Where You Have The Stars of Netflix's Blonde Before

Inhoudsopgave:

Where You Have The Stars of Netflix's Blonde Before
Where You Have The Stars of Netflix's Blonde Before
Anonim

Netflix' originele film Blonde is misschien wel de meest verwachte film van 2022. Het is gebaseerd op het glamoureuze maar gecompliceerde leven van Marilyn Monroe en de fictieve roman geschreven door Joyce Carol Oates. Het sterren de populaire actrice Ana de Armas in de hoofdrol van Marilyn. Ze vertelde The Times of London dat de voorbereiding voor de rol "meest intens" was en dat ze haar stem volledig moest transformeren. Ze ziet er bijna onherkenbaar uit in de trailer van de film, maar toch heel herkenbaar als het Old Hollywood-icoon.

Blonde, dat een release in september 2022 verwacht, is niet zonder controverse geweest. Geruchten over het accent van Ana de Armas doen de ronde en ze heeft kritiek gekregen voor het spelen van zo'n iconische rol. Bovendien verdiende de film een NC-17-beoordeling, de meest intense beoordeling die een film kan krijgen op basis van ongepaste en ongeschikte inhoud. Het is de eerste keer dat een door een streamingplatform geproduceerd stuk zo'n beoordeling krijgt. Het gerucht gaat dat het een aantal zeer grafische aanrandingsscènes bevat, die volgens mensen onnodig zijn en een flagrante minachting voor Marilyn Monroe's nalatenschap. Hier heb je de cast nog meer gezien.

8 Ana de Armas

Ana de Armas is snel opgeklommen tot een van Hollywood's meest productieve actrices van dit moment. De Cubaanse actrice maakte haar hoofdroldebuut in Knives Out tegenover Daniel Craig. Ze werkte opnieuw met Craig in de nieuwste James Bond-film, No Time To Die, waar ze een CIA-agent speelde. Ze speelt de hoofdrol in Deep Water, dat slechts een paar maanden voor Blonde uitkomt.

7 Adrien Brody

Adrien Brody is vooral bekend door het winnen van een Oscar voor zijn hoofdrol in The Pianist, die hij op 29-jarige leeftijd won. Sindsdien is Brody verschenen als de schurk in de serie Peaky Blinders en verschillende films van regisseur Wes Anderson. Brody speelt de beroemde toneelschrijver Arthur Miller in Blonde. Meest recent werd Brody genomineerd voor een Emmy Award 2022 voor zijn rol in Succession.

6 Sara Paxton

Sara Paxton is vooral bekend om haar tienerrollen in films als Aquamarine en Sydney White, iconische romantische komedies uit de jaren 2000. Sinds die tijd is ze te zien in tv-shows, waaronder The Front Runner en de Twin Peaks-revival van 2017. Blonde markeert een van Paxtons eerste filmrollen sinds tijden. Ze zal Miss Flynn spelen.

5 Lucy DeVito

Lucy DeVito is de dochter van acteur Danny DeVito. Ze heeft verschillende rollen gespeeld in tv-komedies zoals The Marvelous Mrs. Maisel, Shameless en Deadbeat. Toen ze jonger was, speelde ze samen met haar vader een kleine rol in It's Always Sunny In Philadelphia. Ze speelde ook op het podium in Broadway-uitvoeringen.

4 Garret Dillahunt

Garret Dillahunt is een ervaren toneel- en televisieacteur die bekend staat om zijn rol in Fear of the Walking Dead en The Mindy Project. Hij speelde onlangs Pa in Where The Crawdads Sing en had ook een rol in de veelgeprezen films 12 Years A Slave en No Country for Old Men.

3 Julianne Nicholson

Julianne Nicholson begon haar professionele carrière als model in zowel New York als Parijs voordat ze acteerde. Ze speelde Diane Rawlinson in de hit van 2017, I, Tonya, en speelde onlangs Lori Ross in de tv-miniserie Mare Of Easttown. Haar optreden in de laatste leverde haar een Emmy-overwinning op voor Outstanding Supporting Actress in een Limited of Anthology Series of Movie. Samen met Blonde speelt Nicholson de hoofdrol in een andere grote film die in 2022 uitkomt, Weird: The Al Yankovic Story, naast Daniel Radcliffe.

2 Bobby Cannavale

Bobby Cannavale is een bekroonde acteur, die onder meer twee Emmy's heeft gewonnen. In 2005 won hij Outstanding Guest Actor in a Comedy Series voor zijn rol als Vince in Will & Grace en in 2013 won hij Outstanding Guest Actor in a Drama Series voor zijn rol als Gyp Rosetti op HBO's Boardwalk Empire. Meer recent speelde hij Tony Hogburn in Nine Perfect Strangers en Colin Belfast in de tv-serie Homecoming. Voordat hij zich bij Blonde aanmeldde, had hij al met Netflix gewerkt in The Irishman, een van de eerste veelgeprezen films van een streamingnetwerk.

1 Rebecca Wisocky

Rebecca Wisocky speelt Yvet in Netflix' Blonde. Ze heeft sinds het midden van de jaren negentig rollen in veel populaire tv-series, waaronder de recente Ghosts-serie. Ze had rollen in American Horror Story, Dopesick en All For Mankind. Ze heeft ook vaak op het podium gestaan.

Aanbevolen: