Friends'-fans bidden om een wonder terwijl acteur James Michael Tyler kanker bevestigt

Friends'-fans bidden om een wonder terwijl acteur James Michael Tyler kanker bevestigt
Friends'-fans bidden om een wonder terwijl acteur James Michael Tyler kanker bevestigt
Anonim

Vrienden fans hebben hun goede wensen gestuurd naar acteur James Michael Tyler, die Gunther speelde in de hitserie.

De 59-jarige heeft helaas onthuld dat hij gevochten heeft tegen stadium 4 prostaatkanker.

Tyler vertelde NBC's Today op maandag dat hij in september 2018 werd gediagnosticeerd, maar het is sindsdien uitgezaaid naar andere delen van zijn lichaam, inclusief zijn botten en ruggengraat.

De acteur, die in alle 10 seizoenen van Friends verscheen als manager van de coffeeshop Central Perk, kan niet meer lopen nadat de agressieve kanker zijn onderlichaam verlamd had achtergelaten.

"Ik kreeg de diagnose prostaatkanker in een vergevorderd stadium, die was uitgezaaid naar mijn botten", onthulde Tyler.

Gunther van Friends aan het werk achter de toonbank in Central Perk
Gunther van Friends aan het werk achter de toonbank in Central Perk

"Ik heb de afgelopen drie jaar met die diagnose te maken gehad… Het is stadium 4. Kanker in een laat stadium. Dus uiteindelijk, weet je, zal het me waarschijnlijk te pakken krijgen."

Tyler zei dat artsen optimistisch waren toen hij voor het eerst werd gediagnosticeerd, maar de kanker begon te "muteren" aan het begin van de COVID-19-pandemie.

Gunther en Rachel
Gunther en Rachel

"Ik heb een test gemist, wat niet goed was", zei Tyler. "Dus de kanker besloot te muteren op het moment van de pandemie en dus is het gevorderd."

Tyler, die getrouwd is met scriptcoördinator en productieassistent Jennifer Carno, verscheen niet persoonlijk voor Friends: The Reunion, dat vorige maand op HBO werd uitgezonden.

Hij verscheen in plaats daarvan via Zoom.

gunther op vrienden
gunther op vrienden

"Ik wilde daar deel van uitmaken, en aanvankelijk zou ik op het podium staan, tenminste, met hen, en in staat zijn om deel te nemen aan alle festiviteiten," zei Tyler.

'Het was eerlijk gezegd bitterzoet. Ik was erg blij dat ik werd opgenomen. Het was mijn beslissing om daar fysiek geen deel van uit te maken en op Zoom te verschijnen, eigenlijk, omdat ik er geen domper op wilde hebben, weet je? Ik wilde niet zijn van: 'O, en trouwens, Gunther heeft kanker.'

Tyler zei dat veel van zijn voormalige castgenoten, evenals de producenten van de show, weten dat hij tegen kanker vecht.

Zijn personage in Friends was beroemd om een onbeantwoorde verliefdheid op Rachel Green, gespeeld door Jennifer Aniston.

Tyler zei dat zijn kanker niet vroeg werd ontdekt en pas drie jaar geleden werd ontdekt tijdens een routinecontrole.

De kanker begon zich toen uit te breiden naar zijn botten en ruggengraat, waardoor hij verlamd raakte in zijn onderlichaam. Tyler moedigt mannen nu aan om hun arts om een prostaatspecifieke antigeentest (PSA) te vragen, zelfs als ze geen symptomen vertonen.

Friends-fans waren er kapot van nadat James gisteren zijn trieste diagnose onthulde.

"Wat verdrietig. Hij was een fantastisch personage in Friends. Ik wens hem het allerbeste in zijn strijd tegen deze wrede ziekte", schreef iemand online.

"Ah, zegen hem, hij zag er zeker ziek uit tijdens de reünie! Blijf vechten met Gunther, "voegde een tweede eraan toe.

"Oh nee, ik vond hem leuk. Het spijt me, ik hoop dat de behandeling hem wat meer tijd met zijn familie kan geven", merkte een derde op.

"Een geweldige kerel, hij heeft dit niet verdiend, wie wel? Hoop op een wonderbaarlijk herstel", schreef een vierde.

Aanbevolen: