Kate Hudson's ex-man was zo 'wreed' dat hij zelfs de Gallagher Brothers van Oasis deed schrikken

Inhoudsopgave:

Kate Hudson's ex-man was zo 'wreed' dat hij zelfs de Gallagher Brothers van Oasis deed schrikken
Kate Hudson's ex-man was zo 'wreed' dat hij zelfs de Gallagher Brothers van Oasis deed schrikken
Anonim

Vanaf het moment dat Kate Hudson werd geboren, betrad ze een wereld die de meeste mensen nooit echt zullen begrijpen. Hudson is tenslotte de dochter van de geliefde acteur Goldie Hawn. Hoewel Hudson heeft toegegeven dat ze het soms niet leuk vond om Hawns dochter te zijn vanwege de bekendheid van haar moeder, is het heel duidelijk dat ze heel close is met haar moeder. Bovendien is Hudson dol op Kurt Russell, de man die ze als haar vader beschouwt, en heeft ze een extreem hechte band met haar broer Oliver.

Op basis van alles wat bekend is over Kate Hudson, is het duidelijk dat familie ongelooflijk belangrijk is voor de getalenteerde en succesvolle acteur. Helaas hield Hudson's huwelijk met Chris Robinson geen stand, omdat het paar na slechts zeven jaar samen ging scheiden. Aan de positieve kant lijken Hudson en Robinson op zeer goede voet te staan. Het blijkt dat dat verbazingwekkend is. Volgens Robinson lijkt het immers duidelijk dat hij moeilijk in de omgang is, aangezien hij onthulde dat zijn relatie met zijn broer zo explosief was dat ze de gebroeders Gallagher bang maakten.

Oasis’ Noel en Liam Gallagher hebben een explosieve relatie

Op het hoogtepunt van de populariteit van Oasis was de band een van de meest succesvolle groepen ter wereld. Hoewel ze niet de enige leden van de groep waren, zijn Liam en Noel Gallagher de twee mensen die mensen het meest associëren met de groep. De enige twee leden van de band die nietjes waren toen Oasis beroemd werd, beide broers waren de zangers van de groep en Noel speelde leadgitaar.

Gezien hun rol in het succes van Oasis, is het logisch dat de broers Gallagher allebei internationale faam verwierven. Het v alt echter ook niet te ontkennen dat Noel en Liam Gallagher ook beroemd zijn om iets anders, venijnig met elkaar vechten. De gebroeders Gallagher hebben in de loop der jaren zelfs zo vaak gevochten dat het bijna een grap is geworden om te praten over hoe vreselijk hun relatie is.

In het leven kunnen de meeste mensen die broers en zussen hebben, ermee instemmen om ruzie met hen te krijgen. Als het echter om de gebroeders Gallagher gaat, zijn Noel en Liam bij vele, vele gelegenheden veel verder gegaan dan woorden. Noel en Liam zijn zelfs gearresteerd nadat ze in het openbaar klappen hadden uitgedeeld.

Het is niet verwonderlijk dat Oasis uiteindelijk uit elkaar is gegaan omdat de broers Gallagher niet met elkaar overweg kunnen. Ook al is het meer dan tien jaar geleden dat Oasis hun eigen weg is gegaan, blijven Liam en Noel elkaar op sociale media en tijdens interviews met weerhaken toewerpen.

Kate Hudsons ex-man had een zeer vluchtige relatie met zijn broer

Tijdens de acteercarrière van Kate Hudson heeft de extreem getalenteerde artiest een ongelooflijke hoeveelheid succes gehad op commercieel en kritisch gebied. Met dat in gedachten is het logisch dat voor veel mensen Chris Robinson voor altijd het meest opv alt vanwege zijn huwelijk met Hudson. Het zou echter heel jammer zijn als mensen Robinson niet de eer zouden geven voor alles wat hij in het leven heeft bereikt.

De leadzanger en mede-oprichter van The Black Crowes, Chris Robinson, speelt al bijna dertig jaar af en toe met de succesvolle rockband. Vooral bekend van nummers als "Remedy", "She Talks to Angels", "Hard to Handle", "Jealous Again" en Thorn In My Pride", zijn The Black Crowes altijd opgevallen, grotendeels dankzij de soulvolle stem van Chris. Een andere reden waarom The Black Crowes zo succesvol zijn, zijn de bijdragen van de leadgitarist van de groep, Chris 'jongere broer Rich Robinson.

Als broers en frequente bandleden hebben Chris Robinson en Rich Robinson veel zij aan zij meegemaakt in het leven. Helaas betekent dat niet dat het duo altijd met elkaar overweg kan of dat ze hebben geleerd om op een gezonde manier om te gaan met spanningen in hun relatie. In plaats daarvan maakten de gebroeders Robinson, toen ze in 2019 naar The Howard Stern Show gingen, duidelijk dat ze veel vochten terwijl ze samen op tournee waren en dat hun gevechten extreem wreed konden zijn.

Tijdens een gesprek met Howard Stern had Chris Robinson het over de fysieke gevechten die hij tijdens zijn tour met zijn broer Rich Robinson had gekregen. Chris had het er zelfs over dat hij en Rich de regel hadden dat ze elkaar niet in het gezicht mochten slaan, maar zo te horen lag bijna al het andere op tafel.

Voordat Chris Robinson lachte om de situatie, sprak hij over de manier waarop hij en Rich Robinson elkaar fysiek aanvielen. "Schop hem tegen zijn scheenbeen, elleboog hem in de keel, of wat dan ook, maar geen gezicht." Even later maakte Chris de gewelddadige bedoelingen die hij had toen hij met zijn broer vocht, duidelijk terwijl hij zachtjes sprak. "We wilden elkaar echt pijn doen."

In de eerder genoemde verschijning van The Black Crowes in The Howard Stern Show, vertelde Rich Robinson dat hij Oasis' Gallagher Brothers de stuipen op het lijf had gejaagd omdat hun gevechten zo slecht waren terwijl de twee bands samen toerden.“We kregen een heel groot gevecht bij Merryweather Post. Chris was te laat om te soundchecken en iedereen raakte in paniek en dus kwamen hij en ik erin en onze tourmanager liep naar buiten en Liam en Noel stonden buiten de deur en gingen 'luister daar naar'. Ze hadden zoiets van, 'holy st.'

Aanbevolen: