Netflix's adaptatie van The Sandman is eindelijk hier, en fans voelen zich er zo over

Inhoudsopgave:

Netflix's adaptatie van The Sandman is eindelijk hier, en fans voelen zich er zo over
Netflix's adaptatie van The Sandman is eindelijk hier, en fans voelen zich er zo over
Anonim

Netflix heeft onlangs The Sandman debuteerde met lovende recensies van fans. Netflix tekende de deal voor de productie van de serie in juni 2019, met opnames van oktober 2020 tot augustus 2021. De show, die op 5 augustus 2022 in première ging, is gebaseerd op de prijs van Neil Gaiman. winnende graphic novels. Ondanks verschillende mislukte pogingen is dit de eerste keer dat de serie op het scherm wordt gebracht.

In de serie van 10 afleveringen spelen Tom Sturridge de hoofdrol, Dream, evenals Game of Thrones-acteur Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Patton Osw alt, Kirby Howell-Baptiste en Boyd Holbrook. Gaiman, die een zeer gecompliceerde relatie met internet heeft, was zeer hands-on met het project.

De eerste poging om Sandman aan te passen, was regisseur Roger Avary, na het succes van Pulp Fiction uit 1994 (die hij samen met Quentin Tarantino schreef), samen met de Pirates of the Caribbean-scenarioschrijvers Ted Elliott en Terry Rossio.

Een van de meest recente en misschien wel meest opvallende pogingen om Sandman tot leven te brengen op het grote scherm vond plaats in 2013, toen David S. Goyer (The Dark Knight) samenwerkte met Gaiman (betrokken als uitvoerend producent), schrijver Jack Thorne (His Dark Materials) en Joseph Gordon-Levitt om te produceren, te schitteren en te regisseren. Gordon-Levitt verliet het project in 2016 vanwege een meningsverschil met de studio, New Line Cinema. Gordon-Levitts vertrek kwam een dag nadat Eric Heisserer was ingehuurd om het script te herschrijven. De scenarioschrijver suggereerde dat The Sandman beter geschikt zou zijn voor televisie, en ook Heisserer verliet dat jaar de mislukte productie.

Naast critici prijzen fans en toevallige kijkers de serie op sociale media sinds deze in première ging op het streamingplatform. Op basis van de opmerkingen van fans was het duidelijk dat de show erg bingeable was, misschien vergelijkbaar met het een voor een lezen van de stripboeken "The Sandman" als je er toegang toe had. Dus, wat zeggen fans online?

8 De homo-agenda in The Sandman boekt vooruitgang

Net als het bronmateriaal heeft de aanpassing van Netflix geen gebrek aan LGBTQ+-vertegenwoordiging. Sommige kijkers waren opgetogen over de opname van het niet-binaire personage Desire, gespeeld door een niet-binaire acteur Mason Alexander Park. "Er is een schokkend niveau van homo's, in TheSandman", schreef een kijker op Twitter en voegde eraan toe: "Dit bev alt de rechtbank. De homo-agenda boekt vooruitgang."

7 The Sandman had deze kijker in tranen

Sommige kijkers van de show vonden de show zelfs emotioneel provocerend. Het is enigszins te verwachten, gezien het verhaal dat wordt verteld en de uitvoering van de acteurs. Tara Chapell twitterde: Slechts 5 minuten in de eerste ep van TheSandman en ik heb al tranen in mijn ogen.”

6 Er is een 50-50 consensus over de CGI van The Sandman

De aanpassing is door veel fans reikhalzend uitgekeken. Het was onduidelijk hoe de serie zou uitpakken na een reeks mislukte live action-pogingen. Een Twitter-gebruiker deelde: de cgi op de zandman is KRANKZINNIG. marvel je bent niets.”

Terwijl een ander zijn teleurstelling tweette en zei: The Sandman op Netflix kan een prima show blijken te zijn, maar man, de CGI is ruw en dat bedoel ik zelfs door tv-standaarden te streamen. Misschien is het een kwestie van budget, ik weet het niet.”

5 Iedereen en hun baas willen naar The Sandman kijken

Je hoort niet vaak dat een werkgever werknemers voortijdig ontslaat, alleen maar om Netflix te kunnen kijken. Deze tweeter deelde: "Ik ben vandaag vroeg naar huis gestuurd van mijn werk, zodat mijn baas TheSandman kan kijken". Dankzij The Sandman kon deze medewerker wat vrije tijd scoren.

4 The Sandman was perfect gegoten

Naast de visueel indrukwekkende graphics waren fans van The Sandman onder de indruk van de casting. "De casting in TheSandman van @neilhimself is absoluut perfect", tweette een kijker en voegde eraan toe: "Iedereen begreep de opdracht en bracht hun A-game mee!". Een andere kijker prees Tom Sturridge's vertolking van The Dream in de serie en noemde hem "de meest perfecte casting ooit als Dream".

3 The Sandman zal je 'verslaafd' maken

Sommige kijkers kozen ervoor om van elke aflevering te genieten door een of twee afleveringen tegelijk te bekijken; verschillende fans hebben gedeeld dat ze vanaf de allereerste aflevering verslaafd waren aan de show. The Sandman is een bingeable release, met slechts tien afleveringen. "Ik heb de eerste twee afleveringen van TheSandman gezien en ik ben helemaal verslaafd", schreef een Twitter-gebruiker, en moedigde mensen ook aan om de serie te bekijken en zei: "Als je dit niet kijkt, zou je dat moeten zijn."

2 The Sandman wordt elke aflevering beter

Fans van stripboeken zien zelden live-actieshows/films die het bronmateriaal nauwkeurig weergeven. De Sandman is volgens fans een uitzondering. Een fan twitterde: "TheSandman aflevering 4 is zelfs beter dan 3, dat is wat ik zei over 2, en 1. Elke aflevering wordt alleen maar beter en beter." De serie wordt geprezen om zijn emotionele en vermakelijke uitvoeringen door de hele cast.

1 Komt The Sandman terug voor een tweede seizoen?

Het is minder dan een week geleden dat de serie op Netflix debuteerde en fans schreeuwen al om een tweede seizoen. Na te hebben gewacht op wat een eeuwigheid lijkt om dit project tot leven te zien komen, hopen velen dat ze niet te lang hoeven te wachten op een tweede seizoen.

Een fan schreef op Twitter: Yooo TheSandman was zo ontzettend goed! kan niet wachten op seizoen 2 en zien wie ze casten voor het lot, vernietiging en delirium.” The Sandman is nog niet officieel vernieuwd door Netflix voor seizoen 2, maar showrunner Allan Heinberg vertelt EW dat hij al begonnen is met het plannen ervan.

Aanbevolen: