Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 9 Review: 'Paradise Purgatory

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 9 Review: 'Paradise Purgatory
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 9 Review: 'Paradise Purgatory
Anonim

In de 9e aflevering van Too Hot to Handle seizoen 3 beginnen we met Lana die Nathan heeft verteld dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn reis misschien niet ten einde loopt. Ze geeft toe dat, hoewel de regels zijn overtreden, zijn tijd op haar retraite niet helemaal ter discussie stond. Hij heeft vanaf het begin een vaste relatie met Holly gehad, nooit wankelend, zelfs niet in het aangezicht van verleiding. En bij het afscheid toonde Nathan 'een glimp van emotionele volwassenheid en groei'.

Nadat Nathan een tweede kans krijgt, stelt Lana dat hij die moet verdienen door middel van een intensieve een-op-een workshop. Nathan gaat akkoord met Lana's voorwaarden en wordt naar een ander eiland gebracht waar Brenden Durell op hem zit te wachten.

Brenden helpt Nathan om contact te maken met zijn ware gevoelens

Om Nathan te helpen zijn diepere emoties voor Holly te ontdekken, creëerde Brenden een één-op-één workshop om Nathan te helpen zijn greep op het fysieke los te laten. Brenden herha alt oefeningen uit eerdere workshops en instrueert Nathan om spanning los te laten door middel van keelkreten en shake-outs van het hele lichaam.

Brenden richt dan zijn aandacht op Nathan's… kleine Nathan. Hij vraagt Nathan om één hand over rommel te leggen en één hand over zijn hart, waardoor de energie wordt weggevoerd van een seksuele, penisgestuurde mentaliteit naar een mentaliteit die het hoofd en het hart verbindt.

At The Villa, Harry Eyes Commitment

Terwijl de meisjes een snikkende Holly troosten, bespreken de jongens de gebeurtenissen van de dag. Ondanks zijn verdriet om het vertrek van Nathan en Pat, onthult Harry dat hun vertrek zijn ogen opende voor de verwoesting die hij zou voelen als hij of Beaux vertrokken waren.

Openend over zijn verleden en problemen met toewijding, vertelt Harry de jongens dat hij klaar is om van Beaux zijn vriendin te maken. Hij slentert de make-upkamer in met de bedoeling het haar daar en daar te vragen, maar Lana verbreekt de ongemakkelijke stilte. Lana biedt Harry en Beaux de kans om een diepere band te smeden en vertelt het stel dat ze de middag op een date buiten de retraite zullen doorbrengen.

Terwijl hij Harry's doorzetter houding bewondert, bekent Gerrie dat hij dezelfde passie voelt voor Georgië. Helaas voor Gerrie zit Georgia in de make-upkamer met Izzy die een plan bedenkt om dingen met hem te beëindigen.

Beaux en Harry maken het officieel terwijl Georgia en Gerrie het afbreken

Hoewel zijn eerste plan om Beaux om haar hand te vragen in heilige monogamie niet uitkwam, is een boottocht over kristalhelder water de perfecte gelegenheid. Het stel drinkt tropische drankjes en bespreekt wat ze leuk aan elkaar vinden. De vraag rijst dan hoe hun relatie er buiten de villa uit zal zien.

Terwijl Beaux onthult dat ze diep verliefd wordt op Harry, weet ze niet zeker of haar gevoelens beantwoord worden en vraagt ze hem of hij bereid is zich te binden. Daarop reageert Harry met een andere vraag: "Wat vind je ervan mijn vriendin te zijn?" Terwijl ze elkaar omhelzen, worden de horloges van Beaux en Harry groen en delen ze hun eerste kus als officieel koppel.

In de villa trekt Georgia Gerrie mee voor een praatje. In de hoop te scoren in de eindzone, vertelt Gerrie haar dat hij hun relatie echt een kans wil geven, dat hij voor de lange termijn met haar bezig is. Georgia luistert naar haar hart en laat Gerrie helaas weten dat ze hun relatie als meer in lijn ziet met de vriendenzone. Hoewel Gerrie teleurgesteld is, merkt Georgia haar groei op door de ervaring, wat wijst op alweer een succes van Lana's retraite.

Een gemaskerde figuur verschijnt op het maskeradefeest

Om de hernieuwde relatie van Harry en Beaux te vieren, organiseert de villa een maskeradefeest. Hoewel ze geniet van haar tijd, kan Beaux het niet helpen, maar ziet een verdrietige en eenzame Holly aan de kant staan. Holly troost haar vriendin en vertelt Beaux dat hun scheiding haar liet zien hoeveel ze echt van Nathan houdt.

Over Nathan gesproken, hij is op het andere eiland met Brenden, zijn handen in beslag genomen door hemzelf en Holly. Nou ja, de poppenversies. Brenden gebruikt de poppen om Nathan ertoe aan te zetten om vanuit het hart met Holly te praten. Hij leert dat hij zich veilig voelt bij Holly, dat de enige manier om zijn gevoelens voor haar te beschrijven is met één woord: liefde.

Na meer over zichzelf te hebben geleerd als een emotioneel wezen en over zijn echte band met Holly, vertelt Lana aan Nathan dat de workshop niet alleen was om zijn emotionele volwassenheid te peilen, maar om te bepalen of zijn gevoelens voor Holly echt zijn. Nadat ze dat besloten heeft, geeft Lana Nathan een tweede kans en stuurt ze hem terug naar de villa.

Lana test Holly en Nathan nog een keer

Er verschijnt een mistige mist over de gemaskerde feestvloer en een verhulde figuur verschijnt voor de singles. Is het Batman? Nee, het is Nathan! Holly is dolblij dat ze herenigd is met haar man en in zijn armen springt.

Nadat Nathan naar de slaapkamer gaat voor een praatje, vertelt hij Holly dat hij nog nooit in zijn leven iemand zo heeft gemist. Maar voordat Holly kan beantwoorden, wordt het intieme moment onderbroken door Lana's gong. Gezien het succes van Nathan in de een-op-een workshop van Brenden, biedt Lana het stel aan om de nacht door te brengen in de privésuite. Maar niet zonder kosten.

Lana informeert het paar dat het totale bedrag van hun regelovertredingen $ 90.000 was. Als Nathan en Holly zich onthouden van fysieke of seksuele aanraking terwijl ze zich in de suite bevinden, zal de $ 90.000 worden teruggegeven aan het prijzenfonds.

Hoewel de andere gasten verleid worden door het vooruitzicht om het prijzengeld te verhogen met een zachtmoedige $ 0, aarzelen ze. Holly en Nathan hebben tenslotte de meeste regels overtreden. Maar wie weet? Misschien wordt dit het verlossingslied van Holly en Nathan. Ontdek de volgende keer op Too Hot to Handle.

Aanbevolen: