Wat is er na de show met de cast van Netflix' Snowflake Mountain gebeurd?

Inhoudsopgave:

Wat is er na de show met de cast van Netflix' Snowflake Mountain gebeurd?
Wat is er na de show met de cast van Netflix' Snowflake Mountain gebeurd?
Anonim

Het is niet duidelijk waarom kijkers dol zijn op survival-reality-tv-shows, maar de adrenalinestoot van wat de volgende scène inhoudt, kan een opvallende reden zijn. Terwijl liefhebbers van survival-realityshows misschien op zoek zijn naar meer redenen waarom Alone beter is dan Survivor, staat er een nieuwe adrenaline-pompende show op stapel. In augustus 2021 kondigde Netflix een nieuwe reality-tv-show aan op het Edinburgh TV Festival.

Snowflake Mountain biedt een groep bevoorrechte "kinderen" in de wildernis voor een overlevingsretraite in de hoop ze te stimuleren om onafhankelijke volwassenen te worden. De gefrustreerde ouders van deze verwende jonge castleden lieten hen voor de show gaan. In de show begonnen de jonge volwassenen aan een leercurve die hen ertoe bracht verfijnde volwassenen te worden. De survival-realityshow debuteerde in juni en kreeg positieve recensies van kijkers.

10 Darriea Clark publiceerde een boek

Darriea Clark is sinds het einde van de show nek aan het werk. Het uitzicht vanaf de top van de berg gaf Darriea een nieuwe kijk op het leven. Met dit nieuwe inzicht overwon Darriea haar angst om te falen en publiceerde haar eerste boek, Good Girl. Naast het feit dat hij auteur werd, opende Darriea een kunststudio om zich te concentreren op ontwerpen. Tegenwoordig brengt de tv-ster tijd door met reizen, schrijven en het verkopen van tweedehands kleding.

9 Randy Wentworth jaagt zijn passie voor worstelen na

Randy Wentworth had een van de meest indrukwekkende groei op de show. De 23-jarige ging van neerslachtig naar een actief lid van de cast. Voor de show leed Wentworth's relatie met zijn ouders omdat hij stopte met school. De zaken lijken er goed uit te zien voor de realityster, aangezien hij eindelijk de steun van zijn ouders heeft gekregen bij zijn carrièrekeuze. Sinds hij in de show verscheen, reist Wentworth door het zuidoosten om deel te nemen aan worstelwedstrijden.

8 Solomon Patterson is een gewijde minister

Solomon Patterson maakte veel herinneringen en leerde een paar lessen over de show. Een van zijn waardevolle afhaalma altijden van Snowflake Mountain was leren dankbaar te zijn voor de kleine dingen. Na zijn vertrek uit de show bracht Solomon veel veranderingen aan, waaronder de verhuizing van Virginia naar Los Angeles en zijn spirituele leven nieuw leven inblazen. Nu is Solomon een gewijde predikant, die op het evangelie gebaseerde inhoud creëert en virtuele Christian Life Coaching-sessies aanbiedt.

7 Olivia Lagaly verhuisde naar Los Angeles

Olivia Lagaly was het eerste castlid dat de show verliet. Hoewel Lagaly's tijd op de show kort was, leerde de inwoner van Ohio om grenzen te stellen en stand te houden zonder zich schuldig te voelen. Nadat ze de show verliet, verhuisde de reality-tv-ster naar Los Angeles, waar ze tijd doorbrengt op het strand terwijl ze werkt als freelancer voor digitale kunst en producer van de Saturday Night Live podcast.

6 Devon Smith is terug in New York

Devon Smith is terug in haar stad en staat open voor nieuwe uitdagingen. Het feestminnende stadsmeisje kijkt ernaar uit om een acteercarrière na te streven na haar tijd op Snowflake Mountain. Nadat het filmen was afgelopen, beleefde de reality-tv-ster een moment van verdriet door het verlies van haar beste vriend. Door de lessen die ze van de zekere had geleerd, ging ze anders met haar verlies om. Tegenwoordig is Devon op TikTok om fragmenten van haar avontuurlijke leven te delen.

5 Deandra Joseph is gefocust op haar bedrijf

Deandra Joseph veranderde van een "kindje" in de eerste aflevering van de show tot het in ontvangst nemen van de geldprijs van $ 50.000. Voordat hij bij de show kwam, was de 24-jarige een lunchdame voor middelbare scholieren. De visagist gebruikte het geld dat ze met haar baan verdiende om haar make-upmerchandise te ondersteunen. Na Snowflake Mountain heeft Deandra snelle stappen gezet om haar bedrijf uit te breiden. De reality-tv-ster is verhuisd naar haar appartement en heeft samen met haar beste vriend een haar- en make-upstudio geopend.

4 Rae Hume wil op tv

Rae Hume won het hart van de kijkers vanwege haar positiviteit en elektrische persoonlijkheid in de show. Verschijnen op Snowflake Mountain versterkte Rae's aangeboren liefde voor het op tv zijn. “Dit is de richting die ik op wil! Ik wil meer tv-werk doen. Omdat ik het geweldig vond', vertelde ze aan RadioTimes. Rae's ontwaken was niet beperkt tot haar carrière, de reality-tv-ster lijkt echte liefde te hebben gevonden in haar vriend.

3 Carl Lariviere geneest

Carl Lariviere ging van geen doelpunten bij de startshow naar een gemotiveerd teamlid, ondanks een knieblessure tijdens het filmen. Bij de laatste klimuitdaging van de wedstrijd ontwrichtte Carl zijn schouder, waardoor het voor hem het einde van de weg was in de uitdaging. De voormalige basketballer heeft vooruitgang geboekt in zijn genezingsreis sinds de show de gordijnen sloot. Behalve dat het aan de beterende hand is, is het Verge-model weer bezig met modelleren.

2 Sunny Malik werkt aan een documentaire

Veel kijkers dachten niet dat Sunny Malik de eerste aflevering zou halen, maar hij was niet alleen een finalist, maar hij was ook de eerste runner-up van de competitie. Sunny ontwikkelde zich van een 'van nature lui persoon' in zijn goed presterende familie tot investeren in zijn persoonlijke groei. De 26-jarige tv-ster heeft gewerkt aan het verkrijgen van financiering voor een documentaire over slachtoffers van de alternatieve muziekscene. De inwoner van Pennsylvania is gepassioneerd door mensenrechten en hoopt er gesprekken over uit te lokken.

1 Liam Brown kreeg zijn droombaan

Liams grootste afhaalma altijd van Snowflake Mountain was het nemen van zijn eigen beslissingen zonder afhankelijk te zijn van inbreng van de familie. Het Snowflake-aluin heeft sinds het einde van de show een ronde groei doorgemaakt. De reality-tv-ster kreeg een baan bij het wereldwijde moderetailmerk In the Style. Liam wordt volwassener en is volledig volwassen geworden door zijn ouderlijk huis te verlaten. Liam onderhoudt nauw contact met zijn co-sterren en ontmoet af en toe zijn Britse co-ster, Rae.

Aanbevolen: