Hoe de zwangerschap van Emily VanCamp verband hield met haar boog in 'The Resident

Inhoudsopgave:

Hoe de zwangerschap van Emily VanCamp verband hield met haar boog in 'The Resident
Hoe de zwangerschap van Emily VanCamp verband hield met haar boog in 'The Resident
Anonim

Spoilers voor het vijfde seizoen van 'The Resident'. Emily VanCamp deed afgelopen zomer een verrassende aankondiging toen ze onthulde dat ze samen met haar man Josh Bowman een dochtertje had gekregen.

De MCU-actrice en haar 'Revenge'-co-ster verwelkomden Iris en gingen naar Instagram om enkele zwart-witfoto's van VanCamp's zwangerschap te delen.

Maanden eerder hadden fans van 'The Resident' geen idee dat, terwijl VanCamps personage in het medische drama, verpleegster Nic Nevin, haar zwangerschap doormaakte op het scherm, de actrice ook in het geheim haar eerste kind verwachtte.

De zwangerschap van Emily VanCamp overlapt met die van haar personage in 'The Resident'

Hoewel de timing niet helemaal hetzelfde was, waren VanCamp en haar personage Nic tegelijkertijd zwanger, waardoor de actrice de kans kreeg om de wereld in haar eigen tijd te vertellen.

"Het was erg interessant, vooral omdat ik erg privé ben over mijn gezinsleven", vertelde VanCamp vorig jaar oktober aan 'Deadline', na Nic's plotselinge vertrek uit de show in seizoen vijf.

"Het stelde ons in staat om de zwangerschap stil te houden en een tijdje iets te hebben dat alleen van ons is. Dat was op zich al mooi - om eindelijk een beetje privacy te hebben. De timing was niet precies hetzelfde, dus ik droeg een [prothese]buik over mijn buik. Weet je, na al die Marvel-dingen was het fijn om niet zo veel op al die dingen te hoeven focussen."

"Een bitterzoet moment": VanCamp verliet de show abrupt in seizoen vijf

In aflevering 'The Long and Winding Road' wordt Nic van de beademing gehaald nadat hij ernstig hersenletsel heeft opgelopen na een auto-ongeluk. Ze verlaat echtgenoot Conrad (Matt Czuchry) en hun dochtertje Gigi.

"Het is zo'n bitterzoet moment voor mij", zei VanCamp over het verlaten van 'The Resident'.

"Ik vond het zo leuk om 'The Resident' te doen in de vier jaar dat ik er mee bezig was. Vaak hoor je dat iemand een show verlaat omdat er iets ergs is gebeurd of omdat er kwaad bloed zit. Maar in dit geval is het precies het tegenovergestelde. Er is niets dan liefde en respect tussen ons allemaal en deze beslissing was voor niemand gemakkelijk, maar het was de juiste voor mij persoonlijk. Ik ben dankbaar dat ik met begrip en medeleven werd ontvangen, "ze toegevoegd.

De actrice legde ook de reden uit voor zo'n plotseling vertrek, door simpelweg te zeggen dat haar prioriteiten waren veranderd nadat ze hoorde dat ze zwanger was.

"Ik heb zoveel jaren op netwerktelevisie doorgebracht, maar toen verschoven de prioriteiten plotseling. Ik denk dat er een moment komt in het leven van elke vrouw - in het leven van elke persoon - waarop het minder over werk en meer over familie gaat, en dat is wat er gebeurde terwijl ik de show aan het maken was."

VanCamp bedankte fans, cast en crew na exit

Na Nic's dood deelde VanCamp een lief bericht met haar mede-sterren van 'The Resident' en haar fans.

"Heel erg bedankt voor vier mooie jaren!" Ze zei en voegde eraan toe: "Ik voel zoveel dankbaarheid voor de relaties die ik heb opgedaan, de verhalen die ik heb mogen vertellen en de vele lessen die ik heb geleerd door Nic Nevin te spelen in 'The Resident'.

"Bedankt aan iedereen die met mij en dit geweldige personage op deze reis is gekomen. Bedankt aan de meest ongelooflijke cast en crew op televisie - ik mis je nu al zo. Aan onze schrijvers en producenten - die met je samenwerken de afgelopen vier jaar was zo de moeite waard en ik waardeer jullie allemaal enorm."

Ze voegde ook een bedankbericht toe aan alle verpleegsters die haar hebben geïnspireerd.

"En vooral: bedankt aan alle verpleegkundigen die onvermoeibaar werken voor uw patiënten. Je geduld, doorzettingsvermogen en toewijding hebben dit personage geïnspireerd en ik ben vereerd dat ik een zeer kleine rol heb gespeeld bij het vertellen van je verhalen. Ik stuur jullie allemaal zo veel liefde en dank, "zei ze en voegde er drie hartjes-emoji's aan toe.

'The Resident' verwelkomt Emily VanCamp voor een speciale aflevering

Na haar botte vertrek besloten de bazen van 'The Resident' om Conrad en fans wat afsluiting te geven, waardoor VanCamp terugkwam voor een emotionele trip down memory lane.

Na Nic's dood, bevat de serie een tijdsprong van drie jaar, gericht op Conrad terwijl hij navigeert als alleenstaande ouder en rouwt om het verlies van zijn vrouw.

In de finale van het vijfde seizoen, uitgezonden op 17 mei, keerde VanCamp terug als Nic in een reeks flashbacks, terwijl Conrad zich realiseert dat hij zijn relatieproblemen moet oplossen om na haar dood te kunnen verhuizen.

"Omdat zoveel van het seizoen thematisch ging over verdriet en verlies en het verwerken van sterfelijkheid en hoe Conrad verdergaat met zijn relatie met haar en de tijdsprong en een alleenstaande vader zijn met Gigi, voelde het zoals het juiste om te doen, "vertelde executive producer Andrew Chapman aan 'ET'.

"Ze had niet de kans gehad om afscheid te nemen van iedereen in de show, de crew, alle andere acteurs. Dus ze vond dat ze ook een afsluiting nodig had."

'The Resident' wordt uitgezonden op Fox.

Aanbevolen: