Wat is er gebeurd tussen Lori Harvey en voetbalster Memphis Depay?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Lori Harvey en voetbalster Memphis Depay?
Wat is er gebeurd tussen Lori Harvey en voetbalster Memphis Depay?
Anonim

Lori Harvey's relatie met Michael B. Jordan werd door velen gezien als haar definitieve doorbraak in de liefde. Het model en de zakenvrouw hadden zelf het gevoel dat ze de ware had gevonden nadat ze enige tijd de beroemde ster van Black Panther en Just Mercy had gezien.

Helaas lijkt aan dat sprookje sindsdien een einde te zijn gekomen, nadat het paar onlangs hun relatie van anderhalf jaar beëindigde. Hoewel geen van beiden zich tot nu toe publiekelijk over de splitsing heeft uitgesproken, is het bericht dat ze uit elkaar zijn gegaan nadat Jordan de zaken een tandje hoger wilde zetten, maar Harvey was nog niet helemaal klaar om de volgende stap te zetten.

Hoe dan ook, het einde van haar tijd met de acteur is slechts het laatste liefdesverdriet voor de 25-jarige, die een groot deel van andere beroemde mannen heeft gedateerd. Ze ging zelfs zover dat ze zich met een van hen verloofde: Memphis Depay, in 2017.

9 Wie is de ex van Lori Harvey, Memphis Depay, en wat doet hij?

Memphis Depay is een professionele voetballer die uit Nederland komt. Momenteel blijkt de 28-jarige uit te komen voor de Spaanse club Barcelona. Hij is teamgenoten met Shakira's nieuwe ex-vriend, Gerard Piqué.

In de tijd dat ze samen waren, speelde Depay voor Manchester United, een van de twee grootste voetb alteams in het VK.

8 Waar ontmoetten Lori Harvey en Memphis Depay elkaar voor het eerst?

Lori Harvey en Memphis Depay ontmoetten elkaar voor het eerst in 2015. Er wordt gezegd dat ze elkaar voor het eerst kruisten toen hij haar op een strand benaderde en om haar nummer vroeg. Hoewel ze verplicht was, negeerde Harvey naar verluidt zijn telefoontjes en sms'jes een tijdje.

Zijn doorzettingsvermogen wierp uiteindelijk zijn vruchten af, en ze begonnen officieel te daten in januari 2016, rond de tijd van haar 19e verjaardag.

7 Lori Harvey en Memphis Depay's verloving

Lori Harvey bleef Memphis Depay het hele jaar 2016 zien, evenals de helft van 2017. In juni van dat jaar ging hij op één knie en stelde de grote vraag, en ze zei ja.

Het was een sprankje hoop in het leven van de voetbalster, die destijds gedwongen was naar de Franse nationale competitie te verhuizen na een slechte vorm in Engeland.

6 Heeft Steve Harvey de verloving van zijn dochter met Memphis Depay goedgekeurd?

Lori Harvey's vader - de beroemde komiek en tv-persoonlijkheid, Steve Harvey heeft onlangs onthuld dat hij haar relaties nooit echt goedkeurde voordat ze Michael B. Jordan begon te zien.

Na haar verloving met Memphis Depay bood de liefhebbende vader echter snel zijn steun aan met een bericht op Twitter. "Marjorie en ik zijn trots om de verloving van onze jongste dochter Lori met Memphis Depay aan te kondigen, deze jonge man is een goede! Gefeliciteerd!" hij schreef.

5 De reden voor het uiteenvallen van Lori Harvey en Memphis Depay is nog steeds onbekend

Na hun verloving duurde het niet lang voordat Lori Harvey en Memphis Depay tijd namen voor hun relatie. Toch slaagde het paar erin het slechte nieuws een tijdje geheim te houden, waarbij het vermoeden van hun scheiding pas opdook nadat ze in 2018 zonder haar verlovingsring werd gespot.

Zoals tot nu toe het geval was met Michael B. Jordan, sprak geen van beide partijen over hun redenen voor de breuk.

4 Wat heeft Lori Harvey gezegd over haar verloving met Memphis Depay?

Volgens Lori Harvey is de zilveren voering aan de wolk van haar breuk met Memphis Depay de levenslessen die ze heeft opgepikt, die vandaag de dag nog steeds van toepassing is op haar leven. Ze onthulde dit in een interview met de titel Lori Harvey Speaks - Sort Of, dat ze vorig jaar aan Bustle gaf.

"Ik ben veel opgegroeid en heb veel geleerd van die relatie", zei ze. "Naarmate ik ouder werd en me als vrouw ontwikkelde, heb ik die kennis meegenomen: leren wat ik leuk vind, wat niet, en dat toepassen op waar ik nu sta."

3 Lori Harvey had latere affaires met rappers Diddy en Future

Lori Harvey's relatie met Memphis Depay was de eerste stabiele relatie in haar openbare leven. Ze volgde het op met een verstrengeling met rapper Future, wat meestal een aan-en-uit-affaire was.

Tijdens een van die "off"-periodes was ze betrokken bij Sean "Diddy" Combs, een andere hiphopster. Ook dat duurde nooit te lang en ze beëindigden officieel hun affaire in oktober 2019.

2 Lori Harvey dacht dat ze de ware liefde had gevonden met Michael B. Jordan

Na die vluchtige relaties had Lori Harvey het gevoel dat ze eindelijk haar ware liefde had gevonden in Michael B. Jordan. De acteur deelde soortgelijke gevoelens over haar, zelfs een keer zeggend dat "hij vond wat liefde was" door bij haar te zijn.

Na hun recente splitsing zei een bron dicht bij hen naar verluidt dat ze allebei "helemaal diepbedroefd" waren.

1 Wie is Memphis Depay dating vandaag?

Na zijn breuk met Lori Harvey heeft Memphis Depay geen andere openbare relatie gehad en lijkt hij zich in plaats daarvan te concentreren op het weer op de rails krijgen van zijn carrière.

In 2020 werd hij gespot met muzikant Chloe Bailey, wat geruchten deed ontstaan dat ze een item waren. Chloe was er snel bij om deze speculatie te vernietigen, omdat ze volhield dat 'muziek haar man was'.

Aanbevolen: