Wat is er gebeurd met de zusterschap van de reizende broek Star Bailey?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de zusterschap van de reizende broek Star Bailey?
Wat is er gebeurd met de zusterschap van de reizende broek Star Bailey?
Anonim

Fans wachten nog steeds om erachter te komen of en wanneer ze een musicalversie van The Sisterhood of the Traveling Pants kunnen meemaken.

Een roman met dezelfde naam uit 2001 werd voor het eerst verfilmd door schrijver Delia Ephron en regisseur Ken Kwapis in 2005. Ongeveer drie jaar later werd een vervolg uitgebracht en werden er plannen gemaakt voor nog een vervolgfilm.

In 2018 werd aangekondigd dat het verhaal ook naar Broadway zou worden gebracht, met Scott Delman van Blue Spruce Productions achter het initiatief. Sindsdien is er geen significante update geweest over enige vooruitgang met betrekking tot die plannen.

Blake Lively is een van de acteurs die in de originele film te zien was, in wat de eerste grote rol van haar acteercarrière was. Sindsdien is ze een van de grootste film- en televisiesterren ter wereld geworden.

Amber Tamblyn speelde de leidende Tabitha "Tibby" Tomko-Rollins. Hoewel ze ook is blijven acteren, richt de 39-jarige zich nu meer op haar schrijfwerk en activisme.

Een andere actrice die bekendheid kreeg in The Sisterhood of the Traveling Pants was Jenna Boyd, die het personage Bailey Graffman op beroemde wijze vertolkte.

Wie is Bailey in 'The Sisterhood Of The Traveling Pants'?

Op Rotten Tomatoes luidt een samenvatting van het plot van The Sisterhood of the Traveling Pants: 'Bridget, Carmen, Lena en Tibby zijn beste vrienden die in Maryland wonen. Na vele zomers samen gaan de vier eindelijk een paar maanden hun eigen weg.’

‘Terwijl Bridget naar Mexico gaat en Lena familie in Griekenland bezoekt, blijven Carmen en Tibby dichter bij huis’, vervolgt de synopsis. 'Waar ze ook zijn, ze zijn verbonden door een spijkerbroek die ze om de beurt delen… een broek die alle vier de meisjes past en een voorbeeld is van hun hechte band.’

Met Amber Tamblyn als Tibby, Blake Lively, America Ferrera en Alexis Bledel vervolledigden de karakters van de vier vrienden, respectievelijk als Bridget, Carmen en Lena.

Jenna Boyd werd gecast als Bailey Graffman, een jong meisje dat komt werken als Tibby's assistent, en ook een hechte vriendschap ontwikkelt met het personage van Tamblyn.

Toen de film in juni 2005 in de VS in première ging, was Boyd nog maar 12 jaar oud. Tamblyn, Ferrera en Bledel waren allemaal in de twintig.

Inzicht in de carrière van Jenna Boyd vóór 'The Sisterhood Of The Traveling Pants'

Omdat ze aanzienlijk jonger was dan haar co-sterren in The Sisterhood of the Traveling Pants, zou Jenna Boyd het gevoel hebben gehad dat ze een soort voorsprong op haar hadden. In werkelijkheid had de jonge actrice al een langere portefeuille opgebouwd dan sommige van haar oudere collega's.

Voor haar cameo in de hit van 2005 was Boyd te zien in films als The Hunted, Dickie Roberts: Former Child Star en The Missing. In die laatste rol won ze een Young Artist Award voor 'Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actress'.

Boyd ging haar optreden in de Ken Kwapis-film ook vooraf met een aantal cameo's in bijna tien afleveringen van verschillende shows, waaronder Six Feet Under en CSI: Crime Scene Investigation.

In 2002 speelde Boyd een hoofdrol in de kerstfilm Mary Christmas voor PAX TV. De film speelde John Schneider (Smallville, The Dukes of Hazzard), die ook als regisseur optrad.

Boyds personage was Felice Wallace, de dochter van weduwnaar Joel Wallace, de rol van Schneider.

Wat is er met Jenna Boyd gebeurd na 'The Sisterhood Of The Traveling Pants'?

Terwijl de rest van de cast van The Sisterhood of the Traveling Pants behoorlijk indrukwekkende carrières had, kwam die van Jenna Boyd niet helemaal op dezelfde manier van de grond.

Dat wil niet precies zeggen dat ze de afgelopen jaren een slechte run heeft gehad. Ze bracht een paar jaar door zonder terug te keren naar het grote scherm na het komische drama uit 2005, maar ze keerde in 2012 terug als Maddie Rogers in een christelijke kerstfilm met de titel Last Ounce of Courage.

In de tussentijd was ze te zien geweest in bijzondere afleveringen van Ghost Whisperer en Criminal Minds. Ze speelde ook Elizabeth Foster in de Lifetime miniserie The Gathering of 2007.

Boyds grootste rol in haar carrière sinds The Sisterhood of the Traveling Pants kwam aantoonbaar in 2017, toen ze Paige Hardaway begon te spelen in de comedy-dramaserie Atypical op Netflix.

Paige wordt afgeschilderd als de zeer succesvolle liefdesbelang van hoofdpersoon Sam, die leeft met het Asperger-syndroom. Boyd was dit jaar ook terug in de bioscoop, als Sabrina the Stalker in een romantische stonerkomedie met de titel Good Mourning.

Aanbevolen: