Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van sabotage

Inhoudsopgave:

Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van sabotage
Brad Pitt beschuldigt Angelina Jolie van sabotage
Anonim

Het is bijna zes jaar geleden dat Angelina Jolie de scheiding aanvroeg van Brad Pitt. Het voormalige koppel vecht echter nog steeds om de voogdij over hun zes kinderen. Maar het lijkt erop dat Brad gelooft dat zijn ex de dingen zoveel mogelijk probeert te vertragen om te voorkomen dat hij hun kinderen ziet.

Speaking to Us Weekly, een anonieme bron onthulde dat Brad zijn vrienden heeft verteld dat hij gelooft dat Angelina opzettelijk zijn relatie met de kinderen saboteert.

“[Brad] heeft geklaagd tegen vrienden [over de voogdijstrijd”, vertelde de insider. Hij gelooft dat Angelina "nooit zal instemmen met gezamenlijke voogdij en de klok zal opraken totdat de kinderen 18 zijn."

Angelina blokkeert om Brad van de kinderen te houden

Bovendien denkt de acteur dat Angelina hoopt dat hun kinderen "niets met hem te maken willen hebben" als ze 18 zijn en niet wettelijk kunnen worden gedwongen om hem te bezoeken. Maar de bron voegde eraan toe: "Brad zal de strijd niet opgeven."

Brad en Angelina kwamen samen na het filmen van meneer en mevrouw Smith. Samen adopteerden ze drie kinderen en verwelkomden ze drie biologische kinderen -- Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 15, en de tweeling Knox en Vivienne, 12.

De oudste zoon van het stel, Maddox, maakt geen deel meer uit van de voogdijstrijd sinds hij meerderjarig werd terwijl het geschil aan de gang was. Hun tweede zoon Pax wordt volgend jaar 18 jaar en het duurt nog maar zes jaar voordat de jongste kinderen van het stel meerderjarig zijn.

Angelina vroeg oorspronkelijk om echtscheiding na twee jaar huwelijk, hoewel het paar al meer dan tien jaar samen was.

Kort daarna kwamen beschuldigingen naar voren dat er een huiselijk geweldincident was geweest tussen Brad en Maddox op een vlucht van Nice, Frankrijk naar Los Angeles. De kinderbescherming startte een onderzoek naar het gedrag van Brad, hoewel hij uiteindelijk werd vrijgesproken.

Vorig jaar werd gemeld dat Brad de gezamenlijke voogdij over de kinderen van hem en Angelina had gekregen.

Echter, kort daarna won Angelina haar beroep om de rechter toegewezen aan hun zaak te diskwalificeren, wat het meningsverschil over de voogdij verder compliceerde.

Brad vroeg later het Hooggerechtshof van Californië om het ontslag van de rechter te herzien, hoewel zijn motie afgelopen herfst werd verworpen. Nu gaan de exen door het gerechtelijk systeem om te onderhandelen over de voogdij over hun minderjarige kinderen.

Aanbevolen: