Kim Kardashian's Instagram-foto geeft perfect 2020 weer

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's Instagram-foto geeft perfect 2020 weer
Kim Kardashian's Instagram-foto geeft perfect 2020 weer
Anonim

2020 is zeker niet het jaar geweest dat iemand van ons had verwacht. Als we allemaal terugkijken op onze wensen en ambities van het afgelopen jaar, is het veilig om te zeggen dat niemand had gedacht dat woorden als 'sociale afstand', 'quarantaine' en 'lockdown' deel zouden uitmaken van ons dagelijks vocabulaire.

De wereld lijkt in een oogwenk te zijn veranderd en beroemdheden waren niet vrijgesteld van al deze veranderingen. Ze zijn ook gevraagd om thuis te blijven, maskers te dragen, sociaal afstand te nemen van hun dierbaren en sociale bijeenkomsten te vermijden. Hoewel er gevallen zijn geweest waarin Kim Kardashian de pandemische regels niet goed heeft gevolgd, is ze nog steeds niet erg enthousiast over de manier van leven waaraan ze zich moest aanpassen door toedoen van COVID-19.

Kim Kardashian vatte de manier waarop zij en haar kinderen denken over 2020 samen door een foto op Instagram te plaatsen, en het is de meest perfecte weergave van hoe dit jaar er voor ons allemaal uitzag en voelde.

Kim Kardashian's epische 2020-foto

Kim Kardashian heeft eindelijk een onbewerkte afbeelding geplaatst, en het is niet eens een selfie! Ze plaatste een foto van zichzelf en enkele Kardashiaanse kinderen, terwijl ze allemaal de blik van walging, frustratie, verveling en afschuw op hun gezicht hadden.

Deze foto heeft geen introductie nodig en ook geen formele uitleg. Het is op het eerste gezicht duidelijk dat waar fans naar staren, de perfecte weergave is van hoe het jaar 2020 eruit zag en voelde voor ons allemaal. Kim's gezicht is er een van pure walging en frustratie. De kinderen zien eruit alsof ze gekrenkt zijn en proberen een monster weg te jagen. We noemen dat monster, COVID-19, en als we allemaal een spiegel hadden om onze gezichten de afgelopen dagen te bekijken … weken ….maanden… we zijn het er allemaal over eens, dit is ongeveer hoe onze gezichten er ook uitzagen!

Fans zijn het er volledig mee eens

Kim Kardashian's fans waren het daar niet meer mee eens. Het oude gezegde zegt dat een foto meer zegt dan duizend woorden, en deze vertelt zeker het perfecte verhaal over hoe 2020 voor ons allemaal was.

Fans reageerden snel op haar bericht om aan te geven hoe nauwkeurig en herkenbaar deze afbeelding is. Anna Nooshin schreef; "Yup, dat is het zo'n beetje?," terwijl andere fans commentaar gaven met; "dat is een serieuze authenticiteit daar", en "haha omg dit is zo waar!."

We zijn dit jaar allemaal net zo geschokt en gekrenkt als Kim Kardashian en de kinderen op de foto. Toen de pandemie in maart van dit jaar voor het eerst de krantenkoppen begon over te nemen, hadden de meeste fans nooit voorspeld dat dit de rest van 2020 zou bepalen.

Aanbevolen: