All Star Shore: Trina komt Johnny en Bethan in de wegNogmaals

Inhoudsopgave:

All Star Shore: Trina komt Johnny en Bethan in de wegNogmaals
All Star Shore: Trina komt Johnny en Bethan in de wegNogmaals
Anonim

All Star Shore begint echt warm te worden! Nadat Johnny Joey om wat transparantie heeft gevraagd met betrekking tot Marina, besluit Joey de situatie direct onder ogen te zien. Dus trekt hij Marina opzij en zet haar in de friendzone.

Het ziet er niet goed uit voor Joey Essex. Marina verlaat het gesprek in tranen, hoewel ze wordt getroost door Johnny en Bethan die haar opzwepen, net als fans over de hele wereld. Terwijl Marina's gesnuif begint af te nemen, keren Chloe en Potro terug uit ballingschap, etend van vis en gebrek aan slaap.

Spoiler Alert: de rest van dit artikel bevat spoilers van All Star Shore Episode 3: "It Must Have Been the Massage"

De koning en de koningin worden onttroond tijdens de tweede paradijsspelen

Nadat Potro en Chloe zijn teruggekeerd, onthult het paar de beelden waarvan ze op de hoogte waren, waarbij ze opmerkten dat Joey slecht over Potro had gepraat. Joey beweert onschuld en wijst met de vinger naar Vanjie die terug klapt en merkt dat hij geen van Joey's leugens en bull aanneemt. Angelina komt naar Joey's verdediging en weet weinig over de kracht die Miss Vanessa Vanjie Mateo is.

Miss Vanessa Vanjie Mateo
Miss Vanessa Vanjie Mateo

Vanjie roept Angelina op omdat ze duister is, net als Joey, en bij anderen klaagt over haar probleem met Gigi in plaats van Gigi rechtstreeks te vertellen. Angelina wendt zich dan tot Gigi en noemt haar een "vuilzak" omdat ze op het veld heeft gespeeld met James en Blake. Gigi noemt Angelina een "bullebak", en net als de stemmen beginnen te stijgen, gaat de bel van de Paradise Games.

De gasten gaan naar het strand waar ze worden geconfronteerd met hun tweede uitdaging: Poppin' Bottles. Eén teamlid moet een ladder beklimmen naar de top van een glijbaan, een fles champagne pakken en die champagne op de borst van hun partner spuiten. Hun partner, die een glas tegen hun maag houdt om de vloeistof op te vangen, moet de inhoud in een karaf gieten waar een kurk in zit. Zodra de kurk bereikbaar is, moeten de deelnemers hun champagneflessen op elkaar stapelen, een sterretje in de kurk steken en het sterretje aansteken.

Karime, nerveus over haar gebrek aan atletisch vermogen, krijgt vlak voordat de wedstrijd begint een angstaanval, maar wordt getroost door haar teamgenoot, Gigi, en vriend, Potro, die besluiten mee te doen aan de festiviteiten. Terwijl de champagne sproeit, wordt het spel stopgezet wegens diskwalificatie, aangezien Joey champagne in de beker van Angelina inschonk in plaats van te spuiten. Chloe krijgt dan een klap terwijl ze van de glijbaan glijdt, waarbij ze haar been bezeert en wordt weggedragen door ambulancepersoneel.

In een ommezien zijn het Ricardo en Vanjie die als beste uitkomen, gevolgd door James en Blake, en Marina en Bethan.

Vanjie wijst met de vingers naar Trina voor haar inconsistenties

Terugkerend uit het ziekenhuis met krukken en een ingepakte knie, stelt Chloe voor dat de groep 's avonds naar een club gaat. Terwijl de gasten worden opgeruimd, besluiten Karime en Bethan dat ze te uitgeput zijn om mee te doen, en leunen ze achterover voor de nacht. Johnny merkt op dat, ondanks dat Bethan niet komt en hij vrijgezel is, hij niet zal reageren op eventuele drang voor de nacht.

In de club stromen de drankjes en Trina begint op Johnny te twerken, waardoor de andere deelnemers in de war raken over waar hij staat met Bethan. Nu we het er toch over hebben, Bethan besluit dat ze mee gaat doen aan de lol, en komt opdagen bij de club. Trina, in de hoop haar achterste te bedekken, gaat naar Bethan en vertelt haar dat zij en Johnny aan het dansen waren, waarbij ze benadrukt dat het net als vrienden waren.

Een overstuur en verwarde Bethan confronteert een defensieve Johnny die met Trina gaat zitten en probeert haar beweegredenen voor sabotage te begrijpen. De twee praten in cirkels totdat Johnny het gesprek verlaat. Terug in de bus zegt Vanjie dat hij denkt dat Trina gevoelens voor Johnny heeft, vandaar haar betrokkenheid bij de zaken van Johnny en Bethan.

Trina probeert terug te klappen tegen Vanjie, maar Vanjie blijft sterk en vertelt Trina dat haar verhalen 'duister' zijn. Omstander Potro juicht Vanjie toe omdat hij zijn mening kan uiten aan zowel jongens als meisjes, en noemt hem 'perfect'. Trina, je bent voor vuiligheid gelezen door Miss Vanjie zelf; tijd voor een beetje zelfreflectie.

Johnny moet verantwoordelijkheid nemen voor zijn daden

Om een succesvolle relatie tot bloei te laten komen, moet vertrouwen een fundamenteel aspect zijn. Tot dusverre zijn in het situatieschip van Bethan en Johnny de hik veroorzaakt door roddels verspreid door Johnny's partner, Trina. Er zijn echter twee nodig voor de tango, en Johnny's dansvloerschuursessie met Trina is geen eenrichtingsverkeer. Terwijl hij zijn onschuld wil claimen en met zijn vingers naar de luide mond in de kamer wil wijzen, moet Johnny de verantwoordelijkheid aanvaarden voor het ongepast gedanst hebben met Trina, en zich verontschuldigen bij Bethan. Maar zullen zijn ego en de noodzaak om zijn imago te beschermen in de weg staan?

Stem af op volgende woensdag om erachter te komen, alleen op Paramount+.

Aanbevolen: