poging tot onthouding - breekt Lana haar gasten vrij van haar regels, waardoor Harry en Beaux en Nathan en Holly kunnen genieten van schuldvrije kusjes. Oh, en Izzy en Georgia!

Terwijl de gasten in Baywatch-stijl de oceaan in rennen, gaat de zon onder in een nieuw seizoen van Too Hot to Handle. Tot de volgende keer, Lana. Afmelden.

Aanbevolen: