Twitter reageert op de onthullende tragedie van Molly Shannon die haar 'SNL'-carrière inspireerde

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de onthullende tragedie van Molly Shannon die haar 'SNL'-carrière inspireerde
Twitter reageert op de onthullende tragedie van Molly Shannon die haar 'SNL'-carrière inspireerde
Anonim

De zeer gewaardeerde komiek, vooral bekend van haar fantastisch grappige werk aan Saturday Night Live,heeft opengesteld om een tragisch incident uit haar verleden te delen met haar bewonderende fans. Schokkend genoeg is het juist deze tragedie die haar inspireerde om een carrière na te streven die de nadruk legde op mensen aan het lachen maken.

Molly vertelt fans dat toen ze nog maar vier jaar oud was, haar vader dronken reed, en na een gruwelijke crash resulteerde zijn acties in de dood van haar zus, haar moeder en haar neef. Haar vader overleefde, maar liep ernstige, levensveranderende verwondingen op.

Deze traumatische ervaring schokte Molly tot in haar kern en veranderde alles in haar leven. Haar coping-mechanisme, sarcastische humor, werd al snel het ding dat leidde tot haar succesvolle carrière als een wereldberoemde komiek.

Fans zijn verbijsterd en worstelen om deze schokkende onthulling in zich op te nemen.

Molly Shannon's ernstige trauma

Molly Shannon's jeugd werd ontsierd door het trauma van de wetenschap dat de slechte beslissing van haar vader om dronken te rijden de reden was dat haar leven om haar heen instortte. De ster opende zich voor de pers om te onthullen dat ze pas vier jaar oud was toen ze werd geïnformeerd over deze tragedie die zich om haar heen afspeelde, en het leven, zoals ze het kende, was plotseling en abrupt veranderd.

De loop van haar gelukkige leven zou nooit meer hetzelfde zijn, en terwijl ze worstelde om haar nieuwe leven het hoofd te bieden zonder de tederheid van de liefde van haar moeder en haar zus naast haar, begon Molly troost te vinden in het uiten van emoties door komische gebaren en sarcastische acties.

Uiteindelijk leidde dit tot haar streven naar een carrière in de komedie, en wat de meesten zouden omarmen als een enorme opmars naar internationale faam.

Twitter reageert

Fans gingen naar Twitter om hun volledige en totale ontzetting te uiten over het tragische jeugdtrauma dat Molly moest doorstaan.

Stunned fans waren geschokt door deze update en uitten hun gevoelens online met opmerkingen zoals; "wauw, ik had geen idee dat ze zo'n zware crash had", "oh wauw, grappige mensen lijken altijd op te staan uit moeilijke tijden en pijn," en "oh wauw, ze verdient zoveel lof om hier bovenuit te stijgen."

Anderen reageerden door te zeggen: "Ik had geen idee dat ze zoveel heeft meegemaakt, dat is een moeilijk overlevingsverhaal", en "ze verdient zoveel in het leven nadat ze die nachtmerrie heeft meegemaakt."

Eén persoon schreef; "Dit is een vreselijke realiteitscheck. Het is verbazingwekkend dat ze boven deze pijn uit kan stijgen, maar het gaat zeker nooit weg. Er is hier een les, ze heeft geluk dat haar leven zo goed is afgelopen, dit verhaal had anders kunnen aflopen."

Aanbevolen: