Johnny Depp verbonden met fans via TikTok om een 'belangrijk' bericht te geven

Inhoudsopgave:

Johnny Depp verbonden met fans via TikTok om een 'belangrijk' bericht te geven
Johnny Depp verbonden met fans via TikTok om een 'belangrijk' bericht te geven
Anonim

Johnny Depp, die in 1987 beroemd werd, heeft onze schermen de afgelopen decennia gezegend en heeft zeker zijn sporen verdiend in de acteerwereld terwijl hij tijdens zijn carrière vorderingen maakte.

Hij is vooral bekend door zijn rol als Captain Jack Sparrow in Pirates Of The Caribbean en Edward in de film Edward Scissor Hands uit de jaren 90.

In plaats van in een grote film te spelen, was het echter een populaire televisieserie 21 Jump Street die Johnny naar het sterrendom bracht. De serie was een tv-politieserie waarin Depp de rol speelde van een zeer jonge agent Tom Hanson.

Het was echter niet altijd een gemakkelijke rit voor de acteur. Hij is eerder opengegaan over persoonlijke uitdagingen waarmee hij werd geconfronteerd met betrekking tot eerdere depressies, evenals financiële problemen waarmee hij ooit te maken had tijdens een moeilijkere periode van zijn leven.

Meer recentelijk bevond hij zich in een intense strijd tegen zijn ex-vrouw, die verschillende ernstige claims tegen hem heeft ingediend.

Johnny Depp sloot zich aan bij TikTok toen het proces eindigde

Johnny en Amber hebben een turbulente strijd geleverd in de rechtbank, waarbij Johnny een aanklacht wegens laster heeft ingediend tegen een opiniestuk dat ze vier jaar geleden in de Washington Post publiceerde. De twee beweerden allebei huiselijk geweld, maar de jury leek in het voordeel van Johnny te leunen en Amber in een minder gunstig daglicht te stellen.

Tijdens de proef hebben veel Johnny Depp-fans op vreemde en wonderbaarlijke manieren hun steun betuigd. Terwijl sommige fans virale memes maakten die als gekken op internet werden gedeeld, gingen sommigen zelfs nog verder en brachten alpaca's naar het gerechtsgebouw als reactie op een bewering die hij deed dat hij nooit meer zou terugkeren naar Pirates Of The Caribbean.

Veel fans leken Johnny en zijn advocaat Camille Vasquez ook te 'verschepen'. Memes van het paar hebben het internet overspoeld, en velen vroegen zich zelfs af of ze aan het daten zouden kunnen zijn.

Anderen hebben zich echter afgevraagd of hun vermeende 'nabijheid' in feite een tactische zet is om in het hoofd van Amber Heard te komen. Lichaamstaalexpert Judi James heeft zelfs gesuggereerd dat de charismatische interacties van het paar een poging zouden kunnen zijn om zijn sympathie te vergroten.

Het definitieve vonnis van het proces tegen Johnny Depp en Amber Heard werd eerder deze maand beslist en vond Heard schuldig aan het belasteren van Johnny op alle drie de punten. Hij is beloond met $ 10 miljoen dollar voor compenserende schadevergoeding en $ 5 miljoen dollar voor punitieve schadevergoeding.

Na meer dan zes weken rechtszitting met adelaarsogen te hebben bekeken, leek het internet opgewonden door het definitieve vonnis. Er waren echter ook enkele Amber Heard-fans die vonden dat het uiteindelijke vonnis oneerlijk was en beweerden dat het schadelijk zou kunnen zijn voor andere vrouwen.

Johnny Depp wilde een manier om contact te maken met fans

Eerder deze week op maandag, slechts enkele dagen nadat het definitieve vonnis was aangekondigd, maakte Johhny Depp een TikTok-account aan, waarmee hij in minder dan 24 uur na zijn eerste bericht maar liefst 10 miljoen volgers kreeg. De 58-jarige deelde een dankbaar bericht aan al zijn fans via het populaire platform voor het delen van video's, waarbij hij de montageclips van het proces ondertitelde met de volgende verklaring:

"Aan al mijn meest dierbare, loyale en onwrikbare supporters. We zijn overal samen geweest, we hebben alles samen gezien. We hebben samen dezelfde weg bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat je om je gaf "En nu zullen we allemaal samen verder gaan. Jullie zijn, zoals altijd, mijn werkgevers en nogmaals, ik ben op geen enkele manier in staat om dank je wel te zeggen, anders dan alleen maar door te bedanken. Dus bedankt. Mijn liefde & respect, JD"

Natuurlijk leken fans enthousiast over Johnny's bericht op het platform en deelden ze hun liefde en steun in de reacties. Niet iedereen was echter zo geboeid door de dankbare boodschap van de acteur op TikTok, en je zult misschien geen moeite hebben om te raden wie het was.

In een sombere reactie op het definitieve vonnis weergalmde Amber Heard een sterk gevoel van bitterheid in haar openbare boodschap. In haar verklaring stelt Heard dat na het vonnis 'de rechten van de vrouw achteruitgaan' en dat de boodschap aan slachtoffers van huiselijk geweld is 'bang zijn om op te staan en zich uit te spreken'.

Een groot deel van het internet nam echter geen tijd om hun mening te uiten, wat duidelijk maakte dat de beweringen in de verklaring van Heard niet de realiteit waren. Het lijkt erop dat Heard absoluut niet blij is met de uitkomst van het proces.

Wat zijn de gedachten van Camille Vasquez over het vonnis?

Sinds Johnny Depp zijn eerste TikTok voor fans plaatste, hebben velen ook geroepen om te weten wat Camille Vasquez vindt van enkele beweringen van Amber Heard. Camille maakte duidelijk dat de MeToo-beweging niet werd genegeerd zodat het vonnis in het voordeel van Johnny zou vallen, en verklaarde ook dat 'de eigen woorden van Amber Heard de jury hielpen om tot haar oordeel te komen'.

Camille Vasquez deed het zelfs zo goed tijdens het proces tegen Johnny Depp dat ze een promotie heeft gekregen van Brown Rudnick, het advocatenkantoor waarvoor ze werkt. Hoewel ze zeker blij is met de uitspraak van het proces, lijkt een promotie aan het einde van dit alles echt de kers op de taart.

Aanbevolen: