Donald Trump eet Big Macs zonder broodjes en 9 andere beroemdheden met rare favoriete gerechten

Inhoudsopgave:

Donald Trump eet Big Macs zonder broodjes en 9 andere beroemdheden met rare favoriete gerechten
Donald Trump eet Big Macs zonder broodjes en 9 andere beroemdheden met rare favoriete gerechten
Anonim

We hebben allemaal eigenaardige smaken, sommigen van ons houden ervan om onze frietjes in onze milkshakes te dopen, sommigen van ons houden van ananas op pizza, en sommigen van ons hebben voedselcombinaties bedacht die zelfs een stoner met de slechtste geval van de munchies zou wegblijven. Beroemdheden volgen de hele tijd rare diëten, maar sommigen eten gewoon rare dingen omdat ze ze lekker vinden.

Nou, ze zeggen "sterren zijn net als wij" en als het om eten gaat, is er geen uitzondering op de regel, of het nu de bizarre diëten waren van onze voormalige presidenten of de verwarrende sandwichrecepten van onze favoriete acteurs, moeten we het hebben over deze rare favoriete gerechten van beroemdheden.

9 Donald Trump at Big Macs zonder broodjes

Donald Trump eet fastfood en taco bowls
Donald Trump eet fastfood en taco bowls

Als we het gaan hebben over beroemde mensen met rare diëten, dan moeten we reality-tv-ster en in ongenade gevallen ex-president Donald Trump opnemen. Trump stond bekend om zijn slechte dieet, en velen vragen zich af of zijn slechte dieet zijn geestelijke gezondheid beïnvloedt. De man houdt in ieder geval van zijn McDonald's. Hij at elke dag Egg McMuffins als ontbijt, maar in zijn poging om "gezonder te eten" wanneer hij zijn Filet O' Fish en Big Macs als lunch zou hebben, at hij ze zonder broodjes en verdronk in ketchup. Zijn liefde voor fastfood was zo beroemd dat hij tijdens een sluiting van de federale overheid, die hij veroorzaakte, bezoekers van een witte huisbanket een stapel fastfood voedde. Classy Meneer de President, zeer classy.

8 Donald Trump had een cola light-knop in het Witte Huis

Je zou een boek kunnen schrijven over het vreemde dieet van Donald J Trump, maar elke lijst over diëten van beroemdheden moet ook een ander bizar Trump-voedselbeleid vermelden, zijn Diet Coke-liefde. Ook al eet de man de hele dag stapels Oreo's en andere koekjes, hij drinkt alleen cola light. Trump dronk het spul zo vaak dat hij een knop in het Oval Office-bureau liet installeren om er zelf een te bestellen. President Biden verwijderde de knop toen hij aantrad.

7 Richard Nixon at ketchup met kwark als ontbijt

Hoewel het dieet van Trump aantoonbaar walgelijk en ongezond was, is het niet het vreemdste dat een president heeft besteld in de keuken van het Witte Huis. Het favoriete voedsel van president Nixon ter wereld was kwark, zeg maar, het was kwark vermengd met een vleugje ketchup. Excuseer het commentaar, maar, YUCK!!!

6 Selena Gomez houdt van augurken, zoals, VEEL

Met tabasco doordrenkte popcorn gedoopt in augurkensap en augurkchips op Reese's pindakaasbekers zijn slechts enkele van de combinaties die Selena Gomez heeft verzonnen, en ze is er ook niet verlegen over. In een interview in 2010 met Jimmy Fallon deelde ze haar recepten met de wereld. Ze noemt haar recept voor tabasco en augurk 'Texas Popcorn'. Slimme Selena, heel slim, maar voor wat het waard is… Tabasco wordt gemaakt in Louisiana, niet in Texas. (Noot van de redactie: de "Texas" kan ook een verwijzing zijn naar waar Gomez zelf is geboren en getogen in Grand Prairie, Texas. Ik denk dat we de vrouw zelf moeten vragen!)

5 Katie Lee houdt ook van augurken

Misschien zit er iets in het recept van Selena Gomez omdat ze een ster van Food Network heeft die haar steunt. Niet letterlijk natuurlijk, maar zelfs de beroemde foodie Katie Lee heeft een voorliefde voor pekelkomkommers. In een interview met Rachel Ray in 2020 onthulde ze dat een van haar favoriete sandwiches een eenvoudige combinatie van mayo en augurk is. Het klinkt misschien raar voor sommigen, maar als je bedenkt hoeveel olie en ei er in mayonaise zit, is de smaakcombinatie misschien niet zo slecht. Wie zijn wij om de culinaire keuzes van een Food Network-ster in twijfel te trekken?

4 Kylie Jenner is Pro Pineapple On Pizza

Het internet zal niet zwijgen over het al dan niet eten van ananas op pizza. Sommige hardcore pizza-verslaafden hebben een afkeer van het idee om fruit op pizza te doen, terwijl anderen dol zijn op de zoete en zoute combinatie die ananas onvermijdelijk met zich meebrengt. Welnu, we weten zeker dat de jongste van de Kardashian / Jenner-meisjes pro ananas op pizza is. Haar favoriete combinatie van toppings is pepperoni en ananas, wat interessant is omdat de meeste mensen ananas en ham combineren, hoe dan ook, het is zeker dat er ananas op Jenner's taarten zal zitten.

3 Jennifer Lawrence's Sandwich Recept…

Lawrence staat bekend als onbeschaamd gek en als het op haar voedselkeuzes aankomt, is dat te zien. De Oscar-winnaar deelde een leuk recept met de wereld, maar wees gewaarschuwd: dit is niet voor mensen met een dieet. Lawrence vond uit wat ze 'een broodje chili pizza' noemt. Het is precies zoals het klinkt, het is een bolletje chili tussen twee sneetjes pizza alsof ze het brood van een broodje zijn. Geloof het of niet, maar Lawrence verzekert mensen dat ze niet stoned was toen ze deze bedacht.

2 …Versus Channing Tatum’s Sandwich Recept

Terwijl Lawrence kiest voor chili op pizza, kiest de Hollywood-mega-hunk voor iets meer, nou ja, wie weet hoe dit te noemen. Tatum zweert dat de beste boterham met pindakaas er een is op wit brood, met twee bolletjes gelei of jam, en een paar Cheetos erin gestopt voor een crunch.

1 Gene Simmons doet ijs in zijn ontbijtgranen

Ja, dat is het zo'n beetje. De frontman van KISS doet ijsblokjes in zijn ontbijtgranen. Waarom? Wie weet, maar hij vroeg de wereld of hij de enige was die dat deed in een post op sociale media in 2020. Het lijkt erop dat het antwoord ja zou kunnen zijn, Gene.

Aanbevolen: