Fans vergeten deze ster die Lady Gaga ooit brutaal beledigde

Inhoudsopgave:

Fans vergeten deze ster die Lady Gaga ooit brutaal beledigde
Fans vergeten deze ster die Lady Gaga ooit brutaal beledigde
Anonim

Sinds Lady Gaga voor het eerst beroemd werd, zijn er miljoenen fans geweest die de zeer getalenteerde artiest bij elke beurt steunden. Daar zijn verschillende redenen voor, waaronder Gaga's uitgesproken steun voor de LGBTQ+-gemeenschap, haar ongelooflijk aanstekelijke muziek en haar bereidheid om risico's te nemen. Om al deze redenen en nog veel meer, lijkt het ongelooflijk waarschijnlijk dat Gaga's carrière de komende jaren zal blijven bloeien en dat ze uiteindelijk als een legende zal worden beschouwd.

Hoewel Lady Gaga bijna volledig door de massa werd gevierd, is het heel duidelijk dat verschillende van haar medesterren in het verleden behoorlijk grote problemen hebben gehad met de zangeres. Madonna had bijvoorbeeld een beruchte ruzie met Gaga na beschuldigingen dat de jongere ster de stijl en muziek van de oudere ster had opgelicht. Helaas is Madonna niet de enige beroemdheid die Lady Gaga in het verleden heeft uitgescholden toen een opmerkelijke ster haar ooit op een zeer openbare manier brutaal beledigde.

De waarheid over Lady Gaga's vete met Kelly Osbourne

Van buitenaf gezien, lijkt het alsof er absoluut geen reden was voor Lady Gaga en Kelly Osbourne om ooit noemenswaardige interacties te hebben, laat staan ruzie met elkaar. Osbourne maakte echter meerdere jaren deel uit van de show E!'s Fashion Police en in die rol nam Kelly veel foto's bij andere beroemdheden die soms behoorlijk gemeen konden zijn.

Gezien het feit dat het hele punt van E!'s Fashion Police was om de presentatoren en gasten van de show de sterren te laten bespotten, lijkt het zeker alsof het allemaal voor de lol was bedoeld. Toen Osbourne Lady Gaga echter een "butterface" noemde, viel het niet goed bij veel fans van de zangeres en begonnen ze voor Kelly te komen op sociale media.

De vete tussen Lady Gaga en Kelly Osbourne wordt intenser

Hoewel het volkomen terecht was voor Lady Gaga-fans om het gevoel te hebben dat Kelly Osbourne te ver ging toen ze de zangeres een "botergezicht" noemde, maakt dat twee fouten nog geen recht. Als gevolg daarvan was het behoorlijk verontrustend toen Osbourne de Britse publicatie Fabulous vertelde hoe ver sommige fans van Gaga waren gegaan. “Ze hebben gezegd dat ik zelfmoord moest plegen, dat ze hoopten dat ik verkracht zou worden. Ik bedoel, het is gek, maar ik heb dit mijn hele leven gehad en ik probeer het gewoon te negeren,"

Toen ze eenmaal hoorde over het gedrag van haar fan, schreef Lady Gaga een open brief aan Kelly Osbourne die ze op haar website publiceerde. Hoewel het belangrijk is op te merken dat Gaga zich verontschuldigde voor de manier waarop haar fans Osbourne behandelden, hoewel ze geen controle heeft over wat ze doen, nam ze ook Kelly en haar show E!'s Fashion Police ter verantwoording.

“Ik heb empathie voor je Kelly, maar ik vind het cultureel belangrijk om op te merken dat je een minder medelevend pad hebt gekozen. Je show kweekt negativiteit en is in de loop der jaren zelfs komisch van aard geworden. Het verheerlijkt jou en Joan Rivers die in de camera wijzen, lachen en grappen maken over artiesten en beroemdheden alsof we dierentuindieren zijn.”

Het is niet verwonderlijk dat de openbare brief van Lady Gaga niet goed overkwam bij Kelly Osbourne en ze reageerde erop in een tweet. “Ik hoop dat jullie beseffen dat ik niets om deze bullst geef! Ik weet wie ik ben, ik heb niemand nodig om het me te vertellen!… liefs voor iedereen xoxo" Bovendien noemde Kelly's moeder Sharon Osbourne Gaga een "hypocriet" en "pestkop".

Hebben Kelly en Lady Gaga hun vete opgelost?

Gezien het feit dat Kelly Osbourne Lady Gaga een 'butterface' noemde, de brute belediging was waarmee hun vete begon, zou het geweldig zijn geweest als de dingen nooit erger zouden worden dan dat. Helaas zou dat niet het geval zijn en toen Gaga probeerde hun vete achter zich te laten, haalde Osbourne uit als reactie. In oktober 2013 verscheen Lady Gaga in de show van Sharon Osbourne The X Factor UK rond dezelfde tijd dat Kelly haar verjaardag vierde. In een poging om alle spanning opzij te zetten, presenteerde Gaga Sharon een verjaardagstaart ter ere van Kelly's grote dag. Hoewel het niet zo logisch was om Sharon een taart te geven voor Kelly's verjaardag, leek het toch een aardig gebaar.

In plaats van Lady Gaga te bedanken voor het gebaar en te proberen hun vete opzij te zetten, wees Kelly Osbourne er op Twitter op hoe onlogisch het was. “Niet om ondankbaar te zijn, maar waarom zou je me een verjaardagstaart sturen via mijn MOEDER in een land de halve [wereld] weg? JustSendItToME LoveNotWar", reageerde Gaga vervolgens op Osbourne in een eigen tweet waarin ze uitlegde: "@KellyOsbourne Ik wist pas vanmiddag dat het je B-dag was. Bedoeld als zoenoffer. Gelukkige verjaardag." Helaas plaatste Osbourne een tweede tweet met een foto van de taart en een extreem vulgaire hashtag die gericht was op Gaga. EatMySh-t Hypocrisie.”

Gezien hoe slecht Lady Gaga's poging om vrede te sluiten met een taart mislukte, is het logisch dat veel fans ervan uitgingen dat zij en Kelly Osbourne altijd vijanden zouden zijn. Het bleek echter dat de twee sterren plotseling zouden onthullen dat ze cool waren. Uiteindelijk hebben Gaga en Osbourne naar verluidt alles opzij gezet nadat ze persoonlijk hadden gesproken toen ze beiden het Oscars-feest van Elton John in 2014 bijwoonden.

Aanbevolen: