Steven Seagal ging van de kaart in Arizona en bouwde een verborgen kogelvrij herenhuis

Inhoudsopgave:

Steven Seagal ging van de kaart in Arizona en bouwde een verborgen kogelvrij herenhuis
Steven Seagal ging van de kaart in Arizona en bouwde een verborgen kogelvrij herenhuis
Anonim

Oh, het leven van de rijken en beroemdheden. Van beroemdheden is bekend dat ze behoorlijk wat huizen achter de schermen hebben, vooral Nicole Kidman en Keith Urban hebben een behoorlijk huis, dat zo ongeveer alles van binnen heeft. Heck, John Travolta als een echte landingsbaan op zijn voortuin…

We kunnen Steven Seagal in een vergelijkbare categorie indelen … de acteur had een behoorlijk huis in Arizona, een die van de kaart was en volledig kogelvrij was gemaakt. De acteur creëerde het huis in 2001 en twee decennia later kon hij er winst mee maken.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging en hoe het huis eruit ziet.

Steven Seagal's voormalige buiten de kaart gelegen huis in Arizona wordt omringd door woestijn- en golfgreens

Steven Seagal is op zijn zachtst gezegd een complex persoon… Ondanks dat hij een polariserend figuur is, heeft de acteur een nettowaarde van $ 16 miljoen. Hij heeft een tegenstrijdig beeld met zijn collega's, omdat die op SNL hem een van de slechtste gasten ooit noemden, zowel op als buiten het scherm. Tegenwoordig predikt de acteur echter positiviteit.

"Mijn filosofie is dat het belangrijkste aspect van elke religie menselijke vriendelijkheid moet zijn. En om te proberen het lijden van anderen te verzachten. Om te proberen licht en liefde in het leven van de mensheid te brengen."

Bovendien was hij de laatste tijd overal in het nieuws en probeerde hij op te treden als vredestichter tussen Rusland en Oekraïne…

Zoals verwacht, leeft Seagal volgens het Robb-rapport een behoorlijk leven thuis. Zijn landgoed van 12 hectare is volledig omheind en privé. Bovendien is het volgens de publicatie volledig omgeven door groen en woestijn.

"Het is gelegen in de bewaakte gemeenschap van Carefree Ranch op Desert Mountain, omgeven door woestijnflora en golfgreens. Het dichtst bij is de Chiricahua-baan, maar zes Jack Nicklaus Signature-banen zijn vlakbij, evenals een nieuwe USGA -rated, par-54 baan."

De locatie is nog maar het begin van een anders zo complex huis…

De ramen van Seagal's Mansion zijn volledig kogelvrij

Op maat gemaakt door de acteur zelf in 2001, het huis in Scottsdale, Arizona is geen gewoon huis. In feite geeft het Robb-rapport aan dat de meeste ramen in feite kogelvrij zijn…

"Toen Patriot-acteur Steven Seagal in 2001 zijn aangepaste huis bouwde in Scottsdale, Arizona, maakte hij niet alleen het terrein van 12 hectare veilig achter een poort: hij voegde kogelvrij glas toe, en veel. Bijna elke kamer in huis heeft een glazen wand of dakramen, allemaal ondoordringbaar."

Het huis heeft ook een vrij uitzicht naar buiten, voor het geval er extra problemen ontstaan.

The LA Times besprak de binnenkant van het herenhuis, een die mooi en volledig uitgedost is.

"Het huis zelf gaat op in het dorre woestijnlandschap met behulp van een eigentijdse mix van steen, glas en koper. Het beslaat ongeveer 9000 vierkante meter met vijf slaapkamers, 5,5 badkamers, een door een dak verlicht atrium, een bioscoop en een woonkamer met een ingebouwde tv en een open haard."

Het huis heeft ook een zwembad, een spa en een gastenverblijf.

"Stenen pilaren omlijnen de plattegrond van twee verdiepingen en leiden naar schilderachtige dekken en patio's compleet met levensechte beelden. Er is ook een zwembad, een spa en een gastenverblijf met een eigen keuken en woonkamer."

Na de aankoop en bouw van het aangepaste huis in 2001, besloot de acteur uiteindelijk om het twee decennia later te verkopen. Hij kreeg niet alleen zijn prijs, maar het bleek dat de koper meer betaalde dan de vraagprijs.

Steven Seagal heeft onlangs het huis verkocht voor meer dan de vraagprijs

Missie volbracht voor Steven Seagal, voor zover het leven in Arizona gaat… De acteur was in staat om meer dan $ 3 miljoen voor het huis te krijgen en kreeg uiteindelijk $ 150.000 boven de vraagprijs, volgens de LA Times.

"Steven Seagal volbracht zijn missie in de woestijn van Arizona en verkocht een 12 hectare groot kogelvrij terrein buiten Scottsdale voor $ 3,55 miljoen. Dat is $ 150.000 meer dan hij vroeg."

Het lijkt erop dat de acteur in de volledige 'verkoopmodus' is, gezien hoe populair de vastgoedmarkt momenteel is en laten we eerlijk zijn, de rollen komen tegenwoordig niet meer in de mode…

Seagal droeg bij aan zijn vastgoedsucces door nog een enorm stuk land in Californië te verkopen. De acteur verkocht een ranch voor een enorm prijskaartje van $ 7 miljoen. De geruchtenmolen vermeldt dat Seagal mogelijk in de verkoopmodus zit, met name omdat hij in het buitenland wil wonen.

Aanbevolen: