Bill Maher wil dat de fans deze reality-tv-ster annuleren

Inhoudsopgave:

Bill Maher wil dat de fans deze reality-tv-ster annuleren
Bill Maher wil dat de fans deze reality-tv-ster annuleren
Anonim

Bill Maher schuwt niet wat hij denkt dat de waarheid is, vooral niet als het gaat om het politieke platform. Natuurlijk heeft hij in het verleden een paar prikjes gehad bij Donald Trump, maar dat was niet het laatste, vooral niet als het gaat om beroemdheden die betrokken raken bij de politiek.

Reality-tv-sterren zijn ook niet immuun voor zijn tirade. Meest recent besprak Maher een bepaalde Netflix-ster, Joe Exotic. Maher ging tekeer over de ster, noemde zijn fouten en waarom hij voorgoed uit het oog van het publiek zou moeten verdwijnen.

Joe Exotic heeft andere plannen, want hij probeert uit de gevangenis te komen, net op tijd voor seizoen 2 van 'Tiger King'.

Bill Maher is niet bang om beroemdheden te rippen

Fans van Bill Maher weten heel goed dat de tv-presentator niet bang is om het te zeggen hoe het is, of in ieder geval zoals hij het voelt… Meest recentelijk ging Maher weer tekeer, gericht op de likes van Dwayne Johnson voor een mogelijke run op president. Ondanks de populariteit van The Rock, maakte Maher duidelijk dat celebs geen zaken zouden moeten hebben in de wereld van de politiek.

"Iemand moet uitleggen waarom beroemdheden die naar kantoor rennen een terugkerende nachtmerrie is die we niet van ons af kunnen schudden. The Rock, Caitlyn Jenner, Matthew McConaughey, Randy Quaid. Ze hebben de laatste tijd allemaal gesuggereerd dat als het gaat om het besturen van het land, ze hebben wat nodig is. En dat doen ze, kwaadaardig narcisme."

Maher ging verder met te stellen dat alleen omdat een beroemdheid populair is, niet betekent dat ze zich kandidaat moeten stellen - sterker nog, ze moeten volledig wegblijven van zo'n machtige positie.

Maher zou nog een tirade uitbrengen, hoewel deze keer tegen een reality-tv-ster was die volgens Maher al lang geleden had moeten worden geannuleerd wegens het mishandelen van dieren, met name tijgers.

Bill Maher wil dat fans 'Tiger King'-ster Joe Exotic annuleren

Maher pakt verschillende problemen aan, waaronder onze voedselbronnen, die volgens de Real Time-host tegenwoordig niet op de meest optimale manier worden geproduceerd. Hij breidde zich uit naast National Geographic.

“Laat me het zo simpel mogelijk zeggen”, zei hij. Als we voedsel blijven produceren zoals we dat doen, word je ziek van iets dat medicijnen niet kunnen oplossen. Je hoeft niet voor de dieren te zorgen; Ik zou niet willen rotzooien met iemands reputatie als een harteloze klootzak. Maar doe het omdat dierenmishandeling tot een menselijke catastrofe leidt.”

Maher zou zijn tirade voortzetten door met de vinger te wijzen naar 'Tiger King'-ster Joe Exotic.

"En blijf van me af met 'Tiger King'. Het kan me niet schelen dat hij het licht aan het einde ziet; dat deed Darth Vader ook. … Joe Exotic zit gedeeltelijk in de gevangenis voor het doden van vijf bedreigde tijgers, die worden bedreigd door mensen zoals hij. Ik begrijp niet waarom de wakkere left zo dol is op deze show en niet op deze man is zoals roze pailletten."

Een zekere 'Tiger King'-ster lijkt het eens te zijn met die exacte uitspraak van Bill Maher.

Volgens de controversiële Carole Baskins werd Joe Exotic gered door de manier waarop de show hem interpreteerde.

'Tiger King'-ster Carole Baskins kwam onlangs overeen met Bill Maher

Carole Baskins probeert, ondanks haar slechte reputatie vanwege 'Tiger King', tegenwoordig het verschil te maken door haar eigen show 'Carole Baskin's' Cage Fight' te beginnen, die wordt uitgezonden op Discovery Plus.

Het doel van de show is om bedreigde dieren te vangen die mishandeld worden. Volgens Baskin naast The Star heeft 'Tiger King' dit slecht gedaan vanwege de manier waarop ze personages als Joe Exotic afbeeldden.

"Ik denk dat 'Tiger King' probeerde hun karakters in karikaturen te comprimeren, zodat mensen ernaar konden kijken, wijzen en zeggen 'oh, zijn die mensen niet raar?'", zei Baskin."Terwijl 'Carole Baskin's Cage Fight' echt de driedimensionale benadering gebruikt om naar de hele situatie te kijken en alles wat in deze industrie van dierenmishandeling is gegaan en waarom dat een einde maakt aan tijgers in het wild."

Baskin beweert dat ze tijdens haar tijd in de show geen eerlijke blik heeft gekregen en haar doel is tegenwoordig dat de rest van de wereld de andere kant van de dingen kan zien, waarbij degenen betrokken zijn die dieren echt achter de schermen mishandelen, zoals Joe Exotic naar haar mening.

Ondanks de gevoelens van Maher en Baskin op 'Tiger King', zal een spin-off van de realityserie zeer binnenkort van start gaan, getiteld 'Tiger King': The Doc Antle Story'.

Aanbevolen: