Sarah Jessica Parker Vs. Kim Cattrall: aan welke kant staan fans?

Inhoudsopgave:

Sarah Jessica Parker Vs. Kim Cattrall: aan welke kant staan fans?
Sarah Jessica Parker Vs. Kim Cattrall: aan welke kant staan fans?
Anonim

24 jaar geleden ging Sex and the City in première in HBO. In de kern is de show relevant gebleven vanwege de focus op sterke vrouwelijke vriendschappen. Dus fans waren verrast toen Kim Cattrall (die de iconische Samantha Jones speelde) naar Instagram ging om Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) uit te roepen omdat ze een "hypocriet" was in 2018. De vete zou doorgaan tot de première van de "trashy " serie reboot, And Just Like That - waarop Cattrall een "hard nee" maakte. Nu de HBO-flop officieel is verlengd voor seizoen 2, heeft SJP eindelijk de afwezigheid van haar voormalige co-ster aangepakt, evenals hun voortdurende vete.

Hoe begon de Kim Cattrall-Sarah Jessica Parker Feud?

Het gaat terug tot 2004 tijdens de Emmy Awards Ceremony. Fans merkten dat Cattrall niet naast haar co-sterren zat terwijl Parker, Cynthis Nixon en Kristin Davis allemaal naast elkaar zaten. Zelfs na het evenement werden de drie meisjes gevierd zonder de Mannequin-ster. In 2007 brak een gerucht uit dat Cattrall problemen had met haar salaris van $ 350.000 per aflevering in vergelijking met SJP's salaris van $ 1 miljoen per aflevering. Het is naar verluidt de reden waarom de serie nooit een zevende seizoen heeft gehad. "Na zes jaar voelde ik dat het tijd was voor ons allemaal om deel te nemen aan de financiële meevaller van Sex And The City", zei Cattrall destijds over de geruchten. "Toen ze daar niet enthousiast over leken, dacht ik dat het tijd was om verder te gaan."

In 2008, het jaar waarin de eerste SATC-film werd uitgebracht, toonde Parker steun voor Cattrall te midden van de salarisgeruchten. Maar in 2017 vertelde Cattrall aan Piers Morgan dat ze nooit bevriend was met haar voormalige co-sterren. "Het is heel bijzonder om enige vorm van negatieve pers te krijgen over iets dat ik al bijna een jaar 'nee' zeg dat ik eis of een diva," zei ze over haar weigering om deel te nemen aan nog meer SATC-sequels."En dit is echt waar ik de mensen van Sex And The City en in het bijzonder Sarah Jessica Parker de opdracht geef, omdat ik denk dat ze aardiger had kunnen zijn. Ik denk echt dat ze aardiger had kunnen zijn. Ik weet niet wat haar probleem is Ik heb nooit."

Het jaar daarop betuigden Nixon, Davis en SJP hun condoleances aan Cattrall na het overlijden van haar broer. De Porky-ster riep Parker specifiek en schreef in een bericht: "Ik heb je liefde of steun niet nodig in deze tragische tijd, @sarahjessicaparker. Mijn moeder vroeg me vandaag: 'Wanneer zal die @sarahjessicaparker, die hypocriet, je met rust laten? ' Je voortdurende contact is een pijnlijke herinnering aan hoe wreed je toen en nu was. Laat me dit HEEL duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan) Je bent mijn familie niet. Je bent niet mijn vriend. Dus ik schrijf om je nog een laatste keer te vertellen dat je moet stoppen met het uitbuiten van onze tragedie om je 'aardige meid'-personage te herstellen."

Wat SJP onlangs zei over haar vete met Kim Cattrall

Parker heeft de aanval op de sociale media van Cattrall in 2018 nooit aan de orde gesteld, evenals andere uitspraken die ze heeft gedaan over haar vertrek uit de SATC-franchise. Maar in een recent interview met The Hollywood Reporter's Awards Chatter-podcast, deed de Hocus Pocus-ster eindelijk open over hun "pijnlijke" breuk. "Ze voelden zich niet op hun gemak bij de ontmoeting waar ze wilde afspreken, en daarom hebben we de film niet gemaakt omdat we het niet zonder Kim wilden doen", zei de actrice over de tijd dat Cattrall contractgerelateerde problemen had met de actrice. productie.

Sprekend over Cattralls eerdere openbare verklaringen over hun vervreemde relatie, zei Parker dat het niet "onze ervaring" [de hare, Nixon's en Davis'] weerspiegelde, "omdat ze zei: "Ik heb veel tijd besteed aan jaren hard gewerkt om altijd fatsoenlijk te zijn voor iedereen op de set, om voor mensen te zorgen, om verantwoordelijk te zijn voor en voor mensen, zowel mijn werkgevers als de mensen voor wie ik voel dat ik verantwoordelijk ben als producent van de show. En er is gewoon niemand anders die ooit op deze manier over mij heeft gesproken." Ze erkende echter dat Cattrall "een enorme bijdrage heeft geleverd aan het succes" van de Sex and the City-franchise, eraan toevoegend dat ze haar niet hadden gevraagd om onderdeel van AJLT omdat ze duidelijk was over het stoppen met haar rol als Samantha Jones.

"We hebben haar niet gevraagd om hier deel van uit te maken [And Just Like That] omdat ze duidelijk maakte dat dat niet iets was dat ze wilde nastreven, en het niet langer comfortabel voor ons voelde, en dus kwam niet bij ons op. Dat is haar niet 'slaan', dat is gewoon aan het leren", legt SJP uit. "Je moet naar iemand luisteren, en als ze in het openbaar over iets praten en het suggereert niet dat het ergens is waar ze willen zijn, of een persoon die ze willen spelen, of een omgeving waarin ze willen zijn, je komt op een leeftijd waarop je denkt: 'Nou, dat horen we.'" Ze merkte ook op dat "we ons op ons gemak voelden om verder te gaan zonder haar en zonder dat deel omdat we wisten wat Michael [Patrick King, de AJLT-showrunner] wilde Te doen. En we dachten dat hij er prachtig mee omging.

Zijn Fans Team SJP of Team Kim Cattrall?

Fans zijn altijd verdeeld geweest over de SJP en Cattrall Feud. Veel fans geloven dat de eerste de hele tijd echt een "aardig meisje-persona" trok. "Nee, Sarah Jessica Parker's vete met Kim Cattrall was eenzijdig omdat ze als SJP samenwerkte met Michael Patrick King, Cynthia en Kristen en Kim als een buitenstaander behandelde", schreef een fan op Twitter.

Dan zijn er mensen die denken dat Cattrall gewoon jaloers was op het succes van Parker. "Nog een keer laat ze zien hoe onzeker ze is", zei een fan over de recente Instagram-post van de actrice. "Ze plaatste deze foto om complimenten te krijgen Get a life, vrouw! Je bent niet zo cool als SJP. Wat je ook deed, de show ging door en niemand merkte dat je er niet was. Kim Cattrall, 65, post een badpak. " Aan het eind van de dag, zoals een andere fan zei: "Ik heb het gevoel dat we nooit een bevredigend antwoord zullen krijgen op de reden waarom SJP en Kim Cattrall ruzie hadden."

Aanbevolen: