De moderne familieproducenten wilden dat de moeder van Ariel Winter van de set werd verbannen

Inhoudsopgave:

De moderne familieproducenten wilden dat de moeder van Ariel Winter van de set werd verbannen
De moderne familieproducenten wilden dat de moeder van Ariel Winter van de set werd verbannen
Anonim

Werken in Hollywood als een kindsterretje brengt een extreme hoeveelheid druk met zich mee, niet alleen op de set maar ook thuis. Dat was het geval voor Macaulay Culkin, die besloot zich te emanciperen terwijl hij uit Hollywood stapte.

Hetzelfde gebeurde bijna met Jaden Smith na de film After Earth naast zijn vader Will. Uiteindelijk heroverwoog hij en besloot hij ertegen.

Voor Ariel Winter bleek emancipatie levensveranderend te zijn. We bekijken hoe het proces verliep en wat er gebeurde op de set van Modern Family met de producers en Chrisoula Workman, Winters voormalige moeder.

Ariel Winter werd op 17-jarige leeftijd geëmancipeerd van haar moeder Chrisoula Workman

Alsof werken in Hollywood niet stressvol genoeg was voor Winter, had ze ook te maken met de druk van haar moeder.

In mei 2015 voelde Winter eindelijk wat opluchting en werd hij geëmancipeerd van Chrisoula Workman. Ze besprak het proces en hoe het tot stand kwam naast ABC News.

"Het is zeker moeilijk om op te groeien in de industrie, maar gewoon [om] op te groeien zonder een moeder vanaf een zeer jonge leeftijd," zei Winter. "En het is heel verdrietig voor me geweest, maar tegelijkertijd is het emotioneel en fysiek veel beter voor me geweest om alleen te zijn en een beter, veiliger huishouden en ondersteuningssysteem te hebben."

"Ik praat niet echt over de reden dat ik niet met mijn moeder praat", vervolgde Winter. "Het is een beetje gepubliceerd, maar de reden dat ik het niet echt deel, is omdat ik haar het respect wil geven dat ze me niet publiekelijk heeft gegeven."

Volgens Winter moest er iets gebeuren, vooral voor haar vrijheid.'Niemand controleert je meer,' zei Winter. "Je regelt je eigen zaken, je eigen levensonderhoud, je eigen geld. Alles heb je een beetje in eigen handen."

Winter heeft haar zus Shanelle Gray ook gecrediteerd omdat ze als een moeder was sinds ze 14 was - beiden praten niet met Workman.

Toen ze op 11-jarige leeftijd met Modern Family begon, was Workman op de set met Winter tijdens de vroege stadia van Modern Family en het bleek dat ze geen favoriet was van degenen die aan de show werkten.

De producenten van de moderne familie vonden het niet leuk hoe de moeder van Ariel Winter haar op de set behandelde

Op 11-jarige leeftijd begon Ariel Winter aan Modern Family. Gezien haar jonge leeftijd had de actrice behoefte aan een ontspannen sfeer, zonder extra druk. Dat was echter niet het geval. Volgens IMDb was haar voormalige moeder erg aanwezig en dit viel niet goed bij de producenten van de sitcom.

"Ariel Winter was pas 11 jaar oud toen ze werd gecast als Alex Dunphy, en werd altijd vergezeld door haar moeder op de set. Volgens cast en crew praatte de moeder altijd met haar over haar gewicht en prestaties, tot het punt waarop de producers haar van de set wilden verbannen. In 2012 werd Winter uit het huis van haar moeder verwijderd na beschuldigingen van fysiek en emotioneel misbruik, " verklaarde IMDb in de trivia-sectie.

Winter ging verder met een geweldige carrière in de sitcom. De cast was als een familie voor haar en dat geldt nog steeds gezien de recente Instagram-berichten.

Ondanks dat ze tegenwoordig op een betere plek is, heeft haar mentale gezondheid nog steeds een grote prioriteit.

Ariel Winter is gefocust op het verbeteren van haar geestelijke gezondheid

Werken aan haar geestelijke gezondheid is een grote prioriteit, niet alleen gezien haar jeugd, maar ook vanwege haar schaamte tijdens haar tijd op Modern Family.

In gesprek met Teen Vogue zei Winter nogmaals dat haar zus haar hielp en therapie aanbeveelde. “Ik ga elke week naar therapie en dat doe ik al acht jaar. Het is fantastisch', zegt ze. “Voor mij is therapie zo belangrijk. Ik wil nooit stoppen met therapie. Ik heb het gevoel dat mensen nooit ‘genezen’ [met] therapie. Het is geen ‘genezen’ iets, want je gaat niet ziek worden. Je gaat gewoon naar binnen.'

“Ik wil dezelfde persoon blijven die ik ben”, zegt ze. “Aan het eind van de dag is het veel meer de moeite waard. Ik wil blijven wie ik ben, hard werken en zien wat er gebeurt.”

Een geweldig vooruitzicht van Ariel Winter, die haar leven volledig heeft veranderd sinds ze bijna tien jaar geleden werd geëmancipeerd.

Aanbevolen: