Cardi B Goes Fangirl Mode Meeting Robert Pattinson And We Totally Relate

Inhoudsopgave:

Cardi B Goes Fangirl Mode Meeting Robert Pattinson And We Totally Relate
Cardi B Goes Fangirl Mode Meeting Robert Pattinson And We Totally Relate
Anonim

Cardi B is de ultieme fangirl geworden na haar ontmoeting met Robert Pattinson, vier maanden nadat ze had getweet: "I want to have vampire sex."

'WAP' Rapper ontmoet de nieuwe Batman

Rapper Cardi B ging onlangs naar Twitter om iedereen haar vriend te laten zien, niemand minder dan Twilight-ster Robert Pattinson. De kunstenaar plaatste op 6 november een video van een ontmoeting met Pattinson. Uiteindelijk kon ze niet anders dan gillen, een reactie die voor veel fans niet verrassend is.

De hitmaker "Bodak Yellow" heeft in het verleden laten doorschemeren dat ze van vampiers houdt. Ze ging in juli 2021 naar Twitter en tweette: "Ik wil vampierseks hebben." Hoewel ze niet heeft gezegd of deze tweet over Pattinson gaat, gaat Twitter ervan uit dat dit wel het geval is, met één gebruiker die tweet: "Droom komt uit of????"

Vanaf deze publicatie is er geen woord over waar ze allebei waren toen ze de video nam. In de video waren echter aanwezigen te zien die op muziek dansten op de achtergrond, wat betekent dat ze deze video waarschijnlijk heeft gemaakt op een feest of een fotoshoot.

Pattinson kreeg voor het eerst aandacht voor zijn vertolking van Cedric Diggory in Harry Potter and the Goblet of Fire. Zijn personage zou in de film overlijden, maar hij werd een hartenbreker voor meisjes overal na de release. Hij verscheen in Harry Potter en de Orde van de Feniks in archiefbeelden.

Drie jaar na Harry Potter kreeg Pattinson zijn doorbraakrol van Edward Cullen in Twilight. Na de populariteit van de film kwamen er nog vier films uit, waarin hij allemaal speelde. Tot op de dag van vandaag kennen fans de acteur het meest voor het uitbeelden van de beroemde vampier, met veel meisjes als Team Edward boven Team Jacob (Taylor Lautner).

Cardi B's andere fangirl-momenten

De artiest heeft meerdere fangirl-momenten gehad, behalve Pattinson, waarvan er een onlangs was met You-ster Penn Badgley. Hierna veranderde ze haar profielfoto in een afbeelding van Badgley in een aflevering van seizoen drie en heeft deze sindsdien bewaard.

De acteur heeft sindsdien gereageerd door zijn Twitter-profielfoto te veranderen in een afbeelding van Cardi B. Later tweette ze over een cadeau dat haar was toegestuurd, een zwarte hoed met de tekst: "Hallo, jij…" Er kwam een briefje bij ook, zeggende: "Ik kan niet wachten om je te zien doden met deze hoed, maar ik hoop echt dat je niet verdwijnt." In de tweet vroeg ze zich ook af hoe Joe (het personage van Badgley) haar huis vond.

Buiten haar fangirl-momenten maakt Cardi B zich klaar om te schitteren in Fast & Furious 10 en Assisted Living. Pattinson bereidt zich voor op zijn rol als de nieuwe Batman in de film The Batman uit 2022, die in maart uitkomt. Geen van beiden zal in toekomstige projecten samen te zien zijn, maar sindsdien hebben ze genoten van hun recente ontmoeting.

Aanbevolen: