Dit is wat Kim Kardashian te zeggen had na de bedreigingen van Kanye jegens Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Dit is wat Kim Kardashian te zeggen had na de bedreigingen van Kanye jegens Pete Davidson
Dit is wat Kim Kardashian te zeggen had na de bedreigingen van Kanye jegens Pete Davidson
Anonim

Kim Kardashian heeft ex-man Kanye West uitgescholden voor het delen van provocerende berichten over haar vriend Pete Davidson met zijn 13,2 miljoen Instagram-volgers, uit angst dat de rapper het leven van Davidson in gevaar brengt. In teksten die West op zijn socialemediaplatform lekte, beschuldigde de SKIMS-mogul hem van "het creëren van een gevaarlijke en enge omgeving".

Deze uitzending van de privéberichten van hem en Kim is de laatste in een reeks openbare tirades van Kanye, die de dag ervoor zijn account had gebruikt om een lastercampagne tegen Pete te beginnen.

Kim vertelde Kanye: 'Iemand zal Pete pijn doen en dit zal allemaal jouw schuld zijn'

Het openlijke gesprek tussen de exen begon toen Kim schreef: "U [sic] creëert een gevaarlijke en enge omgeving en iemand zal Pete pijn doen en dit is allemaal jouw schuld."

Ze vervolgde: "Er zijn gevaarlijke mensen daarbuiten en dit is eng en dat hoeft niet zo te zijn." West antwoordde: "Ik zal er altijd alles aan doen om jou en ons gezin voor altijd te beschermen. En ik luisterde naar je en vertelde iedereen om ervoor te zorgen dat er niets fysieks met Skete gebeurt.”

Hij ondertitelde de screenshots van hun interactie met "OP VERZOEK VAN MIJN VROUW GELIEVE GEEN ENKELE FYSIEKE IETS TE DOEN OM SKETE IM GA DE SITUATIE ZELF AAN TE GAAN [sic]".

West verklaarde ook dat hij de 'nummer één fan' van Kardashian was

Na zijn publicatie van de berichten, ging West verder met zijn reactie op Kim en vroeg hem waarom hij hun teksten had geüpload. Kanye antwoordde op haar vraag met "Omdat ik een sms heb gekregen van mijn favoriete persoon ter wereld…"

“…Ik ben je grootste fan… Waarom zou ik het niet aan iedereen vertellen!!!!”

Het lijkt erop dat West vastbesloten is ervoor te zorgen dat zijn acties hetzelfde sentiment weerspiegelen toen hij op Valentijnsdag een zwarte vrachtwagen vol rode rozen stuurde met de slogan "MY VISION IS KRYSTAL KLEAR" naar het landgoed van Kardashian.

West's romantische gebaar volgde kort op de bevestiging dat zijn vluchtige relatie met actrice Julia Fox was beëindigd. Zijn pas vrijgezelle ex leek echter nogal verbluft door de ontwikkeling en verklaarde: Jullie zouden het geweldig vinden als ik zo overstuur was! De media zouden graag een foto willen schilderen van mij, een trieste eenzame vrouw die alleen huilt in een vliegtuig, maar het is NIET WAAR!!”

“Waarom zie je me niet zoals ik ben, een nummer 1 oplichter. Ik kwam op yall lol en niet alleen dat, maar Kanye en ik zijn op goede voet! Ik heb liefde voor hem, maar ik was niet verliefd op de man Jezus Christus, wat denken jullie dat ik 12 jaar oud ben?!”

Aanbevolen: