The Masked Singer' Seizoen 6: Fanvoorspellingen en wie tot nu toe is ontmaskerd

Inhoudsopgave:

The Masked Singer' Seizoen 6: Fanvoorspellingen en wie tot nu toe is ontmaskerd
The Masked Singer' Seizoen 6: Fanvoorspellingen en wie tot nu toe is ontmaskerd
Anonim

Seizoen 6 van The Masked Singer is officieel begonnen en het is tijd om je detectivehoed weer op te zetten. The Masked Singer begon in Zuid-Korea en breidde zich al snel uit naar andere landen en is nu in de VS. De competitie bestaat uit beroemdheden die zingen in schandalige kostuums van top tot teen, samen met een gezichtsmasker om hun identiteit te verbergen.

Elke week zingt een groep van hen en wordt gestemd door het panel, dat bestaat uit Nicole Scherzinger, Jenny McCarthy Wahlberg, Robin Thicke en Ken Jeong, en het studiopubliek, met ten minste één beroemdheid die elke show verlaat. Elke week plaatsen fans van de show hun voorspellingen online voor wie ze denken dat er onder het masker zit en soms hebben ze gelijk, maar het is leuk om ieders gissingen te zien.

Gehost door Nick Cannon, The Masked Singer wordt woensdag uitgezonden om 8/7c op FOX. Dit is wie tot nu toe in seizoen 6 is ontmaskerd en wie fans denken dat de andere deelnemers zijn.

10 Seizoen 6 Details

Seizoen 6 is vorige week net begonnen en fans worden nu al gek om erachter te komen wie er onder het masker zit. Iets nieuws dit seizoen is dat er maar twee groepen zullen zijn in plaats van 3, wat betekent dat we de maskers meer zullen zien in plaats van een paar weken te wachten om een bepaalde groep te zien. Ook een nieuw aspect van de show is de "Take It Off Buzzer".

Deze nieuwe zoemer is ontworpen waarbij als een panellid denkt te weten wie er onder het masker zit, ze op de knop kunnen drukken, en als ze gelijk hebben, moet de deelnemer meteen het masker ontmaskeren en naar huis gaan. Het panellid krijgt ook twee punten toegevoegd aan hun "Golden Ear"-totaal. Als ze echter ongelijk hebben, blijft de deelnemer in de competitie en krijgt hij twee punten. De zoemer kan maar één keer per groep worden gebruikt.

9 Octopus

Octopus was de eerste beroemdheid die werd onthuld. Hij was lang en had een dreunende stem. Het panellid vermoedde dat hij gewoon een atleet was van zijn lengte, terwijl Nicole Scherzinger Shaq vermoedde. Hij bleek echter L. A. Laker Dwight Howard te zijn. Howard onthulde na zijn ontmaskering dat hij de show deed voor zijn moeder, die een grote fan is. Ken Jeong raadde hem aanvankelijk, wat iedereen schokte, en voegde punten toe aan zijn Golden Ear-totaal.

8 Moeder Natuur

Veel mensen waren boos dat de show een dubbele eliminatie aankondigde, maar de volgende deelnemer pas bij de tweede show ontmaskerde. Moeder Natuur was de tweede beroemdheid die werd ontmaskerd en ze bleek actrice en producer Vivica A. Fox te zijn. Nadat haar aanwijzingspakket een foto liet zien van Wayne Brady, de winnaar van seizoen 2 en het Fox-kostuum sierde, dachten veel mensen dat zij het was, omdat het op haar achternaam leek. Ze onthulde ook dat het enige waar ze spijt van had dat ze geen kinderen had en dat de gissingen van veel fans bevestigde.

7 Kogelvis

De tweede avond was gevuld met meer ontmaskeringen, wildcards en memorabele optredens. Aan het einde van de show ging een andere deelnemer naar huis. Helaas was de Pufferfish degene die vertrok, en er werd onthuld dat ze niemand minder was dan Toni Braxton. Haar stem was gedempt omdat ze voor de show een gezichtsmasker onder haar masker droeg omdat Braxton aan Lupus lijdt en niet ziek wilde worden. Fans van de show waren boos dat ze naar huis ging, omdat ze een van de sterkere stemmen in de competitie was.

6 Wie denken de fans dat de stier op 'The Masked Singer' staat

Groep A heeft dit jaar veel talent en ondanks dat ze niet zeker zijn totdat ze worden onthuld, hebben showwatchers behoorlijk goede gissingen omdat ze denken dat er achter het Bull-masker zit. Nadat zijn aanwijzingspakket de Disney Concert Hall onthulde en hij begon te zingen, begonnen fans te speculeren dat de stier Todrick Hall zou kunnen zijn.

Zijn dansbewegingen en stem alleen waren genoeg voor mensen om die gok te maken. De panelleden en fans online denken ook dat de stier misschien een Disney Channel-ster is, zoals Zac Efron of Corbin Bleu. Wie hij ook is, hij is zeker een koploper.

5 Wie is de Skunk?

The Skunk is een doorgewinterde artiest en kan een nummer als geen ander uitdragen. Fans zijn nog niet zo zeker van haar identiteit, maar ze hebben zeker gissingen. Twitter gonst dat ze Faith Evans zou kunnen zijn, te oordelen naar de ziel "Seoul" -aanwijzing en haar stem. De panelleden deden ook die gok. Anderen denken dat ze Diana Ross, Lauren Hill, Tamar Braxton en zelfs Mary J. Blige zou kunnen zijn, maar de meeste gissingen zijn voor R&B Diva, Evans. Alleen de tijd zal het leren naarmate de competitie vordert.

4 De baby zou een komiek kunnen zijn

Wanneer een deelnemer in het begin wordt geëlimineerd, komen Wildcards tussenbeide om hun plaats in te nemen. Baby was de eerste Wildcard die werd onthuld en mensen begonnen al te raden. Zijn aanwijzingspakket onthulde dat hij Arnold Schwarzenegger in een film verving en dat hij in Blockbuster Hits 2 zat, wat Jingle All The Way en Toothfairy zou zijn.

Toen hij begon te zingen, stroomden de gissingen binnen en veel fans geloofden dat de baby Larry The Cable Guy van Blue Collar TV was. Andere beroemdheden die mensen hebben geraden zijn Vin Diesel, Clint Eastwood en Bruce Willis. Willis verving Schwarzenegger ook in een film. Uiteindelijk begrepen de fans niet hoe Baby het overleefde en ging Pufferfish naar huis.

3 'The Masked Singer' Hamster Gissingen

Het Hamster-masker was de tweede Wildcard die werd onthuld. Hij heeft Amerika en de panelleden al voor zich gewonnen door gewoon schattig te zijn. Zijn aanwijzingspakket onthulde dat de Hamster veel beroemde vrienden heeft met wie hij projecten doet, en een honkbalknuppel verscheen in zijn kluisje als een aanwijzing. De stem bracht sommige mensen in de war, maar vanwege de lengte en aanwijzingen geloven fans dat de Hamster Rob Schneider zou kunnen zijn.

Jenny McCarthy Wahlberg vermoedde dat hij Danny Devito zou kunnen zijn, waarvan de hamster zei dat hij veel groter was. Fans denken ook dat hij Seth MacFarlane, Jack Black of Gabriel Iglesias zou kunnen zijn.

2 Wilde eend

Groep B is nog niet weg, ze zullen deze woensdag zingen, maar alle maskers zijn onthuld en er zijn enkele aanwijzingspakketten en uitvoeringen gelekt. Een masker uit groep B dat de pagina The Masked Singer plaagt, is het Mallard-masker. Op hun Facebook-pagina noemden ze de video van hem met "Suit Up!." en je kunt hem zien toveren, zittend in een stoel met een kopje thee en meer.

Ze ondertitelden hun video op Twitter ook met 'van de overkant van de vijver'. Dit leidt ertoe dat fans geloven dat hij Neil Patrick Harris is of een Britse beroemdheid. We hebben hem nog niet zien zingen of echt concrete aanwijzingen gekregen. Fans gissen in eerste instantie ook naar Kelsey Grammar en een lid van The Backstreet Boys.

1 Hartenkoningin

Queen of Hearts zal ook te zien zijn in Groep B, maar een van haar optredens was uitgelekt. Je kunt haar "La Vie En Rose" in het Frans horen zingen, waardoor veel fans dachten dat Celine Dion achter het masker zou kunnen zitten. Andere gissingen online zijn Jewel, Shakira of zelfs Madonna.

Ze moet absoluut een getrainde zangeres zijn en misschien wel een die dit seizoen kan verslaan. Deze gissingen zijn uitsluitend gebaseerd op de gelekte prestaties. Er werden niet veel aanwijzingen voor haar onthuld, behalve een paard en dat ze niet had verwacht dat het kostuum zo zwaar zou zijn.

Stem woensdag af op FOX om erachter te komen wie de volgende wordt onthuld.

Aanbevolen: