Wat is er geworden van de ontslagen leden van Destiny's Child?

Inhoudsopgave:

Wat is er geworden van de ontslagen leden van Destiny's Child?
Wat is er geworden van de ontslagen leden van Destiny's Child?
Anonim

Iedereen weet wat er is gebeurd met Beyoncé, de feitelijke leider van het populaire R&B-trio Destiny's Child. Ze begon een ongelooflijk succesvolle solocarrière, trouwde met Jay-Z en de twee zijn nu miljarden dollars waard. Wat minder bekend is, zijn de carrièrepaden van de rest van de meidengroep, vooral de carrières van de ontslagen leden van Destiny's Child.

Ja, er waren meerdere voormalige leden van de groep die op zure voorwaarden vertrokken. Velen weten niet dat Destiny's Child niet begon als het beroemde trio, maar als een kwartet. Oorspronkelijk stonden ze bekend als Girl Tyme en ze kwamen voor het eerst samen in 1990 met de hulp van Beyonce's vader, Matthew Knowles. De oorspronkelijke leden waren Beyonce, Letoya Luckett, Latavia Roberson en Kelly Rowland. Roberson en Luckett zouden dan worden vervangen door Farrah Franklin en Michelle Williams, maar Franklin zou al snel de band verlaten, waardoor ze het trio werden waar ze beroemd mee werden. Dus, wat is er met hen gebeurd?

8 Roberson en Luckett begonnen een nieuwe groep

Na het afscheid van Destiny's Child, probeerden Roberson en Luckett een nieuw R&B-duo te creëren, Anjel. De twee begonnen een album op te nemen, maar het werd uiteindelijk op de plank gelegd. Gelukkig voor beiden was hun tijd met Destiny's Child erg lucratief. De twee hielpen de band bij het opnemen van verschillende van hun hitnummers, verkochten meer dan 25 miljoen albums en wonnen verschillende prijzen met de groep, waaronder meerdere Grammy's en Soul Train Awards. Anjel probeerde dingen te laten werken, maar de Roberson en Luckett verlieten de groep in 2003.

7 Roberson werd toneelactrice en reality-tv-ster

Toen Anjel faalde, ging Roberson terug naar haar geboorteplaats Houston en begon een acteercarrière. Ze deed vooral toneelstukken, maar ook een paar rustige films zoals Beverly Hood en Dirty South House Arrest. Ze vond het meeste succes toen ze toetrad tot de wereld van reality-televisie. Ze was een van de sterren van R&B Divas: Atlanta en was in een aflevering van Real Housewives of Atlanta.

6 Luckett begon een solocarrière

Letoya Lucketts muziekcarrière was veel succesvoller dan die van Roberson, maar duidelijk niet zo succesvol als die van Beyoncé. Luckett werd onmiddellijk getekend bij Capitol Records en in 2006 werd haar debuut solo-album Letoya al snel platina en bereikte het nummer 1 in de Billboard R&B-hitlijsten. Ze heeft twee andere studioalbums, Lady Love en Back 2 Life.

5 Luckett nam een pauze van muziek naar act

Ondanks haar succes nam Luckett, net als Roberson, een pauze van muziek om zich te concentreren op acteren. Haar eerste acteeroptreden was in de sitcom Smart Guy in 1999, waar ze verscheen met de rest van Destiny's Child. Sindsdien heeft ze verschillende shows en films gedaan, waaronder de HBO-serie Ballers van Dwayne Johnson en een aflevering van de populaire Cartoon Network-show Regular Show als de stem van Jennifer.

4 Farrah Franklin probeerde een solocarrière te beginnen

Farrah Franklin's ambtstermijn met de band was de kortste, en volgens de docu-serie Boulevard of Broken Dreams was de meest tumultueuze. Naar verluidt begon ze ruzie te maken met Beyoncé, en volgens Beyoncé miste Franklin verschillende belangrijke promotie-evenementen en opnamesessies. Franklin ontkent deze aantijgingen en houdt vol dat ze de band heeft verlaten nadat ze verbaal werd aangevallen door het management.

3 Farrah Franklin werd meerdere keren gearresteerd

Franklin's leven sinds het verlaten van de band is niet het beste geweest. Ze is verschillende keren gearresteerd, meestal voor aanklachten in verband met drugs en alcohol. Ze werd gearresteerd in Culver City, CA in 2011, in Myrtle Beach in 2011, en opnieuw in 2016 in Georgia. Elke keer werd ze gearresteerd voor openbare dronkenschap of drugsbezit, en in 2016 werd ze voor beide gearresteerd.

2 Matthew Knowles leidde de carrière van Beyoncé tot 2011

Hoewel hij geen lid was van de meidengroep, was Beyoncé's vader, Matthew Knowles, duidelijk een belangrijke factor in zowel haar als het succes van de band. Knowles was vanaf het begin de bandmanager en nadat Destiny's Child uit elkaar ging, bleef hij haar carrière beheren. Aan die professionele relatie kwam in 2011 een einde, hetzelfde jaar dat zijn scheiding van Beyoncé's moeder werd afgerond. Het gerucht gaat dat Knowles boos was op haar vader omdat een van de factoren van zijn scheiding was dat hij een affaire had waardoor zijn minnares zwanger werd.

1 Waar zijn ze nu?

Dus dat is wat er gebeurde toen ze de groep verlieten, maar waar zijn ze vandaag allemaal? Matthew Knowles is nu een gepubliceerde auteur en docent aan de Texas Southern University, en hij zit in de raad van bestuur van verschillende bedrijven die investeren in een breed scala aan gebieden, waaronder muziek en cannabis. Bij hem werd in 2019 borstkanker bij mannen vastgesteld. Farrah Franklin blijft zingen en is een bescheiden acteercarrière begonnen, en bracht in 2020 een nieuwe single "Push Up On Me" uit. Letoya Luckett acteert ook nog steeds, meestal in tv-films, maar ook in verschillende realityshows, zoals T. I. & Tiny: Vrienden en familie drukte. Ze begon ook een webserie, Leave It To Letoya. Latavia Roberson is teruggekeerd naar muziek en blijft acteren, maar is vooral gericht op het moederschap. Ze heeft nu twee kinderen met haar man Don Vito.

Aanbevolen: