The Incredible Way Jeremy Allen White transformeerde in zijn personage in de beer

Inhoudsopgave:

The Incredible Way Jeremy Allen White transformeerde in zijn personage in de beer
The Incredible Way Jeremy Allen White transformeerde in zijn personage in de beer
Anonim

Jeremy Allen White's leven vóór Shameless was buitengewoon anders dan het nu is. Zodra hij werd aangenomen voor de veelgeprezen Showtime-serie, bevond Jeremy zich op weg naar het sterrendom. Maar de man achter Lip Gallagher nam niet dezelfde beslissingen als sommige van zijn tijdgenoten. Kies in plaats daarvan voor een veel langzamere beklimming.

Misschien komt dit omdat hij al vroeg de nadelen begreep van te snel te beroemd zijn. Of misschien was het omdat hij eigenlijk alleen projecten wilde kiezen die hem ontroerden.

Het lijdt geen twijfel dat FX en Hulu's The Bear een van die projecten is. Gelukkig is het voor Jeremy meer dan een lonende creatieve beslissing geworden. Nu de show wordt opgepikt voor een tweede seizoen, lijkt het erop dat de knappe acteur nog een hit in handen heeft.

In een interview met Vulture ging Jeremy in detail over waarom hij precies The Bear wilde maken. Bovendien legde hij uit hoe hij Carmen "Carmy" Berzatto veranderde in de verfijnde chef-kok die de eigenaar van een broodjeszaak in Chicago werd.

Waarom wilde Jeremy Allen White de beer maken?

"Ik wist meteen hoeveel ik om Carmy gaf en hoeveel mijn hart echt pijn deed voor Carmy, en ik denk dat ik nog niet precies wist waarom," zei Jeremy tegen Vulture toen hem werd gevraagd naar wat hem in eerste instantie aantrok het karakter.

Op het eerste gezicht is het gemakkelijk om Carmy pijn te doen. Wanneer de serie begint, is zijn broer net overleden en komt hij naar Chicago om zijn bedrijf voor hem te runnen. Maar Jeremy vond al snel zoveel meer om zich mee te verbinden dan dat.

"Achteraf gezien, is dat omdat ik deze eenzame man zag wiens identiteit zo verwikkeld was in dit ding, en als hij het niet begreep, had hij echt het gevoel dat hij dood zou gaan."

Jeremy legde verder uit dat het gevoel iets was waar hij zich in kon vinden, omdat ook hij ooit in een obsessie verwikkeld was geraakt. Net als Carmy was Jeremy ook geobsedeerd door zijn carrière. Gelukkig heeft hij sindsdien geleerd er een gezondere relatie mee te hebben; iets wat Carmy nog moet doen.

Kan Jeremy Allen White echt koken?

Gezien het onderwerp van The Bear, is het niet meer dan normaal dat je je afvraagt of Jeremy echt weet wat hij in de keuken doet.

Het blijkt dat Jeremy ter voorbereiding op de rol van Carmy een culinaire cursus van twee weken heeft gevolgd en in ten minste drie restaurants heeft gewerkt. Kortom, hij leerde koken.

"Ik wist dat ik nooit zo goed zou zijn als Carmy. Ik heb al heel vroeg een beslissing genomen: ik moet de dingen leren die ik kan faken", legt Jeremy uit.

"Er is een echt ballet voor keukens in de manier waarop mensen bewegen, en als ik die beweging zou kunnen verminderen, zou dat echt geweldig zijn. Het enige waar ik beter in werd, maar het kostte veel werk, was de mes vaardigheden."

Dit was de moeilijkste scène in de beer voor Jeremy Allen White om te filmen

Net zoals Shameless deed, biedt The Bear een aantal werkelijk schitterende kansen voor Jeremy om zijn acteerspieren te spannen.

In zijn interview met Vulture legde hij uit dat zijn moeilijkste scène Carmy's one-shot speech van 7 minuten was in een Al-Anon-bijeenkomst in de achtste aflevering.

"Het was zo moeilijk. Dat was onze laatste opnamedag. Ik dacht elke dag aan die scène. Het gaat altijd zo: voor elke acteur is er één scène waarin je denkt, oh, dit zal moeilijk worden, en ik kan maar beter die dag hebben. Het is altijd op de eerste of de laatste dag, zo gaat het gewoon, "legde Jeremy uit.

Deze scène hing gedurende de hele shoot boven zijn hoofd. Maar de lange en emotionele toespraak die hij in die scène hield, werd uiteindelijk een "kaart" voor hem om het personage te vinden.

"Ik gebruikte die toespraak als een in. Ik las het de meeste ochtenden voor het werk omdat het een kaart voor Carmy leek. Ik zou het vaak alleen uitvoeren, in mijn appartement."

Jeremy Allen White's tatoeages op de beer

In het echte leven heeft Jeremy zelf een paar tatoeages. Er is er een voor elk van zijn ouders, zijn kinderen en zijn vrouw, Addison Timlin. In de show heeft Jeremy echter veel meer.

"Ik heb alle [Carmy's tatoeages] gemaakt met een vriend die een tatoeëerder is. Zijn naam is Ben Shields. Hij heeft een ongelooflijke kennis van de geschiedenis en kunst van tatoeages, en zelfs de geografie ervan."

Jeremy beweerde dat Ben eigenlijk zijn kennismaking met Carmy was. Dit komt omdat hij veel tatoeage-gerelateerde vragen stelde die de deur openden om te ontdekken wie de man werkelijk was.

"Ben schreef een lijst met vragen op. Hij zei: 'Als mensen hun eerste tatoeages krijgen, wordt het een vriendje of een vriendin of hun ouders of een netnummer of een adres, want dat is iets over je identiteit kan niemand je uitdagen, het is een heel veilig eerste ding om te krijgen.' Hij had een hele lijst met vragen zoals: 'Heb je iets gekregen toen je bij Noma in Kopenhagen was? Wie heeft je dat gegeven?' Het was echt een geweldige oefening om een achtergrond voor je personage te schrijven door middel van de kunst die ze hebben."

Jeremy Allen White's haar op de beer

Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel vrouwen en mannen bezwijmen over Jeremy zijn zijn weelderige lokken. Maar hoewel ze al eerder te zien waren, hebben ze nooit dezelfde aandacht gekregen als in The Bear. Vooral omdat Jeremy altijd met ze aan het spelen is op het scherm.

"Ik denk dat dat iets is wat ik in het leven doe, en ik was ook op zoek naar tics", zei Jeremy. "Ik wilde dat hij de hele tijd erg onrustig leek, alsof hij nooit stil kon zijn."

"Ik wilde ook dat Carmy er altijd een beetje vies uit zou zien. Er is een gootsteen op de set - alles was functioneel - en voor de meeste takes kreeg ik water in mijn handen en haalde ik het door mijn haar om het eruit te laten zien soort vettig. En toen noemde dit spul - gek genoeg - Pacinos Pomade. Al Pacino heeft geen connectie met het product, maar het wordt wel Pacinos genoemd. Ik ging naar een CVS en had zoiets van, ik heb iets nodig. Het is super goedkoop, niets bijzonders."

Aanbevolen: