Onze 10 favoriete vrijgezellenparen (en 10 die we niet kunnen uitstaan)

Inhoudsopgave:

Onze 10 favoriete vrijgezellenparen (en 10 die we niet kunnen uitstaan)
Onze 10 favoriete vrijgezellenparen (en 10 die we niet kunnen uitstaan)
Anonim

Sinds de eerste aflevering van The Bachelor in 2002 werd uitgezonden, waren de kijkers verslaafd. De show, en al zijn spin-offs, deed sommige kijkers geloven in liefde op het eerste gezicht, maar bewees aan anderen dat zoiets niet bestaat. Fans hebben gejuicht voor hun favoriete koppels om het te maken, en uitgejouwd en gesis dat ze zien als fraudeurs. Er is drama geweest, nepdrama, wendingen, om nog maar te zwijgen van veel controverses… oh, en natuurlijk een vleugje liefde.

Sommige van de vrijgezellen en vrijgezellen leefden nog lang en gelukkig, terwijl andere Bachelor Nation-koppels allerlei ongelijk voor elkaar bleken te hebben, omdat hun relaties ontspoorden en eindigden in enorme treinwrakken. Laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete koppels van de Bachelor Nation, evenals degenen die waarschijnlijk een straatverbod voor elkaar zouden moeten krijgen.

20 Onze favoriet: Ashley Iaconetti en Jared Haibon

Ashley en Jared's reis naar het altaar was geplaveid met veel tranen… Ashley's om precies te zijn. Kijken naar hen op Bachelor In Paradise was pijnlijk vervelend. Hun liefde hield echter stand en nu zijn ze getrouwd. Hoe geweldig het ook was om ze op BIP te bekijken, Ashley en Jared zijn nu een favoriet koppel bij de fans.

19 Can't Stand: Jason Mesnick en Molly Malaney

Onze afkeer van Jason Mesnick en Molly Malaney heeft alles te maken met hoe het paar bij elkaar kwam. Om te beginnen koos Jason Melissa Rycroft uit als zijn vrouw, maar hij draaide zich om en verliet Rycroft voor runner-up Molly Malaney een maand nadat hij had voorgesteld. Totale rukbeweging, Mesnick.

18 Onze favoriet: Rachel Lindsay en Bryan Abasolo

Rachel Lindsay en Bryan Abasolo's liefdesverhaal is gemaakt in de Bachelor Nation-hemel. Niet alleen kreeg Abasolo de eerste indruk roos, maar hij kreeg ook zijn Reina… zo noemt hij Lindsay. Het paar stapte twee jaar na hun verloving op televisie in het huwelijksbootje, en we zijn geobsedeerd door deze twee.

17 Can't Stand: Courtney Robertson en Ben Flajnik

Het enige waar de meeste mensen Courtney Robertson om herinneren, is dat ze de slechterik van haar seizoen was. Robertson won Flajniks hart ondanks dat hij waarschuwingen kreeg van andere deelnemers over Robertsons ware bedoelingen. Hun relatie werd niet goed ontvangen door de Bachelor Nation en tot verbazing van niemand… was hun romance van korte duur.

16 Onze favoriet: JoJo Fletcher en Jordan Rodgers

JoJo Fletcher en Jordan Rodgers' reis was niet zonder uitdagingen. Volgens E! News, "tabloid-rapporten noemden Rodgers een bedrieger, in de hoop The Bachelorette te gebruiken om een carrière als sportcommentator voort te stuwen terwijl Fletcher aan het lijntje werd gehouden." Ondanks een langdurige verloving, bewees het paar dat de nee-zeggers ongelijk hadden. Hun liefde heeft de tand des tijds doorstaan.

15 Can't Stand: Jake Pavelka en Vienna Girardi

De meest rampzalige Bachelor Nation-prijs voor koppels gaat naar Jake Pavelka en Vienna Girardi. Heck, ze zijn waarschijnlijk ook de meest gehate. Girardi, de schurk van haar seizoen, en Pavelka waren schijnbaar gelukkig samen tot ongenoegen van Bachelor Nation. Dat gezegd hebbende, hun gloeiend hete romance verwaterde sneller dan het begon… geweldig!

14 Onze favoriet: Sean Lowe en Catherine Giudici

Sean Lowe en Catherine Giudici zijn verreweg het favoriete koppel van Bachelor Nation, en hun chemie was vanaf het begin voelbaar. Catherine vertelde E! Nieuws gedeeltelijk: "Ik kan op Sean rekenen om me elke dag geliefd te laten voelen en me ook goed advies te geven wanneer ik het nodig heb. Hij is echt het beste wat me is overkomen."

13 Can't Stand: Andi Dorfman en Josh Murray

Andi Dorfman en Josh Murray waren vanaf het begin slecht aan elkaar gewaagd en iedereen kon het zien… behalve zijzelf. Het paar had een vervelende breuk die ertoe leidde dat Dorfman een boek schreef: It's Not OK: Heartbreak Into Happily Ever After veranderen waarin de Bachelor Nation-aluin een aantal niet-zo-leuke dingen te zeggen had over haar ex-verloofde.

12 Onze favoriet: Desiree Hartsock en Chris Siegfried

Net als de romance van Jojo Fletcher en Aaron Rodgers, werd de legitimiteit van de relatie tussen Desiree Hartsock en Chris Siegfried in twijfel getrokken door Bachelor Nation. Het duo bewees echter dat iedereen ongelijk had door in 2015 in het huwelijksbootje te stappen en vorig jaar de geboorte van hun tweede kind te vieren. Hartsock en Siegfried hebben echt het laatst gelachen.

11 Can't Stand: Luke Parker en Hannah Brown

Bachelor Nation kromp ineen bij het treinwrak dat de connectie tussen Luke Parker en Hannah Brown was. Hun relatie was van korte duur en kwam tot een hoogtepunt in een explosieve krachtmeting. Na het gevecht stuurde Brown Parker inpakken en zei gedeeltelijk: "Ik heb het gevoel dat ik duidelijkheid over je heb gekregen en ik wil niet dat je mijn man wordt."

10 Onze favoriet: Jade Roper en Tanner Tolbert

Jade Roper en Tanner Tolbert vonden de liefde op Bachelor In Paradise. Het paar was een favoriet bij de fans en Bachelor Nation was voor hen geworteld. Het is verfrissend om te weten dat de Tolberts na al die tijd nog steeds samen zijn. Sommige koppels zijn bedoeld om te zijn en ondanks het trackrecord van mislukte romances van de franchise, heeft deze de tand des tijds doorstaan.

9 Can't Stand: Ben Higgins en Lauren Bushnell

Bachelor Nation juichte voor Ben Higgins en Lauren Bushnell, maar het duo was duidelijk niet voor elkaar bedoeld. Het ging bergafwaarts toen ze schitterden in hun eigen spin-offshow: Ben & Lauren: Happily Ever After? Net zoals veel stellen voor hen die hun leven openstelden voor de camera's, stortten ze neer en verbrandden ze.

8 Onze favoriet: Ashley Hebert en J. P. Rosenbaum

Dus Ashley Hebert heeft misschien geen liefde gevonden met Brad Womack van The Bachelor, maar ze vond haar nog lang en gelukkig met J. P Rosenbaum over haar seizoen van The Bachelorette. Hun sprookje is compleet met schattige kinderen en zo, vertelde Ashley aan People: "We zijn erg blij met ons schattige kleine gezin."

7 Can't Stand:Annaliese Puccini en Kamil Nicalek

Annaliese Puccini en Kamil Nicalek's interacties waren intrigerend en pijnlijk om te zien. Puccini's gevoelens voor Nicalek waren sterker dan de zijne voor haar. Het was dan ook helemaal niet verwonderlijk toen het paar er kort na het verlaten van Paradise mee ophield. Ze hadden een verschrikkelijke relatie die nooit had mogen plaatsvinden.

6 Onze favoriet: Colton Underwood en Cassie Randolph

De reis van Colton Underwood en Cassie Randolph verliep allesbehalve soepel. Randolph was niet zeker van haar gevoelens voor Underwood en koos er daarom voor om het uit te maken. In een onvergetelijke scène werd Underwood over het hek zien springen om weg te komen van de camera's om het uiteenvallen te verwerken. De rest is geschiedenis, liefde heeft gewonnen!

5 Can't Stand: Corinne Olympios en Nick Viall

Er moet een kern van waarheid zijn in het gezegde dat tegenpolen elkaar aantrekken, want zowel Nick Viall als Corinne Olympios waren niet erg aardig en hun ontluikende romance werkte niet goed… tot grote opluchting van Bachelor Nation. Wat gebeurt er als je twee berekenende individuen in hetzelfde team krijgt? Verwoesting! Deze schurken moesten uit elkaar blijven.

4 Onze favoriet: Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen

Het liefdesverhaal van Becca Kufrin en Garrett Yrigoyen is gemaakt in het Bachelor-paradijs en we duimen 100% voor deze twee gekke kinderen. Het paar is een favoriet bij fans en het is niet moeilijk te begrijpen waarom; hun liefde voor elkaar lijkt oprecht en we kunnen niet wachten om te zien wat hen te wachten staat.

3 Can't Stand: Amanda Stanton en Josh Murray

Josh Murray is een van degenen met het slechtste geluk bij het vinden van liefde in de geschiedenis van de bachelorfranchise. Nadat zijn verloving met Andi Dorfman mislukte, verlegde Murray zijn genegenheid naar Amanda Stanton. Sommigen wezen erop dat Stanton te goed voor hem was, wat waar kan zijn omdat Amanda later naar hun relatie verwees als een grote fout.

2 Onze favoriet: Trista Rehn en Ryan Sutter

Als we terugkijken, wedden we dat Trista Rehn ontzettend blij is dat ze voor Ryan Sutter heeft gekozen. Het paar werd verliefd op The Bachelorette en lijkt de formule voor langdurige liefde te hebben gevonden. 16 jaar samen en twee kinderen verder, Trista en Ryan gaan nog steeds sterk - ze zullen voor altijd het beroemdste vrijgezellenpaar zijn.

1 Kan niet uitstaan: Amanda Stanton en Robby Hayes

Amanda Stanton koos de verkeerde persoon toen ze de liefde nog een keer wilde proberen. Haar romance met Robby Hayes werd niet goed ontvangen door de Bachelor Nation en niet zonder reden. Amanda zou Bobby later publiekelijk beschuldigen van bedrog. Zoveel drama, te weinig liefde. Het is tot ieders opluchting dat het paar hun eigen weg is gegaan.

Aanbevolen: