De echte reden waarom Christina Aguilera niet langer met Britney Spears praat

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Christina Aguilera niet langer met Britney Spears praat
De echte reden waarom Christina Aguilera niet langer met Britney Spears praat
Anonim

Ze speelden in hun vroege tienerjaren misschien samen in The Mickey Mouse Club, maar tegen de tijd dat Britney Spears en Christina Aguilera bekende namen waren geworden, leek hun relatie veranderd zuur, waarbij de laatste nooit de kans grijpt om de Lucky-zangeres in haar interviews te verslaan.

Of het nu was om Britney's aanwezigheid op het podium in diskrediet te brengen of de verlovingsring die ze zelf kocht nadat haar ex-man, Kevin Federline, haar had voorgesteld, te verraden, Christina, die naar verluidt 160 miljoen dollar waard is, had altijd iets te zeggen… en het was meestal nooit positief.

Pas in 2003 nam de hitmaker van Fighter publiekelijk een uithaal naar Britney voor haar onvergetelijke kus met Madonna tijdens de Video Music Awards. Er moet echter worden vermeld dat Xtina ook de lippen sloot met de Queen of Pop: het gebeurde gewoon zo dat niemand het zich herinnerde omdat fans zo verstrikt waren in de recente breuk tussen Britney en Justin Timberlake op dat moment.

Wat zei Christina Aguilera over Britney Spears?

In een interview met het tijdschrift Blender was Christina de eerste die foto's naar haar voormalige co-ster gooide toen ze gutste over haar ervaring met Britney terwijl ze zich voorbereidden op de show-stoppende VMA-optreden.

Volgens de moeder van twee gaf Britney echter de indruk dat ze zich ongemakkelijk voelde en enigszins nerveus om daar te zijn.

"Elke keer als ik probeerde een gesprek met haar te beginnen - nou, laten we zeggen dat ze de hele tijd nerveus leek", vertelde Christina aan de publicatie. "Ze lijkt me een verloren klein meisje, iemand die wanhopige behoeften heeft begeleiding.”

Sommigen beweerden dat Christina's harde woorden alleen werden gemaakt omdat ze boos was over haar kus met Madonna die overschaduwd werd door Britney's knuffel.

Nogmaals, Justin en Britney hadden er destijds net mee opgehouden, dus toen de twee blondines hun lippen op elkaar sloten, draaide de camera naar Justins reactie terwijl ze enkele seconden misten van de kus die Christina met Madge deelde, dus het lijkt duidelijk dat ze was niet blij dat haar cameratijd werd verkort vanwege Britney's liefdesdrama.

Een ander ding waardoor mensen dachten dat er een vete was tussen Christina en Britney, was dat de Beautiful-hitlijsttopper met Justin op pad ging voor hun Justified & Stripped Tour van juni 2003 tot september 2003.

Dit gaf Britneys fans opnieuw de indruk dat Christina duidelijk niet in TeamBritney zat, en de opmerkingen die ze naar verluidt maakte aan Blender magazine leken precies dat te bewijzen.

Het gerucht ging ook dat JT en CA kort na zijn breuk met Britney een kortstondige affaire hadden, maar dat werd nooit bevestigd of ontkend. Maar zou het moeilijk te geloven zijn dat de twee elkaar hadden kunnen zien, aangezien ze al samen op tournee waren?

Christina schrok er tenslotte niet voor terug dat ze niet dol was op Britney.

In 2004, toen Britney zich verloofde met haar voormalige achtergronddanseres, Kevin Federline, was het geen geheim dat ze de verlovingsring zelf had gekocht - maar volgens rapporten, toen Christina werd gevraagd wat ze van het stuk van sieraden, antwoordde ze door te zeggen dat de steen "er uitzag alsof ze hem bij QVC had gekregen."

Britney heeft de zaken voor het grootste deel altijd stijlvol gehouden wat betreft haar vete met Christina, en heeft ervoor gekozen om de zangeres niet te bashen of te slaan in openbare interviews.

Bronnen benadrukten wel dat Britney en Christina nooit echt vrienden zijn geweest, dus toen de laatste in het openbaar wat niet-zo-leuke opmerkingen over de 38-jarige begon te maken, was ze niet verrast door de opmerkingen omdat ze nooit een relatie met haar heeft gehad die zo hecht was dat ze zich te veel kon bekommeren om wat er was gezegd.

En terwijl Christina haar mening over Britney bleef geven in interviews, kwamen de zaken uiteindelijk tot stilstand in 2008 toen de publieke beledigingen waren gestopt.

In augustus 2018 beweerde Christina dat de vete tussen haar en Britney niet voortkwam uit persoonlijke problemen; zogenaamd hadden de media beide vrouwen tegen elkaar "opgezet" en Xtina zogenaamd verguisd als het gemene meisje, terwijl Britney als de onschuldige werd beschouwd.

"Het is moeilijk om te horen hoe je uitgescholden wordt. Ik herinner me dat ik gekwetst werd door deze reclames op MTV, waarbij Britney het goede meisje was en ik het slechte meisje. Het is alsof ik ingetogen en onschuldig, dat is oké, "zei ze tegen Cosmopolitan. "Maar als ik gewoon mezelf wil zijn, ben ik een probleem."

Wat betreft hun relatie vandaag, Britney en Christina spreken elkaar niet, maar van wat de laatste heeft gezegd, zijn ze nog steeds vriendelijk en hebben ze de neiging om hier en daar een paar woorden te delen als ze elkaar toevallig tegenkomen op een evenement.

Maar behalve dat, is er geen vriendschap tussen de twee.

Aanbevolen: