De waarheid over Lady Gaga's relatie met Adam Driver en Jared Leto

Inhoudsopgave:

De waarheid over Lady Gaga's relatie met Adam Driver en Jared Leto
De waarheid over Lady Gaga's relatie met Adam Driver en Jared Leto
Anonim

Critici zijn het misschien volledig oneens over de vraag of House of Gucci een goede film is of niet, maar het lijdt geen twijfel dat het veel pers krijgt. Vooral als het gaat om Lady Gaga Terwijl Lady Gaga's House of Gucci-première-outfit de aandacht trok, krijgt ze ook een hoop lofbetuigingen voor haar optreden in de film. Natuurlijk heeft ze ook veel aandacht voor haar manier van gaan om het hoofdpersonage tot leven te brengen. Naast haar in die aanpak was co-ster Jared Leto. Maar de zanger van "Edge Of Glory" bracht het grootste deel van de Ridley Scott-film door met acteren over de Adam Driver.

Gezien de obsessie die fans hebben met wat er echt is gebeurd tussen Lady Gaga en Bradley Cooper op de set van A Star Is Born, zijn ze net zo nieuwsgierig naar haar relatie met Adam. Hun chemie in House of Gucci was tenslotte niets minder dan elektrisch. Maar geen twee filmsets zijn hetzelfde. Dus, kon Lady Gaga het echt goed vinden met de man die haar liefdesbelang speelde? Hoe zit het met de andere acteur die methode op de film ging? Leidde dat tot conflicten achter de schermen? Hier is de waarheid over Lady Gaga's relatie met zowel Adam Driver als Jared Leto…

Lady Gaga en Jared Leto delen dezelfde manier van handelen

Tijdens een interview met FabTV over de totstandkoming van Hosue Of Gucci, wierp Lady Gaga een licht op hoe ze zich voelde om met Academy Award-winnaar Jared Leto te werken.

"Ik vond het geweldig om met Jared te werken. Hij was geweldig op de set. Hij was zo toegewijd aan zijn rol. Ik waardeer hem erg omdat ik het ook leuk vind om karakter niet te breken. Dus we hadden veel plezier samen zonder te breken karakter", vertelde Lady Gaga aan FabTV. In een interview met Rotten Tomatoes legde Lady Gaga uit dat zij en Jared ervan genoten om tegen elkaar aan te kaatsen en te improviseren, inclusief het beroemde "Father, Son, and House of Gucci"-moment.

Lady Gaga zei verder dat ze het optreden van Jared in Hosue of Gucci "erg dapper" vond en meevoelde met hoe moeilijk het kan zijn om op te treden als ze bedekt is met protheses. Ze vertelde FabTV dat ook zij protheses moest gebruiken tijdens het maken van haar "Born This Way"-video en dat het een slopende ervaring voor haar was. Met alle ongemakkelijke protheses en Jareds minder dan geweldige reputatie, vooral wat betreft zijn method acting, zou je vermoeden dat hij een uitdaging was om met het begin om te gaan. Maar dit was niet Lady Gaga's ervaring.

"[Het dragen van protheses] kan erg claustrofobisch zijn en hij heeft, denk ik, zoveel doorgemaakt om zijn karakter tot leven te laten komen en hij was ook even liefdevol voor iedereen om hem heen."

Lady Gaga aanbidt absoluut Adam Driver

"Ik vond het geweldig om met Adam samen te werken. Ik denk dat hij een van de meest briljante acteurs op aarde is. Ik denk dat hij een manier heeft om een script te benaderen dat ongeëvenaard is. Hij is zowel emotioneel als academisch. Hij is zowel intellectueel als diepgeworteld, "zei Lady Gaga tegen FabTV. "Ik vond het geweldig om hem te leren kennen."

In haar interview met FabTV zei Lady Gaga ook dat ze het op prijs stelde dat Adam "ruimte maakte" voor haar, aangezien zij method acting was en hij niet. Ze zei zelfs dat hij dat deel van haar handhaafde terwijl ze samenwerkten, wat veel werk lijkt.

Lady Gaga zegt niet alleen openlijk dat ze Adam Driver aanbidt als persoon, maar het kan niet duidelijker worden uit haar lichaamstaal in haar verschillende persconferenties en interviews met hem. Natuurlijk hebben de twee acteurs, die in de gewone maanden allebei in aanmerking zouden kunnen komen voor Academy Awards, veel tijd samen doorgebracht met het doen van de pers. Tijdens deze interviews lijken de twee altijd op hun gemak en vriendelijk met elkaar. Veel hiervan kan te wijten zijn aan het feit dat ze 2 weken in de repetitie hebben doorgebracht voordat ze in productie gingen op House of Gucci.

Het paar kende elkaar niet voordat ze de film maakten. Maar leerden elkaar pas echt kennen nadat de opnames waren afgelopen. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat Adam Lady Gaga echt heeft leren kennen tijdens het filmen, omdat ze constant een karakter had. Maar het lijkt alsof ze hem tijdens het proces echt heeft leren kennen. En wat ze ontdekte, vond ze echt geweldig. Hoewel ze heel verschillende benaderingen van hun werk hebben en heel verschillende achtergronden, vonden de twee echte authentieke chemie terwijl ze samenwerkten en respecteerden ze elkaars onwankelbare toewijding aan het werk.

Aanbevolen: