Britney Spears onthult dat ze worstelt met 'domme' zwangerschapshormonen

Inhoudsopgave:

Britney Spears onthult dat ze worstelt met 'domme' zwangerschapshormonen
Britney Spears onthult dat ze worstelt met 'domme' zwangerschapshormonen
Anonim

Britney Spears heeft haar die-hard fans een update gegeven over haar zwangerschap.

Britney Spears onthulde dat ze een geschraapte knie had

Gisteren onthulde de "Toxic"-zangeres dat ze weken na de aankondiging van haar zwangerschap worstelt met haar "domme hormonen". Spears is momenteel in Cabo, Mexico op vakantie met haar verloofde Sam Asghari. De 40-jarige onthulde in een lang bijschrift dat ze trek had in augurken en dat ze zorgwekkend haar knie had geschraapt.

"Geloof het of niet de tuin waarin ik viel en mijn knie sloopte was meer dan alleen DAT … het was een groot probleem!!! een groot probleem uit het niets waarom ja … mijn verdomde knie besprenkeld over die van mijn hond paws…" Spears ondertitelde een collage van foto's, waaronder pizza, citaten en haar bebloede knie.

De Grammy-zanger voegde toe: 'Omdat ik zwanger ben, zijn mijn hormonen nogal dom… maar het is raar dat ik uit de auto wil springen en naakt wil rennen zoals Will Ferrell in 'Old School'. Ja, zwangere vrouw die er doorheen rent, doe dat niet let wel en ik ben hot as f hier… Ik vond pizza er geweldig uit zien, maar het smaakte naar salami!!! welterusten… het is augurktijd!!!'

Britney Spears kondigde vorige maand haar zwangerschap aan

Spears vertelde haar volgers onlangs dat ze "bang is om in deze wereld een baby te krijgen", slechts vijf dagen nadat ze haar schokkende zwangerschapsaankondiging had gedaan. De zangeres van "…Baby, One More Time" deelde een oude foto van zichzelf terwijl ze zwanger was van haar oudste zoon Sean Preston.

Spears verwelkomde haar eerstgeborene in 2005 met haar toenmalige echtgenoot Kevin Federline. Het jaar daarop verwelkomde het popicoon Jayden James Federline. In 2007 eindigde haar huwelijk met Federline in een scheiding. In de zwart-witte throwback-snap wordt Spears gezien terwijl ze haar babybuil in een zijden kanten jurk wiegt. In een nu verwijderd bijschrift uitte de ster haar angsten over het verwachten van nog een baby voor haar 40,7 miljoen Instagram-volgers.

Britney Spears en verloofde Sam Asghari op Instagram
Britney Spears en verloofde Sam Asghari op Instagram

Spears vertelde fans dat ze "vooral bang is om een baby te krijgen in deze wereld" na de veelheid aan documentaires over haar 13 jaar durende conservatorium. De documentaires kwamen voort uit de documentaire The New York Times Presents: Framing Britney Spears die vorig jaar in première ging.

"Ik denk niet dat ik ooit zoveel documentaires over iemand heb gezien, tenzij ze dood zijn!!!" ze ondertitelde de snap. "Ik bedoel, was dat zelfs toegestaan???? Nogmaals OH WELL, het is perspectief weet je???"

Aanbevolen: