Aarti Mann had niet verwacht op de oerkn altheorie te zitten en ze worstelde daardoor

Inhoudsopgave:

Aarti Mann had niet verwacht op de oerkn altheorie te zitten en ze worstelde daardoor
Aarti Mann had niet verwacht op de oerkn altheorie te zitten en ze worstelde daardoor
Anonim

Natuurlijk waren fans dol op de hoofdcast van The Big Bang Theory, maar de ondersteunende spelers hadden ook een behoorlijke impact op de bloeiende show.

Kevin Sussman was een van de mensen die tijdens een stripboekwinkel feitelijk van het script afging en het zorgde ervoor dat hij een personage voor de lange termijn werd.

Nu was Aarti Mann er niet zo lang, hoewel ze een behoorlijke deuk in de show kon maken. We zullen bespreken wat ze vond van haar tijd in de sitcom, samen met een blik op waarom ze soms worstelde in de show, en wat Chuck Lorre haar vertelde.

Ten slotte sluiten we af met een update over haar huidige carrière en wat ze deed na haar tijd bij The Big Bang Theory.

Aarti Mann had een geweldige tijd met de oerkn altheorie en was niet klaar om te vertrekken

Het was een ander pad naar Hollywood voor Aarti Mann. Ze acteerde niet prominent tijdens haar middelbare schooltijd, zoals in toneelstukken in vergelijking met de meeste andere sterren in de industrie. In plaats daarvan deed ze, volgens Washington Examiner, ervaring op op de universiteit achter de camera en zou ze kleinere rollen in de producties spelen, gewoon om wat ervaring op te doen.

"Mann studeerde film aan de New York University. Ze speelde nooit in toneelstukken op de middelbare school, maar terwijl ze op de universiteit filmschrijven en regisseren studeerde, hielp ze medestudenten bij hun producties", aldus de publicatie.

"Ik heb ze overtuigd om me een extra rol te geven, zodat ik voor de camera kon staan", zei ze.

Het was haar tijd bij The Big Bang Theory die haar carrière echt ten goede veranderde. Vlak daarvoor had de actrice auditie gedaan voor de show Royal Pains, in een poging de rol van Divya veilig te stellen. Desalniettemin, ondanks de afwijzing, hield ze in de loop van de tijd van TBBT en in werkelijkheid was ze klaar om terug te keren en door te gaan als ze een uitgebreide rol kreeg aangeboden.

"Ik zou graag terugkomen om te zien waar het heen gaat met Leonard en Priya," zei ze, "maar er zijn geen contracten getekend. Ik denk dat we het in juni of juli zullen weten."

Uiteindelijk keerde ze niet terug, maar het was nog steeds een hele ervaring voor haar carrière. Eerlijk gezegd gaf Aarti zelf toe dat het geen pad was dat ze ooit had verwacht te nemen.

Aarti Mann worstelde met de komedie-stijl op de oerkn altheorie

Sommige sterren hebben een blauwdruk voor hun carrière, voor zover Mann gaat, was het verschijnen op TBBT geen onderdeel van die visie. De actrice onthulde dat ze niet helemaal zeker was van het comedygenre en bovendien wist ze echt niet hoe ze het geluk had om in de sitcom te komen.

"Ik stel mezelf dezelfde vraag", zei ze lachend toen ze vertelde hoe ze aan de rol kwam.

Volgens Mann was de overgang niet de gemakkelijkste, in een poging een komische rol te spelen. Tijdens de repetities gaf de actrice toe dat Chuck Lorre soms tussenbeide kwam en haar wat aantekeningen gaf als ze het moeilijk had en overdreven grappig probeerde te zijn. De boodschap was: wees simpel.

"Telkens als we repeteren, zal ik proberen het op een meer komische manier te spelen en [uitvoerend producent] Chuck [Lorre] komt altijd binnen en zegt: 'Speel het eenvoudig. Je bent mooi als je 'zijn eenvoudig.' Ik krijg constant te horen dat ik het terug moet halen. Ik denk dat ik ze geef wat ze nodig hebben voor de show. Elke sitcom heeft zijn heteroman of heterovrouw nodig."

Ze kwam precies zo over, in tegenstelling tot de rest van de hoofdcast. Dit is wat haar karakter uiteindelijk zo geweldig maakte en in zekere zin onaanvaardbaar voor sommige fans.

Aarti Mann werkt vandaag aan kleine tv- en filmprojecten

Voorafgaand aan TBBT kwam Manns grootste rol op Heroes. Na haar tijd als Priya, ging haar carrière een andere richting uit, met optredens in grote shows zoals Suits, Scandal, NCIS: New Orleans, Grey's Anatomy en Never Have I Ever. Alle shows die meer aansluiten bij haar stijl van drama.

De actrice blijft vandaag bezig met kleinere producties, waaronder een korte film genaamd Samskara. Ze heeft een groot preproductieproject in de maak voor tv, naar verluidt naast Alec Baldwin en Kelsey Grammer.

Voor degenen die Mann willen bijhouden, ze is actief op Instagram. Haar meest recente post bevatte een verbluffende foto van haar tijd in Selong Belanak, Praya Barat, Lombok Tengah.

Aanbevolen: