Wat critici echt voelen over Lady Gaga die Harley Quinn speelt in 'Joker: Folie Á Deux

Inhoudsopgave:

Wat critici echt voelen over Lady Gaga die Harley Quinn speelt in 'Joker: Folie Á Deux
Wat critici echt voelen over Lady Gaga die Harley Quinn speelt in 'Joker: Folie Á Deux
Anonim

Lady Gaga is zojuist gecast als Harley Quinn voor het aankomende Joker-vervolg, Joker: Folie Á Deux. Ze zal optreden naast Joaquin Phoenix, die zijn rol als superschurk opnieuw vertolkt. Hoewel DC aanvankelijk tegenslag kreeg omdat ze van de film een musical had gemaakt, denken fans dat de Born This Way-zangeres alles kan veranderen en hopelijk net zo succesvol kan worden als haar met een Oscar bekroonde muziekfilm, A Star Is Geboren.

De reactie op 'Joker 2' wordt een musical

Begin 2022 werd het vervolg bevestigd door regisseur Todd Phillips. Fans waren echter niet blij met de aankondiging dat het een musical zou worden. Een Redditor beweerde zelfs dat "het maken van een musical van [Joker] hetzelfde is als de [Avengers] en [Thanos] een dansgevecht laten doen." Maar Zazie Beetz - die Sophie speelde, Arthur Fleck's liefdesbelang in de film uit 2019 - vindt de richting "heel logisch" en komt overeen met de "creatieve benadering van het personage" van Phillips. Ze kijkt zelfs uit naar de "cathartische ervaring" van zingen en dansen als haar personage.

"Ik vind het eigenlijk heel logisch. Ik was daar niet echt door verrast. Todd [Phillips] heeft altijd een creatieve benadering van het personage gehad", legt Beetz uit. "Ik hou van musicals, en ik denk aan ze omdat de personages zoveel voelen en ervaren dat ze er alleen maar over kunnen zingen en dansen, of ze nu verdrietig of blij zijn." Ze voegde eraan toe dat een musical goed zou zijn voor Sophie, die "zoveel voelt en ervaart" in het verhaal.

"Ik kan dat ook in mezelf zien, want zingen en dansen is een behoorlijk louterende ervaring voor mij", vervolgde de Bullet Train-ster."Ik ging op een bepaald moment in mijn leven door een heel, heel moeilijke tijd en ik begon alleen te dansen en te huilen. En dat was een uitdrukking die overeenkwam met waar ik op dat moment was. En dus kan ik Arthur zien, die voelt en ervaart zoveel, danst en zingt erover. Hij is de Joker, dus ik denk dat het logisch is voor mij."

Hoeveel krijgt Lady Gaga voor 'Joker 2'?

Volgens Variety krijgen Phoenix en Gaga allebei een enorme beloning voor het vervolg op Joker. De Her-acteur neemt $ 20 miljoen mee naar huis, terwijl de House of Gucci-ster $ 10 miljoen krijgt. De film heeft ook een productiebudget van $ 150 miljoen.

Volgens de publicatie is het nog steeds kleiner dan de meeste superheldenfilms die doorgaans meer dan $ 200 miljoen kosten, zoals The Batman met Robert Pattinson in de hoofdrol. Het verdiende wereldwijd $ 770 miljoen.

Onlangs werd ook gemeld dat Lady Gaga haar eigen Harley Quinn-film zou kunnen krijgen, waarvan critici denken dat het een enorm succes zou worden na de kaskrakers die de zangeres de afgelopen jaren tot actrice had gemaakt.

Suicide Squad-directeur James Gunn denkt ook dat de oprichter van Haus Labs het goed zal doen als Harley Quinn. Tijdens een Q&A op zijn Instagram-verhaal vroeg een fan: "Enige gedachten over de [Lady] Gaga-casting van Harley Quinn in het vervolg op Joker?" De filmmaker antwoordde met optimisme en zei: "Ik ben echt geïnteresseerd om te zien wat Todd Phillips kookt. Ik heb Lady Gaga een keer ontmoet en ze was erg aardig, dus ik hoop altijd dat mensen het goed doen."

Fans vinden Lady Gaga perfect als Harley Quinn in 'Joker 2'

Fans reageerden goed op de cast van Lady Gaga in Joker 2. Ze denken dat haar persoonlijkheid haar een overtuigende Harley Quinn zou maken.

"Als [Lady Gaga] zou zeggen: 'Ik heb drie maanden in een gesticht geslapen om me voor te bereiden op mijn rol als [Harley Quinn]', dan zal ik haar geloven, want ik weet dat haar gekke kont zoiets zou doen als dat, " zei een Twitter-gebruiker over de toewijding van de artiest.

Ze denken zelfs dat ze nog een Oscar-nominatie kan scoren voor deze rol. "Lady Gaga zal een versie spelen van Harley Quinn die een asiel is en verliefd wordt op haar patiënt, ze komt deze keer voor die Oscar fr [echt]," speculeerde iemand.

Redditors zijn ook begonnen met het voorspellen van mogelijke verhaallijnen voor het personage van Gaga. "Nou, het verhaal schrijft zichzelf. We zullen kijken naar de verleiding en gaslighting van ene Dr. Harleen Quinzel. Het is een musical omdat ze deze keer de onbetrouwbare verteller is", schreef de netizen. "Waarom zou zij de verteller zijn? Omdat het meer een Harley-film is dan een Joker-film. Alles over hoe ze haar relatie met de Joker heeft geromantiseerd, en we zullen voorlopig alleen de beste delen van hun relatie zien, deze Bonnie en Clyde een soort fantasie."

Ze vervolgden: "Dan zal de 'onbetrouwbare verteller-twist' weer beginnen zodra hij vrij is en ze glimpen begint te zien van de realiteit van hun relatie en hoe weinig hij eigenlijk om haar gaf, maar ze zal het blijven afwijzen hoe dan ook, omdat de fantasie haar altijd gelukkiger zal maken dan de realiteit nadat ze hem heeft helpen uitbreken." Laten we hopen dat het zo diepgaand blijkt te zijn…

Aanbevolen: