Waarom de makers van 'Maine Cabin Masters' tegen fans hebben gelogen

Inhoudsopgave:

Waarom de makers van 'Maine Cabin Masters' tegen fans hebben gelogen
Waarom de makers van 'Maine Cabin Masters' tegen fans hebben gelogen
Anonim

Als veel mensen denken aan tv-huisverbetering, stellen ze zich de Tim Allen-sitcom voor die vele jaren geleden werd geannuleerd. Voor een enorme groep mensen doen de woorden huisverbetering echter denken aan beelden van de mensen die hebben gespeeld in het soort shows dat regelmatig op HGTV wordt uitgezonden. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat HGTV niet het enige netwerk is dat kwaliteitsshows voor huisverbetering uitzendt. Het minder bekende Magnolia Network is bijvoorbeeld de huidige thuisbasis van de populaire show Main Cabin Masters.

In de jaren sinds Maine Cabin Masters tegen alle verwachtingen in een hit werd, hebben miljoenen mensen afgestemd en gewenst dat de sterren van de show hun huizen zouden renoveren. Nu Maine Cabin Masters echter al jaren in de lucht is, hebben sommige kijkers een aspect van de show opgepikt dat moeilijk te geloven is. Om die reden beginnen veel fans van Maine Cabin Masters zich af te vragen over iets eenvoudigs, is de show in de eerste plaats echt?

Waarom Maine Cabin Masters nep zouden kunnen zijn?

Toen shows als Survivor, Big Brother en The Real World voor het eerst populair werden, namen de meeste kijkers ze voor waar aan. Natuurlijk wisten ze dat de manier waarop die shows samen werden gemonteerd, invloed had op hoe gebeurtenissen werden geportretteerd, maar die kijkers accepteerden dat de gebeurtenissen die ze zagen zich op zijn minst natuurlijk afspeelden toen ze werden gefilmd. In de afgelopen jaren lijkt het er echter op dat mensen erachter zijn gekomen dat veel zogenaamde 'reality'-shows veel meer gescript zijn dan ze aanvankelijk dachten. Om die reden kijken veel kijkers veel kritischer naar shows als Maine Cabin Masters.

Tijdens het hoogtepunt van het succes van Extreme Makeover: Home Edition, werd seriester Ty Pennington zo populair dat fans alles over hem wilden weten. Een andere reden waarom die show zo populair was, was dat veel kijkers er graag naar keken en fantaseerden over de crew van de show die hun huizen volledig kwam renoveren. Natuurlijk wisten diezelfde kijkers dat er voor hen bijna geen kans was dat dit ooit zou gebeuren.

Net als Extreme Makeover: Home Edition, richt Maine Cabin Masters zich op een team van getalenteerde mensen die samenkomen om de woonruimtes van mensen te renoveren. In tegenstelling tot de vorige hitshow, staan de sterren van Maine Cabin Masters er echter niet op om hun werk in één week af te krijgen. Om die reden, hoewel de meeste kijkers nooit de Maine Cabin Masters-crew hun huis zullen laten repareren, kunnen ze andere professionals inhuren om hetzelfde te doen.

Na het bekijken van afleveringen van Maine Cabin Masters, begonnen sommige kijkers plannen te maken om hun woonruimtes te renoveren. Bovendien hebben sommige andere fans van de show dat soort werk in het verleden gedaan. Zoals beide groepen mensen binnen niet al te lange tijd zullen weten, kost het soort werk dat in de show wordt gedaan in het echte leven zoveel meer geld dat het bijna lachwekkend is. Om die reden hebben veel fans van Maine Cabin Masters geconcludeerd dat de budgetten van de show nep zijn, waardoor het heel goed mogelijk lijkt dat niets aan de show echt is. Immers, als Maine Cabin Masters liegt over de budgetten, waarom zouden ze de waarheid dan niet op veel andere manieren verdoezelen om de show leuker te maken?

Hoe echt is Maine Cabin Masters?

Wanneer een show net zo populair wordt als Maine Cabin Masters, duurt het niet lang voordat veel van de mensen die bij de show betrokken zijn, overspoeld worden met vragen. Als gevolg hiervan is het logisch dat de mensen die de website van Maine Cabin Masters runnen een artikel hebben gepubliceerd dat enkele van de meest gestelde vragen van de fans beantwoordt. Slechts twee vragen binnen, de bovengenoemde website beantwoordt een controversiële vraag.

“Zijn de budgetten echt? (ook bekend als Hoe krijg je zoveel gedaan met deze budgetten? … Wat je doet is onmogelijk … We geloven niet dat je dit allemaal kunt doen voor die prijzen … Onze keuken kost meer dan deze hele hutverbouwingen, hoe kan dit ?)” Na snel die vraag te hebben beantwoord, beweert de website dat er plannen zijn om een meer volledige uitleg te geven over hoe de budgetten die op de show te zien zijn, zo klein zijn. Het korte antwoord is ja, maar het is een geweldige vraag die een gedetailleerde uitleg verdient, dus hebben we besloten om deze discussie een eigen webpagina te geven. (We werken eraan.)”

Hoewel de officiële Maine Cabin Masters-website geen verklaring biedt voor hoe de show geweldige renovaties uitvoert voor zo'n klein budget, biedt een andere hun kijk op de situatie. Volgens glossyfied.com zorgen de casts van de show voor ongelooflijke renovaties voor heel weinig door op verschillende manieren geld te besparen. Omdat ze bijvoorbeeld regelmatig nieuwe projecten aannemen, kopen ze materialen in bulk in. Bovendien zijn de andere factoren onder meer dat Northern Main lagere kosten van levensonderhoud heeft, wat lagere lonen en kosten betekent en het gebruik van teruggewonnen hout in plaats van staal.

Hoewel het niet lijkt alsof de mensen van glossyfied.com interne bronnen hebben, lijkt de uitleg die ze bieden buitengewoon goed gemotiveerd te zijn. Als je daar rekening mee houdt met de bewering van de officiële website dat de budgetten echt zijn, lijkt het veilig om te geloven dat de Maine Cabin Masters niet als nep mogen worden afgeschreven. Dat gezegd hebbende, beweert het artikel op glossyfied.com ook dat het tv-netwerk een klein deel van het renovatiebudget zou kunnen betalen, wat een soort valsspelen is. Als dat waar is, lijkt het te ver in de andere richting te gaan om de show volledig op het eerste gezicht te nemen.

Aanbevolen: