Johnny Depp's team reageert op zijn geruchten over terugkeer naar Pirates-franchise

Inhoudsopgave:

Johnny Depp's team reageert op zijn geruchten over terugkeer naar Pirates-franchise
Johnny Depp's team reageert op zijn geruchten over terugkeer naar Pirates-franchise
Anonim

Johnny Depp keert terug naar zijn iconische rol in de Pirates of the Caribbean-franchise, althans volgens een schandalig rapport. Helaas moeten fans misschien wat langer wachten om Captain Jack Sparrow op volle zee te zien zeilen op de Black Pearl, aangezien een vertegenwoordiger van de acteur een kibosh op het gerucht heeft gezet - zeggend dat het "verzonnen" is.

Johnny Depp gaat niet terug naar de 'Pirates'-franchise

Op 27 juni beweerde een rapport dat Depp en Disney een bankbrekende deal van $ 301 miljoen naderden. Volgens het rapport zou de acteur door de deal zijn rol in de Pirates of the Caribbean-franchise opnieuw opnemen na zijn grote overwinning op zijn ex-vrouw, Amber Heard, in de smaadzaak van $ 50 miljoen die hij tegen haar had aangespannen.

"Disney is erg geïnteresseerd in het opknappen van hun relatie met Johnny Depp", vertelde een bron aan PopTopic. "Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terugkeren als zijn iconische personage."

Het gerucht veroorzaakte nogal wat opschudding. Voordat er echter te veel razernij kon worden opgewekt, vertelde een vertegenwoordiger van de acteur aan NBC News: "Dit is verzonnen", waardoor Deppsters in de put blijft zitten.

Geruchten over Depp's mogelijke terugkeer naar de Pirates-franchise begonnen zelfs voordat zijn rechtszaak tegen Heard eerder deze maand eindigde, ondanks het feit dat de acteur beweerde dat "niets op deze aarde" hem ertoe zou kunnen brengen zijn rol opnieuw op te nemen.

De acteur zegt dat hij nooit meer zal terugkeren

Op een gegeven moment tijdens het proces gaf Depp toe dat Disney hem had laten vallen uit de 6e aflevering van Pirates of the Caribbean, slechts enkele dagen nadat Heard haar beruchte opiniestuk uit 2018 voor The Washington Post had gepubliceerd. In het stuk noemde ze zichzelf een 'publieke figuur die huiselijk geweld vertegenwoordigt.”

Heard's advocaat vroeg Depp later of hij terug zou keren naar Pirates als Disney een genereuze deal zou aanbieden: "Feit is, meneer Depp - als Disney naar u toe zou komen met $ 300 miljoen en een miljoen alpaca's - zou niets op deze aarde ervoor zorgen dat je teruggaat en met Disney gaat werken aan een Pirates of the Caribbean-film? Klopt dat?"

Depp antwoordde: "Dat is waar, meneer Rottenborn."

Aanbevolen: