Wat de cast van 'Pirates Of The Caribbean' heeft gezegd over Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Pirates Of The Caribbean' heeft gezegd over Johnny Depp
Wat de cast van 'Pirates Of The Caribbean' heeft gezegd over Johnny Depp
Anonim

Hollywood-ster Johnny Depp werd eind jaren '80 beroemd en speelde sindsdien in talloze blockbusters - een van zijn beroemdste is ongetwijfeld de Pirates of the Caribbean-franchise. Momenteel staat de acteur opnieuw in de schijnwerpers dankzij de Depp v Heard-rechtszaak die begon op 11 april 2022.

Vandaag bekijken we hoe de beroemdste Pirates of the Caribbean-medesterren van Johnny Depp over de ster denken. Van wie wenst dat de acteur zou terugkeren naar de franchise tot wie het niet erg vond om hem te kussen - blijf scrollen om erachter te komen!

6 Penélope Cruz zegt dat Johnny Depp niets anders is dan aardig

Actrice Penélope Cruz schittert naast Johnny Depp in de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides uit 2011 en het lijkt alsof de actrice graag tijd doorbracht met Depp. "Ik heb Johnny in zoveel situaties gezien en hij is altijd aardig voor iedereen in de buurt. Hij is een van de meest vrijgevige mensen die ik ken," zei Cruz. "Tijdens zes maanden van mijn eerste zwangerschap bracht ik elke dag met hem door terwijl we Pirates of the Caribbean opnamen. Mijn man en ik zullen nooit de vriendelijkheid, bescherming en vriendelijkheid vergeten waarmee hij me tijdens elke stap van dat proces behandelde."

5 Ian McShane heeft een band met Johnny Depp over muziek

Acteur Ian McShane speelt ook samen met Johnny Depp in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. De acteur onthulde dat hij en Depp een band hadden over hun vergelijkbare muzieksmaak. "Johnny heeft een nogal eigenzinnige, eclectische muzieksmaak en ik ook. Ik ben een grote fan van [Frank] Zappa en Beefheart. Johnny is erg thuis in die tijd. We hadden het over een zeer briljante maar grillige Amerikaanse acteur genaamd Timothy Carey. Hij was in Stanley Kubrick's The Killing, maar hij was duidelijk van zijn karretje. En hij maakte deze film, The World's Greatest Sinner. Ik had het nog nooit gezien. Johnny zei: "Ik moet deze film voor je halen." onthulde McShane.

"Hoe dan ook, daar gaat het niet om. Johnny is een geweldige kerel en nu stuurt hij me cd's met muziek en oude bluesdingen en ik stuur hem wat dingen. Hij is een goede man, meneer Depp, heel goed. Het was een geweldige shoot. Johnny is heel gemakkelijk gezelschap en Penelope [Cruz] en Geoffrey [Rush] ook. Het was gewoon te lang. Die films, ze gaan gewoon te lang door. Je weet wel, zes maanden. Je wilt dat ze daarna af zijn. vier."

4 Geoffrey Rush bewondert Johnny Depp als acteur

Acteur Geoffrey Rush speelde van 2003 tot 2017 in de Pirates of the Caribbean-franchise, wat betekent dat hij behoorlijk wat tijd met Johnny Depp doorbracht. "Nou, Johnny komt altijd binnen met een geweldig gevoel voor spel. We staan op het punt een scène te beginnen en hij zal zeggen: 'Ik denk dat ze het juiste idee hebben, maar laten we dit een beetje omdraaien - ik denk dat het publiek misschien wil dat we wat slimmer zijn, of snipe naar elkaar meer' en we zullen ermee spelen, en hij zal iets ad-lib ad-lib en het zal geweldig zijn. Ik heb ontzag voor hem als acteur,' onthulde Rush. 'Echt, ik denk dat hij een van de groten op het scherm is, omdat hij zo'n kameleon is. En ik denk dat hij iets heeft uitgevonden met dit personage, dit soort hipster, existentiële piraat, wat eigenlijk vrij uniek is. Als het allemaal dwaasheid was, denk ik dat mensen uitgeschakeld zouden zijn, maar hij vond de balans tussen heldhaftig zijn en behoorlijk belachelijk dom. Hij is echt de man die het kompas laat draaien en zegt: 'Oké, laten we gaan waar dit ons ook brengt.'"

3 Keira Knightley vond het niet erg om Johnny Depp te kussen

Kiera Knightley, die Elizabeth Swann in de franchise speelde, onthulde dat het kussen van Johnny Depp een geweldige ervaring was."Ik zou eigenlijk geen betere kusscène met Johnny Depp kunnen wensen, ik denk dat mijn 14-jarige zelf aan het janken was van plezier," gaf Knightley toe.

"Het was fantastisch! Wat wil een meisje nog meer? Ik heb Johnny Depp en Orlando Bloom en ik mag ze allebei kussen. Het is geweldig!"

2 Orlando Bloom zegt dat Johnny Depp alles op de juiste manier doet

Acteur Orlando Bloom speelde ook samen met Johnny Depp in de beroemde franchise. Bloom onthulde dat hij zou willen dat Johnny Depp niet alles in de ogen van het publiek hoefde door te maken. "Luister, de man die ik ken en waar ik van hou, is de man die hier vanavond is, en hij is in vorm en doet alles op de juiste manier," zei Bloom. "Weet je, mensen maken allerlei rare dingen mee in de wereld, en het is gewoon een schande dat het naar het openbaar moet worden gesleept. Omdat God weet dat hij een van de meest persoonlijke en standvastige mensen is die ik ooit heb ontmoet."

1 Kevin McNally wil graag dat Johnny Depp terugkomt bij de franchise

Kevin McNally onthulde dat hij het geweldig zou vinden als Johnny Depp terug zou keren naar de beroemde franchise. "Ik zie een groot humanitair en een mooi mens. Ik zie geen enkele belemmering voor hem om terug te komen en Jack Sparrow te spelen. Ik denk dat er een algemeen gevoel was dat er zonder Jack geen Pirates-franchise is. En er is waarschijnlijk veel waarheid daarin, "zei McNally. "Maar nu zijn daar vragen over geweest, zeker waarom geen andere Pirate-films en zeker dan waarom Jack niet terug of Jack een andere rol speelt."

Aanbevolen: