Een stalker stak ooit het land over om Jennifer Aniston op te sporen

Inhoudsopgave:

Een stalker stak ooit het land over om Jennifer Aniston op te sporen
Een stalker stak ooit het land over om Jennifer Aniston op te sporen
Anonim

Ze heeft veel meegemaakt in haar jeugd en ook in haar tijd in de schijnwerpers. Maar een van de engste ervaringen die Jennifer Aniston ooit heeft gehad, is waarschijnlijk de tijd dat een stalker door de Verenigde Staten reisde in een poging haar op te sporen.

Het gebeurde in 2010 nadat de vader van de stalker de autoriteiten had gewaarschuwd voor de snode plannen van zijn zoon. Maar gelukkig ontsnapte Jen ternauwernood aan een interactie met de fan, die rechtstreeks naar Los Angeles ging om zijn idool te ontmoeten.

Een stalker volgde Jennifer Aniston naar Los Angeles

Zoals veel andere verhalen over verliefdheid van stalkers, begint deze met een persoon die geobsedeerd was door de beroemdheid in kwestie. Tegelijkertijd meldden de autoriteiten later dat de man die Jennifer volgde, Jayson Peyton uit Pennsylvania, een geschiedenis van psychische problemen had.

Helaas maakte de mentale toestand van de stalker de situatie waarschijnlijk nog gevaarlijker voor alle betrokkenen.

Nieuwsberichten vermeldden dat de man beweerde dat Jen hem 'mentaal' had gecommuniceerd dat ze wilde dat hij 'met haar zou komen trouwen'. Peyton had een lijst met babynamen bij zich, die hij wilde gebruiken voor de toekomstige kinderen van hem en Aniston, maar hij had ook meer snode voorwerpen in zijn bezit.

De man had "I Love You Jennifer Aniston" in zijn auto gekerfd, droeg een rol ducttape en een "scherp voorwerp" bij zich, en probeerde Aniston te volgen.

Jennifer heeft papierwerk ingediend om de stalker weg te houden

Nieuwsberichten beweerden dat Jennifer "doodsbang" was, verwijzend naar de rechtbankpapieren waarin om een straatverbod werd gevraagd. De stalker werd "geestesziek en waanvoorstellingen" genoemd en latere rapporten verklaarden dat Peyton onvrijwillig werd vastgehouden door een psychiater.

Jennifer Aniston was waarschijnlijk bang voor haar veiligheid en die van de mensen om haar heen, maar er is ook de vraag of Peyton een duidelijk risico vormt voor de samenleving in het algemeen. Volgens berichten was hij van plan om zijn voormalige buurman te ontvoeren, blijkbaar voordat zijn verliefdheid op Jennifer Aniston begon.

En hoewel Jennifer bezorgd genoeg was om een straatverbod in te dienen tegen de stalker, prezen fans haar al lang omdat ze een "vergevingsgezind hart" heeft -- en niet alleen wat Brad Pitt betreft.

De kans is groot dat ze meevoelde met de eigenzinnige fan die stalker werd, ook al vreesde ze voor haar persoonlijke veiligheid. En natuurlijk hebben niet alle fans (of stalkers) psychische aandoeningen, en het hebben van een diagnose (of symptomen) betekent ook niet dat een persoon gevaarlijk is.

Maar de combinatie van factoren in Jens stalkingscenario, waaronder Peytons vader die aangeeft dat hij dacht dat zijn zoon een gevaar was, betekent dat ze waarschijnlijk een zeer gevaarlijke situatie heeft ontweken.

Aanbevolen: