Jake Paul "Verwoest" na split met Instagram-model Julia Rose

Inhoudsopgave:

Jake Paul "Verwoest" na split met Instagram-model Julia Rose
Jake Paul "Verwoest" na split met Instagram-model Julia Rose
Anonim

Jake Paul is naar verluidt uit elkaar gegaan met zijn vriendin Julia Rose en de superster op sociale media is naar verluidt "verwoest" door de breuk. De Youtuber die bokser is geworden, is overgestapt op andere meisjes, maar bronnen zeggen dat hij gelooft dat zij "de ware" is en graag weer bij haar zou willen zijn.

Jake Paul en Julia Rose stoppen ermee, maar Jake denkt dat zij 'The One' is en zou graag weer bij elkaar willen komen

Volgens Page Six is Jake op vakantie in Miami, waar hij zijn vrienden vertelt dat hij en de Instagram-beïnvloeder klaar zijn, en hoewel Jake "verwoest" is door de breuk, is hij al overgestapt naar andere meisjes. De voormalige Disney-ster en zijn vrienden werden gezien met hart tot hart in Papi Steak, restaurant in Miami Beach.

De bron voegde eraan toe: "Hij zou graag weer samen met haar zijn, en misschien zullen ze dat ook doen, maar ze moeten allebei hun leven vertragen."

Dat ziet er niet naar uit dat het snel zal gebeuren. Julia brengt het grootste deel van haar tijd op het strand door met poseren voor in bikini geklede foto's, terwijl Jake snel een van de favoriete boksers aan het worden is.

De speculatie dat de twee ermee gestopt waren, begon vorige week toen Jake tweette: "Alexa, speel I'm Single van Jake Paul."

I'm Single was een van de noodlottige pogingen van The Problem Child om over te stappen naar de muziekbusiness voordat ze succes boekte met boksen. Terwijl bijna iedereen het nummer pante, slaagde het er toch in om een respectabele 25 miljoen views te behalen.

Jake Paul en Julia Rose deelden vaak verleidelijke foto's van hun relatie, net als vorige week

Jake begon een maand of zo met de Instagram-influencer te daten nadat bleek dat zijn huwelijk met Tana Mongeau oplichterij was. De twee trouwden in het kader van haar MTV-realityshow No Filter: Tana Mongeau en de ceremonie werd ook op pay-per-view verkocht voor $ 50. De twee zouden naar verluidt niet de moeite hebben genomen om een huwelijksvergunning te krijgen, dus de hele poppenkast was niet rechtsgeldig.

Jake en Julia zijn nooit verlegen geweest over hun romance, en ze deelde regelmatig provocerende foto's van de twee met haar 1 miljoen volgers op sociale media, waaronder één vorige week.

In één shot omarmt Jake de bijna naakte Instagram-invloed, en de twee lijken erg verliefd. "Wat zijn de kansen dat we weglopen … blijkbaar niet erg goed", een bewerkt bijschrift van de gelezen module, bijgewerkt om hun splitsing weer te geven.

Aanbevolen: