Wie is Megan Thee Stallion's vriend Pardison "Pardi" Fontaine?

Inhoudsopgave:

Wie is Megan Thee Stallion's vriend Pardison "Pardi" Fontaine?
Wie is Megan Thee Stallion's vriend Pardison "Pardi" Fontaine?
Anonim

Onlangs waren "ingewikkelde" vrienden Doja Cat en Megan Thee Stallion trending op sociale media nadat Cara Delevingne hen volgde bij de 2022 Billboard Music Awards. Het model dat actrice werd, assisteerde "griezelig" de Hot Girl Summer-rapper tijdens haar rode lopermoment. Ze heeft ook de foto van de muzikanten samen gefotobombeerd.

Hoewel veel fans zich zorgen maakten over de mentale toestand van de Suicide Squad-ster, vroegen anderen zich af waar Megans schoonheid - Pardison "Pardi" Fontaine - was. Hij had toch degene moeten zijn die al dat "hypen" deed. In januari 2022 ging het gerucht dat de twee uit elkaar waren. Het paar is altijd privé geweest over hun leven, dus geen van beiden heeft de speculaties aangepakt. Dit is de echte status van hun relatie tegenwoordig.

Wie is Pardison "Pardi" Fontaine?

Geboren Jordyn Kyle Lanier Thorpe, Fontaine is een rapper uit Newburgh, New York. Hij is ook de vader van een vijfjarige dochter genaamd Jordy Jr. De artiestennaam van de 32-jarige kwam uit de film Back to the Future uit 1985. In een interview met People uit 2019 zei hij dat hij zichzelf voor het eerst "Pardi McFly" noemde, wat een spin was op het personage van Michael J. Fox, Marty McFly. "Toen dacht ik bij mezelf: 'JAY-Z gaat geen nummer doen met iemand die Pardi McFly heet'", herinnert hij zich. "Dus ik heb de McFly laten vallen en ik heb de Pardi gehouden."

Fontaine deelde ook dat hij al rapt sinds de middelbare school. Het begon toen hij een nummer schreef met een andere student-rapper. "Hij gaf me deze beat en ik schreef er een klein couplet op en dat was de eerste keer dat ik ooit rapte", zei hij."Dat was als, 'Oké, ik kan dit doen.' Dat was mijn echte intro." Hij bracht zijn grootste hit uit in 2018, maar slaagde erin weg te blijven van de reguliere muziek omdat hij een ghostwriter is.

In 2019 schreef The New Yorker een profiel over hem als onderdeel van zijn verhaal over ghostwriters in de muziekindustrie. Daar werd onthuld dat Fontaine de schrijver was achter Cardi B's hit Be Careful van haar album, Invasion of Privacy. De rapper bedankte hem ooit voor het nummer. "Mijn jongen Pardison… ik zei tegen hem: 'Ik wil deze plaat echt. Ik wil hem voor mij'", vertelde de moeder van twee aan hiphop-radiopresentator Ebro Darden.

Een tijdlijn van de relatie tussen Megan Thee Stallion en Pardi Fontaine

De romance van het stel gaat terug tot 2020 toen Fontaine co-schrijver werd genoemd in de remix van Megan's populaire nummer Savage met Beyoncé. Dat jaar werd hij ook gecrediteerd als songwriter op de hitsamenwerking van de Real Hot Girl met Cardi B, WAP. In februari 2021 bevestigde de hitmaker van Body hun relatie op Instagram Live."Ik vond het niet leuk wat ze over Pardi probeerden te zeggen", zei ze destijds. "Omdat hij zo kalm en zo lief en erg beschermend is… Dat is mijn boe-geroep en ik vind hem echt leuk." Ze verduidelijkte ook dat ze "nooit heeft gezegd dat hete meiden geen vriendjes kunnen hebben. Ja, hij mijn vriendje."

Hoewel hij in maart 2021 niet aanwezig kon zijn bij de Grammy's met Megan, hield Fontaine zich niet in om zijn bewondering voor zijn meisje te uiten. "Het meisje is niet te stoppen", schreef hij op zijn Instagram-verhaal. Twee maanden later maakten ze hun debuut op de rode loper bij de iHeartRadio Music Awards. In juni van dat jaar hadden de twee ook een schattig PDA-momentje op de rode loper van de BET Awards. Megan onthulde destijds ook dat Fontaine haar gelukkig maakt.

"Allereerst maakt hij me gelukkig, maar mijn geluk komt van mezelf omdat ik een gelukkige dame ben. Maar zoals ik al zei in het laatste interview, ik heb nu goede energie om me heen, "ze vertelde Houston radioshow 97.9 De doos. "Iedereen die deel uitmaakt van mijn leven, geeft me zeker een goed gevoel, houdt me aangemoedigd. Ik hou van waar ik ben aan het werk en schrijven en met mijn muziek, dus dat brengt me altijd in een goed humeur wanneer ik erachter kom wat ik wil zeg in een beat. En ja, Pardi maakt me ook blij."

In november 2021 ging Fontaine met Megan naar de Glamour Woman of the Year Awards waar ze een emotionele toespraak hield. "Ik win veel prijzen als Megan Thee Stallion, maar vanavond kies ik ervoor om deze prijs te accepteren als Megan Pete, een binnenkort afgestudeerde student uit Houston, een vrouw die een succesvolle carrière heeft opgebouwd in een door mannen gedomineerde industrie en muziekgenre, die haar respect heeft verdiend van mensen die niet verder konden kijken dan mijn publieke persoonlijkheid, "zei de hiphopartiest tegen het publiek.

"Ik heb naïef een aantal verkeerde mensen op de verkeerde momenten vertrouwd en kwam in situaties terecht die niet gunstig waren voor mijn welzijn, ik ben kwetsbaar geweest en er werd misbruik van gemaakt", vervolgde ze."Maar ik heb van elk van die situaties geleerd en ik ben er een sterkere vrouw door geworden. Ik heb doorgezet, wat uiteindelijk het belangrijkste is." In maart 2022 deelde Fontaine een door fans gemaakte Instagram-reel van Megan's belangrijkste prestaties.

De twee doen het tegenwoordig nog steeds goed. Ze zijn gewoon erg privé over hun relatie. Onlangs werden ze samen in een restaurant gespot en bronnen zeiden dat ze erg aardig waren voor het personeel.

Aanbevolen: