RHOBH' Middenseizoendrama: dit zeggen fans over Sutton en Garcelle

Inhoudsopgave:

RHOBH' Middenseizoendrama: dit zeggen fans over Sutton en Garcelle
RHOBH' Middenseizoendrama: dit zeggen fans over Sutton en Garcelle
Anonim

De mid-season trailer voor de Real Housewives van Beverly Hills heeft iedereen aan het praten gekregen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Hoewel de trailer ons een voorproefje heeft gegeven van de goede tijden die komen gaan (van Garcelle die een zeilboot bemant, gekleed in een neon-ensemble, tot Crystal die in een zwembad v alt, en Lisa Rinna's aanstekelijke lach die meer dan één keer verschijnt), is het ook puntig in de tweede helft van het dreigende drama van het seizoen.

Spoiler alert, het wordt spannend en fans zijn er helemaal voor!

De diamanten houders oogverblindende fans

Te midden van alle opwinding vallen vooral twee castleden op in de ogen van de kijkers en fans. Dat zouden de toevoegingen van seizoen 10 zijn, Garcelle Beauvais en Sutton Stracke.

Ondanks dat beide dames relatief nieuw zijn bij Real Housewives Of Beverly Hills - Sutton die een 'vriend'-rol heeft gespeeld in seizoen 10, voordat ze haar diamant verdiende in seizoen 11, en Garcelle in haar tweede jaar op de show zit - deze dames hebben hun stempel gedrukt op het publiek. Kijkers zijn zo hongerig naar meer van hun favorieten dat sommigen de twee zelfs hebben opgeroepen om samen een roadtrip te maken, met Bravo-camera's op sleeptouw.

Laten we, ter ere van deze fanfavorieten, terugblikken op de beste momenten van Garcelle en Sutton dit seizoen (tot nu toe!).

Sutton's Face Roller

Weinig dingen schreeuwen 'Real Housewives' zoals een ultramoderne gezichtsroller, en wanneer het castlid in kwestie die roller als stressverlichter gebruikt, wordt het alleen maar iconischer. Sutton's gezichtsroller verscheen voor het eerst op de cast-reis van de dames naar Tahoe, toen de Southern Belle het hulpmiddel gebruikte om haar angst te kalmeren na haar herhaalde ontmoetingen met seizoensnewbie, Crystal Kung Minkoff.

Terwijl E! Online en Decider legden uit dat de roller in de eerste plaats een huidverzorgingsapparaat is en niet, strikt genomen, een hulpmiddel voor het verlichten van angst, het zorgde zeker voor goede tv - en er zijn zelfs oproepen geweest om de roller op de volgende BravoCon te laten zien.

Helaas voor Sutton gingen haar problemen met Crystal verder dan de Tahoe-reis, en was de roller niet altijd bij de hand. Voorbeeld: Harry Hamlin's 'bolognese lunch' (verdubbeld als Garcelle's verjaardagsviering), waar Sutton, zonder roller, niet in staat was om Crystals beschuldigingen dat ze haar had geschonden te negeren. Sutton, ooit de snelle denker, koos voor de op één na beste optie waar veel fans zich maar al te goed bij konden vinden: haar tranen de schuld geven van allergieën.

Garcelle's botheid

Beroemd om het vertellen zoals het is, is Garcelle nooit iemand geweest die ongemakkelijke vragen schuwt (bewijsstuk A: Sutton vragen waar ze haar geld kreeg op hun eerste een-op-een excursie), en seizoen 11 heeft duidelijk geen uitzondering geweest. Deze keer trok de actrice de prijs van een auto in twijfel terwijl ze op een privé Bentley-winkeldag met Sutton was - van tevoren opmerkend dat ze wist dat het onderzoek "gauche" zou zijn, gezien de setting, en als resultaat een spot lokte van haar winkelpartner.

Het was echter weer een keiharde vraag waarbij kijkers van heinde en verre huilden.

Na het vernemen van Erika's scheiding van Tom Girardi, woog de cast over de splitsing, maar het duurde even voordat iedereen begreep wat Garcelle bedoelde toen ze met een recht gezicht vroeg of het niet slimmer zou zijn voor de Pretty Mess-zangeres moet "wachten". Toen het eenmaal duidelijk werd dat ze Erika voorstelde om met Tom te trouwen vanwege zijn hoge leeftijd, barstte iedereen die aanwezig was op Suttons feest met een Parijse thema in een geschokt gelach uit, waarbij Sutton grapte dat veel mensen nu toch honderdjarig worden.

Hoewel het even duurde voordat de huisvrouwen van Garcelle begrepen wat ze bedoelde, reageerde het publiek snel en aan hun tweets te zien, lijkt het alsof het een vraag op veel van hun lippen was.

Wat komt er voor Sutton en Garcelle?

Als de trailer voor het middenseizoen ons iets heeft laten zien, is het dat er een achtbaan in petto is voor de RHOBH-cast, en dat Garcelle en Sutton voorop staan. Sutton en Erika zullen na haar scheiding sparren over de juridische problemen van laatstgenoemde, en zo te zien zullen Garcelle en Dorit ook hoofden stoten.

Hopelijk houdt Sutton haar gezichtsroller bij de hand, en als al het andere fa alt, zal een langlauftocht met Garcelle zeker wonderen doen om te decomprimeren, vooral als het vervoermiddel een gloednieuwe Bentley is. Fans van de show zouden er ook zeker geen bezwaar tegen hebben!

Aanbevolen: