Hier is waarom Nicki Minaj nooit kon worden geannuleerd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Nicki Minaj nooit kon worden geannuleerd
Hier is waarom Nicki Minaj nooit kon worden geannuleerd
Anonim

Nicki Minaj is altijd controversieel geweest, en ze lijkt er niets om te geven. De rapper kreeg bekendheid na het succes van haar eerste single 'Super Bass', waar we allemaal mee aan het rappen waren, maar het lijkt erop dat Nicki meer de krantenkoppen ha alt voor haar acties dan voor haar muziek.

Ondanks dat de rapper beweert met pensioen te zijn gegaan uit de industrie, lijkt ze een hoop veren te zijn. Meest recentelijk ging Minaj naar Twitter om te onthullen waarom ze het Met Gala van dit jaar niet bijwoonde, waarbij ze beweerde dat alle aanwezigen volledig moesten worden gevaccineerd, en ze doet nog steeds haar eigen onderzoek voordat ze de vax ontving.

Dit viel niet goed bij Nicki, die in het verleden veel kritiek heeft gekregen als het gaat om het steunen van haar echtgenoot, Kenneth Petty, die de zedendelinquent is. Terwijl het publiek Nicki's motieven achter haar standpunt over het vaccin probeerde te begrijpen, haar uitriep en haar probeerde af te zeggen, lijkt het alsof niets haar echt kan neerhalen.

Nicki Minaj uitte anti-vax sentimenten

Nicki Minaj wordt geconfronteerd met grote terugslag nadat ze heeft onthuld dat ze nog geen enkele vorm van vaccinatie tegen Covid-19 heeft ontvangen. Dit kwam allemaal tot stand na een reeks tweets die Minaj op haar socialemediaplatform plaatste toen fans zich begonnen af te vragen waarom ze dit jaar niet aanwezig was op het Met Gala.

Nou, het blijkt dat het gewaardeerde evenement georganiseerd door Anna Wintour, waar Nicki in het verleden vele malen bij was, vereiste dat celebs volledig werden gevaccineerd, wat Nicki niet is. "Ze willen dat je je laat inenten voor de Met. Als ik word gevaccineerd, zal het niet voor de Met zijn. Het zal zijn als ik voel dat ik genoeg onderzoek heb gedaan. Daar werk ik nu aan. In de tussentijd, mijn geliefden, be safe. Draag het masker met 2 touwtjes die je hoofd en gezicht omsluiten. Niet die losse, "schreef Nicki.

Fans waren er snel bij om de 'Super Bass'-rapper te roepen, die duidelijk maakte dat ze meer onderzoek wil doen voordat ze bepalen of ze zich wel of niet wil laten vaccineren. Aangezien er echt geen hoeveelheid onderzoek is die de gewone persoon kan doen, die nog niet door onze topdokters is gedaan, lijkt het alsof Nicki ook nog een andere reden had om nog niet te vaxxen.

Nicki beweerde dat ze het vaccin op dit moment ook niet zou krijgen, omdat de vriend van haar broer thuis in Trinidad de vax heeft gekregen en nu "impotent" is. De CDC maakte snel duidelijk dat het vaccin geen onvruchtbaarheid bij mannen of vrouwen veroorzaakt, maar Nicki is er niet zo zeker van. Ondanks haar bizarre opmerkingen, heeft ze nog steeds het recht om te aarzelen, maar hoe hard de fans ook hun best doen, Nicki zal hier niet van afzien, dat is zeker!

Ze steunde haar man en broer

Fans en het grote publiek hebben hun $ 0,02 gegeven als het gaat om Nicki's tweets, maar de rapper heeft veel erger meegemaakt, dus dit zal haar reputatie niet schaden. Aangezien Nicki vrijwillig een zedendelinquent trouwde, Kenneth Petty, en kinderen met hem kreeg.

Dit zorgde voor veel controverses, maar Nicki's carrière bleef intact en de rapper bleef ongemoeid. Kenneth haalde de afgelopen maand de krantenkoppen nadat bekend werd dat hij zich niet had geregistreerd als zedendelinquent bij zijn verhuizing van New York naar Californië, waar hij schuldig aan pleitte.

Fans riepen later Nicki uit voor het financieel ondersteunen van haar broer, die nu 25 jaar tot levenslang in de gevangenis zit voor het verkrachten van een 11-jarig meisje. Gezien de omvang van zowel Kenneth als Nicki's broer, Jelani Minaj's acties, aarzelde het publiek niet om haar uit te roepen, maar het slaagde er ook in om absoluut geen effect op haar carrière te hebben, wat duidelijk maakte dat de vaccincontroverse niet eens maak een kras!

Aanbevolen: