Fans geschokt dat Kelly Price stierf en werd gereanimeerd tijdens COVID-strijd

Inhoudsopgave:

Fans geschokt dat Kelly Price stierf en werd gereanimeerd tijdens COVID-strijd
Fans geschokt dat Kelly Price stierf en werd gereanimeerd tijdens COVID-strijd
Anonim

Kelly Price heeft het publiek de laatste tijd erg bang gemaakt, na een ernstige volksgezondheidscrisis.

Eerst werd gemeld dat ze covid had, toen werd onthuld dat haar medische toestand erbarmelijk was, en net zo snel als dat de krantenkoppen haalde, werd haar naam op de lijst van vermiste personen gezet, en ze was absoluut nergens te vinden.

Fans hebben het moeilijk om de snelle en furieuze details over Kelly Price's strijd met het coronavirus bij te houden. Er komt een stroom van informatie door de leidingen, en het werd vooral eng toen werd gemeld dat ze een bevestigd geval van Covid had, maar helemaal vermist was.

Ze is net begonnen met het onthullen van de ernst van haar toestand en heeft de fans aangegeven dat ze op een gegeven moment zelfs flatlined was en het bijna niet haalde om dit verhaal te vertellen.

Kelly Price Tells-All

Als je moeite hebt gehad om de krantenkoppen over Kelly Price bij te houden, ben je niet de enige. Het verhaal van haar strijd met covid en haar daaropvolgende verdwijning waren dramatische, energieke verhalen en ze leidden fans naar een paar wendingen die nog schokkender waren. Het verhaal van haar ernstige covid-symptomen verbleekte al snel in vergelijking met de onthulling dat ze eigenlijk een korte tijd dood was, voordat medici haar konden reanimeren.

Kelly Price vertelt de wereld dat als gevolg van de impact die covid op haar lichaam had, ze het bewustzijn verloor, daarna alle vitale functies volledig verloor en codeerde.

Er was een enge periode waarin ze medisch, klinisch dood was, maar dankzij de inspanningen van het medische team dat haar omringde, werd ze gereanimeerd en kreeg ze een tweede kans op leven.

Fans reageren op dit schokkende nieuws

Lijden aan covid is één ding, maar vermist worden en klinisch dood worden verklaard is een heel ander verhaal.

Price maakte de lucht schoon door fans te vertellen dat ze nooit 'vermist' was, ze deinsde gewoon terug in afzondering om te genezen, en verzuimde haar familie op de hoogte te stellen, met wie ze zegt dat ze zelden communiceert.

Het idee dat ze bijna stierf, heeft de levens van haar fans echt op zijn kop gezet. Phaedra Parks was een van de fans die massaal naar sociale media stroomden om haar gedachten over deze gruwelijke update te delen. Ze zei; "Nou, dank u Jezus voor het repareren van het ????," wat aanleiding gaf tot een reeks berichten, waaronder; "Bidden om vrede en genezing over haar ??," en "dit verhaal wordt griezelig?"

Sommige fans schreven; "oh nee, dit klinkt serieus, genees!" en "dit is echt eng, ik heb zo'n medelijden met haar."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Er is iets raars aan dit verhaal", "er klopt er iets niet met dit verhaal", en "zijn we zeker dat ze in orde is?"

Fans zijn nog steeds erg bezorgd over Price's gezondheid en maken zich grote zorgen over zowel haar emotionele als fysieke welzijn.

Het blijft onbekend of Kelly Price het covid-vaccin heeft gekregen. Alle ogen zijn gericht op haar social media-pagina in de hoop op meer updates.

Aanbevolen: