Billie Eilish's nieuwe nummer 'Therefore I Am' leidt de nieuwste TikTok-trend

Inhoudsopgave:

Billie Eilish's nieuwe nummer 'Therefore I Am' leidt de nieuwste TikTok-trend
Billie Eilish's nieuwe nummer 'Therefore I Am' leidt de nieuwste TikTok-trend
Anonim

Het grootste deel van het internet heeft Billie Eilish' zorgeloze maar inventieve muziekvideo voor haar nieuwe single Therefore I Am al gezien. Ze springt over de balies van een foodcourt in een leeg winkelcentrum en pakt de snacks die ze lekker vindt terwijl ze zingt naar buitenstaanders die binnenkijken en aannemen dat ze 'de man' zijn. Het baddie-lied maakt furore op TikTok en inspireert de gebruikers van de app om mode-, schoonheids- en zelfliefdevideo's te maken met zijn audio.

TikTok claimt weer een hit

De teksten die in de meeste video's met lipsynchronisatie worden getoond, luiden: "Stop, waar heb je het in godsnaam over? Ha/ Haal mijn mooie naam uit je mond/ We zijn niet hetzelfde met of zonder/ Don praat niet over mij zoals je zou kunnen weten hoe ik me voel."

Een van de video's toont de maker Lola Lourdes, die meer dan 700.000 volgers heeft, terwijl ze de eerste helft van Eilish' pakkende couplet uitspreekt. Dan gloeit haar camera snel op met een felrode achtergrond en Lourdes draagt nu een volledig glamoureus gezicht, compleet met een rode lip en gevleugeld rokerig oog.

Een andere TikTok-influencer @lydcann gebruikte de teksten van Eilish om andere jonge vrouwen met alopecia te inspireren. Ze filmt zichzelf zonder haar pruik op in de eerste helft, en grijnst dan: "Houd mijn mooie naam uit je mond", terwijl ze haar lange donkerbruine pruik draagt. Commentatoren prezen haar om haar krachtige aanwezigheid.

Gloeit en gloeit al

Modeliefhebbende TikTokers gebruikten leuke, creatieve camerahoeken die tot meerdere outfitwisselingen leidden. Abby Roberts, ook wel bekend als @abbyrartistry, ging ervoor toen ze begon met een paars ensemble, bijpassend haar en een geweldig paar platformlaarzen. Haar fragment eindigde met op een skelet geïnspireerde make-up en een met juwelen getooid sweatshirt met ribbenkast.

Eilish moet nog reageren op of meedoen aan de trend, zoals verwacht gezien haar voorkeur voor een privélevensstijl. Ze heeft echter wel een van de torenhoge video's van de trend opnieuw gepost.

Goku Dragun poseerde voor een gloeiende lichtstraal en zwaaide met haar prachtige zandkleurige haar terwijl ze het woord 'zelfverzekerd' belichaamde. Haar commentaargedeelte is momenteel gevuld met opgewonden kijkers die haar feliciteren met het feit dat ze opgemerkt is door Eilish. Ze is waarschijnlijk gek van het nieuws, terwijl wij gek zijn van haar ongeëvenaarde gevoel voor stijl.

Aanbevolen: