Wat is er gebeurd met Chris Zylka, ex-verloofde van Paris Hilton?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Chris Zylka, ex-verloofde van Paris Hilton?
Wat is er gebeurd met Chris Zylka, ex-verloofde van Paris Hilton?
Anonim

Paris Hilton is drie keer verloofd geweest voordat ze in november 2021 met Carter Reum trouwde. Ze had haar eerste verloofde - model, Jason Shaw - op 21-jarige leeftijd. Twee jaar na hun breuk kreeg de Paris in Love-ster verloofd met een Griekse scheepserfgenaam genaamd Paris Latsis. Het duurde maar een jaar. Toen, in 2017, dachten fans dat ze eindelijk door het gangpad zou lopen toen Chris Zylka haar voorstelde met een verlovingsring van $ 2 miljoen. Hilton heeft het echter na 10 maanden afgeblazen. Ze zei later dat het de 'beste beslissing was die ik ooit in mijn leven heb genomen'. De zakenvrouw is sindsdien duidelijk verder gegaan. Maar waar is Zylka nu? Dit is wat we weten.

Waarom zijn Paris Hilton en Chris Zylka uit elkaar gegaan?

Hilton gaf op CBS' The Talk toe dat hoewel ze van Zylka hield, ze gewoon niet klaar was om met hem te trouwen. Ze waren twee jaar samen. "Ik ben altijd geobsedeerd geweest door Disney- en liefdesverhalen, en ik dacht dat het mijn happy end zou worden, en ik realiseerde me na verloop van tijd dat het niet de juiste beslissing was", legde de hotelerfgename uit. "Maar ik wens hem het beste en op een dag zou ik dolgraag willen trouwen en kinderen krijgen, maar voor nu ben ik alleen gefocust op mezelf en mijn werk."

In 2020, toen Cosmopolitan UK vroeg of ze er spijt van had dat ze de verloving had afgezegd, zei ze: "Nee. Het was de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen. Ik denk gewoon niet dat [hij] was de juiste persoon en ik heb het gevoel dat ik een ongelooflijke vrouw ben en ik verdien iemand die zo geweldig is. Het voelde gewoon niet goed. Ik heb veel te hard gewerkt om mijn leven aan iemand te geven. Ze moeten perfect zijn." Destijds was de socialite samen met Reum gespot op een Golden Globes-afterparty 2020.

Ze waren naar verluidt "naar elkaar aan het glimlachen toen ze haar hand op de achterkant van zijn hoofd legde en zijn nek aanraakte en wreef." Ze ontkende echter toen met hem te daten. Ze zei dat ze na haar verbroken verloving nog steeds van haar vrijheid genoot. "Als je met bepaalde mensen uitgaat, bestaat het risico dat je ze niet vertrouwt en de angst [dat] als ik de stad uitga, ze iets zullen doen om me in verlegenheid te brengen", zei ze over haar status. "Ik heb nu geluk dat ik die angst niet heb omdat ik onafhankelijk ben. Het voelt goed om niet door iemand te worden gecontroleerd."

Wat doet Chris Zylka nu?

Zylka heeft zich onopvallend gehouden sinds zijn splitsing van Hilton. Hij acteert nog steeds, maar speelde de laatste tijd niet in een grote productie. Tot zijn laatste werken behoren de korte film uit 2020 die hij ook uitvoerend produceerde, Sorry or What Could Have Been, een terugkerende rol in de serie Dare Me, en een tv-film uit 2021 genaamd Killer Infatuation. Toen hem werd gevraagd hoe hij in 2014 begon met acteren, vertelde hij aan Interview Magazine dat het net begon als "een vorm van entertainment." De rest is geluk, zei hij.

"Ik deed kunst [op de universiteit] en ik schilderde, voornamelijk, en ik maakte schetsen en wat graffiti. Ik speelde universiteitsvoetbal en mijn tweede balspel waarin ik speelde, mijn grootvader kreeg een hartaanval en had een viervoudige bypass-operatie - hij overleefde, hij leeft nog steeds. Hij komt uit de Oekraïne, Kiev, "zei hij over zijn reis naar Hollywood.

"Toen ik naar huis ging om voor hem te zorgen - ik stopte met school - voor de eerste keer ooit, begonnen we over kunst te praten", vervolgde hij. "Hij heeft het over Stanislavsky en Tsjechov; opgroeien in Warren, acteren was gewoon een vorm van entertainment. Er is niet veel kritiek dat wordt gedaan bij het kijken naar tv of films. Dus ik had zoiets van, 'F-k, dat klinkt echt moeilijk, als een ultieme kunstvorm, dus ik heb mijn spullen gewoon ingepakt en ben verhuisd en heb geluk gehad, denk ik."

Met wie is Chris Zylka nu aan het daten?

Voordat Zylka een huwelijksaanzoek deed aan Hilton, had Zylka negen maanden een relatie met Pretty Little Liars-ster, Lucy Hale, tot 2012. Hij verloofde zich ook met DVF-merkambassadeur en model Hanna Beth Merjos in 2014, maar ging een paar maanden later uit elkaar. Nu heeft hij een relatie met actrice Hailee Lautenbach, die bekend staat om haar werk in Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017), Logan Paul: Outta My Hair (2017) en Ride (2018).

Het is mogelijk dat Lautenbach Zylka ontmoette op de set van de film Model House uit 2020 waar ze allebei in speelden. Maar er is niets echt geschreven over hun relatie, wat goed zou kunnen zijn voor Zylka na zijn laatste spraakmakende verloving. Hoewel Lautenbach foto's van hen samen op Instagram plaatst, weten velen nog steeds niet dat hij tegenwoordig met iemand aan het daten is.

Aanbevolen: