Heeft de cast van 'Friends' body doubles gebruikt?

Inhoudsopgave:

Heeft de cast van 'Friends' body doubles gebruikt?
Heeft de cast van 'Friends' body doubles gebruikt?
Anonim

Sinds de eerste aflevering in september 1994 werd uitgezonden, is Friends nog steeds de show waar iedereen het over heeft. De klassieke sitcom blijft vandaag de dag nog steeds een vaste favoriet, doorstaat de tand des tijds en is voor veel fans een "comfortshow". Natuurlijk is de ervaring van deze show voor fans heel anders voor de cast, die heeft toegegeven sommige van de afleveringen die ze hebben gefilmd niet te herinneren.

Lisa Kudrow opende voor Today over de show en hoe ze weinig tijd besteedde om ernaar te kijken nadat deze was uitgezonden.

Een promofoto voor Vrienden
Een promofoto voor Vrienden

"Ja, Courteney en ik zitten helemaal in hetzelfde schuitje", zei Kudrow. "We weten niet eens meer wat de afleveringen waren."

Matthew Perry is een andere Friends-ster die een minder prettige ervaring had met het filmen van de show.

Perry is in het verleden openhartig geweest over zijn worsteling met geestelijke gezondheid en verslaving, en zei dat hij het gevoel had dat hij "ging dood" bij het filmen van Friends.

jennifer-aniston-rachel-green-friends-cameo-celebrity
jennifer-aniston-rachel-green-friends-cameo-celebrity

Hebben 'Vrienden' Body Doubles gebruikt?

Het is duidelijk dat Friends de cast een ongelooflijk andere ervaring heeft gegeven dan voor de fans, die er geen genoeg van kunnen krijgen om te leren hoe het leven was om een ster te zijn op de set van Friends, afleveringen te filmen en te proberen doorloop hilarische scènes, zoals het spelletje Bamboozled uit seizoen 8, aflevering 20 "The One with the Baby Shower".

Een van de feiten achter de schermen die Friends-fans het meest schokten, was de ontdekking dat er in de show body doubles werden gebruikt. Decennialang werden fans voor de gek gehouden door één scène in het bijzonder.

Jennifer Aniston als Rachel Green in 'Friends&39
Jennifer Aniston als Rachel Green in 'Friends&39

In de aflevering 'The One With The Sharks' zagen kijkers met arendsogen dat Jennifer Aniston was vervangen. Bij het filmen worden vaak stand-ins gebruikt voor scènes en Jennifer's werd op camera vastgelegd.

"Maar bij deze gelegenheid, tijdens de re-watch, merkten we iets nogal vreemds aan Rachel (Jennifer Aniston) in een aflevering van het negende seizoen van de show", schreef Courtney Pochin voor de Mirror. " Namelijk dat Rachel gedurende een paar seconden in aflevering vier, The One with the Sharks, even halverwege de scène wordt vervangen door iemand anders."

Wacht… Dat is Monica niet

Rachel Green is in een paar afleveringen vervangen, waaronder The One With The Mugging. Maar Rachel is niet de enige die deze behandeling kreeg.

In aflevering 5 van seizoen 8, genaamd The One With Rachel's Date, is Monica's body double te zien in een scène waar Phoebe en Monica in Central Perk zitten.

Russ is toch zeker geen Body Double?

Fans geloofden dat Rachels vriend Russ, die verscheen in seizoen 2, aflevering 10, werd gespeeld door David Schwimmer, die ook Ross speelde. Maar volgens producer David Crane was het een man uit Kroatië die de rol van Russ speelde.

Friends-fans merkten dat er een andere naam in de aftiteling van Russ verscheen, waardoor ze in paniek raakten en zichzelf in twijfel gingen trekken, want volgens de aftiteling wordt Russ gespeeld door Snaro.

Dit is toch niet waar?

een screenshot van Vrienden
een screenshot van Vrienden

Friends-fans worden niet gek; Snaro is niet echt, maar een uitgebreide list van producer David Crane om fans te laten gissen naar de identiteit van Snaro.

Dus, Schwimmer heeft geen body double.

Waarom had de cast van Friends body doubles?

Fans hebben over TikTok gespeculeerd waarom Friends zulke "overduidelijk" body doubles zou hebben gehad.

"Soms, wanneer ze slechts de lijnen van een acteur filmen (phoebe), " zei een Friends-fan, "is het te duur om de andere acteur erbij te hebben, dus huren ze een stand in. Het is goedkoper."

Een andere fan zei dat de filmkwaliteit in de jaren '90 meer fouten zou hebben verborgen. Nu, in een tijd waarin alles ultra 4K is en tv blijft evolueren, zijn ooit verborgen fouten en details veel gemakkelijker te herkennen geworden.

Een andere reden waarom de blunders gemakkelijker te herkennen zijn, is dat die-hard Friends de show keer op keer zullen kijken en van een mijl afstand kunnen zien wanneer er iets niet klopt. Fans van echte vrienden kunnen zelfs de aflevering en het seizoen vertellen vanuit een enkele regel niet-gecodeerde dialoog.

Een screenshot van Vrienden
Een screenshot van Vrienden

Een andere inconsistentie die Friends-fans hebben opgemerkt, is dat de nummers op de deuren veranderen. Elke Friends-fan weet dat Monica en Rachel in appartement nr. 20 en Joey en Chandler woonden op nr. 19, maar de aantallen waren respectievelijk vijf en vier in het eerste seizoen.

Door de jaren heen hebben fans gezien dat Friends verre van perfect is. Er is echter geen fan zoals een Friends-fan, en een echte fan weet dat wat er ook gebeurt, de show altijd perfect zal zijn zoals hij is.

Aanbevolen: