Princess Love zegt dat ze 'nooit beter is geweest' na derde scheidingsaanvraag bij Ray J

Princess Love zegt dat ze 'nooit beter is geweest' na derde scheidingsaanvraag bij Ray J
Princess Love zegt dat ze 'nooit beter is geweest' na derde scheidingsaanvraag bij Ray J
Anonim

Princess Love lijkt zich geen zorgen te maken over haar scheiding van Ray J nadat bekend was geworden dat het paar vorige week opnieuw had besloten om te stoppen met hun huwelijk.

Het paar heeft nu DRIE keer papierwerk voor een scheiding ingediend, maar om de een of andere reden zijn ze er altijd in geslaagd om het uit te werken en te proberen hun mislukte huwelijk te redden.

Nou, deze keer lijkt het alsof Love en Ray helemaal klaar zijn met elkaar - althans van wat bronnen hebben verzameld.

De moeder van twee kwam vrijdag aan op de luchthaven van LAX en toen ze door een TMZ-videograaf werd gevraagd hoe ze het volhield tijdens haar scheiding, zei ze dat ze 'nooit beter was'.

De reactie zelf was veelzeggend.

In de laatste echtscheidingsaanvraag was het Ray J die besloot deze keer de stekker eruit te trekken. De twee zijn sinds 2016 getrouwd, maar de relatie wordt geplaagd door negatieve krantenkoppen vanaf het moment dat ze hun 'ik doe' zeiden.

In mei 2020 onthulde Love dat ze een enorm gevecht had gekregen met haar vervreemde echtgenoot in Las Vegas, wat ertoe leidde dat hij haar naar verluidt alleen had achtergelaten terwijl ze hoogzwanger was van hun baby.

Ze vroeg diezelfde maand een scheiding aan.

Love en Ray J waren in staat om hun meningsverschillen tegen het einde van de zomer te overwinnen, maar in september diende de uitvoerend producent van Zeus het papierwerk in om zijn huwelijk met de moeder van zijn kinderen te beëindigen, daarbij verwijzend naar "onoverbrugbare verschillen".

Niet lang daarna onthulde Love dat zij en Ray op betere voet stonden en dat hun scheiding opnieuw was afgeblazen.

Samen als een gezin besloten ze te verhuizen van Los Angeles naar Florida, maar zoals fans nu duidelijk kunnen zien, lijkt het erop dat de zaken opnieuw rotsachtig zijn en dat de twee met elkaar klaar willen zijn.

Nou, laten we gewoon afwachten of ze er deze keer echt door zullen komen.

Aanbevolen: